Alcatel Evo 8HD, Με 8 ίντσες και αλουμινένιο σώμα

Συνεχίζει τις παρουσιάσεις συσκευών η Alcatel, με την είσοδό της στην κατηγορία των tablets να αποτελεί ένα όμορφο αλουμινένιο tablet με οθόνη 8 ιντσών, Android Jelly Bean και διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.6 GHz. Έχει μνήμη RAM 1GB, μικρή εσωτερική μνήμη 4GB και θύρα microSD για επέκταση μέχρι και τα 64GB. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4160 mAh.

Η κάμερα στο πίσω μέρος είναι 3 Megapixel, ενώ εκείνη στο εμπρός μέρος είναι 2 Megapixel. Tο tablet θα συνοδεύεται από διάφορα αξεσουάρ που θα επεκτείνουν τις δυνατότητές του ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Alcatel Evo 8HD, Alcatel Evo 8HD, Με 8 ίντσες και αλουμινένιο σώμα

Alcatel Evo 8HD, Alcatel Evo 8HD, Με 8 ίντσες και αλουμινένιο σώμα

Alcatel Evo 8HD, Alcatel Evo 8HD, Με 8 ίντσες και αλουμινένιο σώμα

Alcatel Evo 8HD, Alcatel Evo 8HD, Με 8 ίντσες και αλουμινένιο σώμα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

για αυτά τα tablet το σημαντικότερο είναι η τιμή μετά όλα τα άλλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.