Alcatel One Touch T10, Tablet στα MediaMarkt με 99 ευρώ

Τα καταστήματα MediaMarkt έφεραν ένα προσιτό 7ιντσο Android tablet με τιμή 99 ευρώ. To Alcatel One Touch T10 έχει οθόνη ανάλυσης 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, δέχεται κάρτες μνήμης micro SD και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Alcatel One Touch T10
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 ICS [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Cortex-A8 μονοπύρηνος 1GHz
GPU: ?
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 7 ίντσες, LCD, 800×480 pixels
Κάμερα: VGA
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, Bluetooth, micro USB (OTG)
Μπαταρία: 3000 mAh
Διαστάσεις: 190×117.6×11.3 χλστ.
Βάρος: 340 γρ.

, Alcatel One Touch T10, Tablet στα MediaMarkt με 99 ευρώ

, Alcatel One Touch T10, Tablet στα MediaMarkt με 99 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Για αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή. Γρήγορο με σχετικά ικανοποιητική αυτονομία (3-5 ώρες ανάλογα τη χρήση) θα ικανοποιήσει όσους θέλουν ένα tablet μικρό για βασικές ανάγκες (απλά παιχνίδια, καμιά ταινία, facebook/twitter, internet)

Kostas

Μια χαρά ειναι για τα λεφτά του , το εχω χειριστεί και καλό είναι . Ξεκίνησε η Forthnet να δίνει tablet με 70 ευρώ και ρίξαν όλοι τιμές !! Μονο ετσι βάζουν μυαλό

kostis

play store εχει??? αν οχι αυτο της forthnet ειναι μονοδρομος….

andreas kor

Nαι εχει!! Εγω το σκεφτομαι για αγορα..Αλλα με χαλαει λιγο η μπαταρια που ειναι 3000mah…
Eπισης δεν γνωριζουμε αν θα παρει και καμοια αναβαθμιση..

Δημήτρης

Επειδή το έχω πάρει δώρο σε καλή μου φίλη και το έχω δουλέψει, έχει play store, η μπαταρία είναι καλή για νορμαλ χρήση (μην περιμένετε μπαταρία επιπέδου Apple) και το tablet πάει σφαίρα .

Τώρα αν κάποιος θέλει tablet για να τρέχει “βαριά” 3D παιχνίδια ε μάλλον κοιτάει σε λάθος post

dimitris

pedia einai polu kalo gia ta lefta tou isos to kalitero.to eida apo konta kai se sxesi me tis fothnet ayto pou dinei einai kai i ram pou einai 512 eno tou alcatel einai 1 giga.polu kalo kai polu grigoro.

Βασίλης

Αν δεν είχα ήδη ένα Lenovo A1 (έχει μάλλον καλύτερα χαρακτηριστικά), θα έπαιρνα αυτό με κλειστά μάτια! Πολύ καλή τιμή, αξιοπρεπή χαρακτηριστικά, μια χαρά για βασική χρήση.

keysmith

Και βλέπω Ε Χ Ε Ι και G P S ! ! ! πολύ σπάνιο για φτηνό 7άρι.. θα κάνει ένα ξεραιρικό navidation εργαλείο. Λένε να το χτυπήσω.. χμμμ

Η μπαταρία με νορμαλ συνεχόμενη χρήση (web) στην πράξη πόσο κρατάει εσείς που το έχετε? Βάζει 3 ώρες?

keysmith

Α.. Αλλη μια ερώτηση. Ελληνικό μενού έχει?

Spyros

@keysmith Δεν έχει gps είναι λάθος αυτό που γράφει το blog .

keysmith

Τελικά το έψαξα λίγο αλλά το GPS δεν το βλέπω πουθαινά. Κανένας δεν μιλάει για GPS ούτε η ίδια η Alcatel T10..

https://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/tablets/one_touch_t10.html

Μήπως έχει γίνει λάθος?? Μάλλον έχει γίνει λάθος!

Κρίμα στεναχωρέθηκα

Μηνάς

Οχι ρε και είχα παραγγείλει αυτο της forthnet αλλά μαλλον παλι θα με κερδίσει η μάνα του τσάμπα 😛

FOTIS

Σε ποιο mediamarkt έχει 99? 111 το δείχνει στον κατάλογο

Μηνάς

Δυστυχώς και εγώ αυτό είδα +12 ευρώ σε 3 μέρες πολυ σταθεροί στο media markt

Νίκος

Πάντως, άσχετα με το τι γράφει το φυλλάδιο και με το τι μου είπαν χθες και σήμερα το πρωί στο τηλέφωνο από το κατάστημα Αμαρουσίου (111€ μου είπαν), στο ίδιο κατάστημα το μεσημέρι που πέρασα από εκεί το είχαν στα 99€. Τους έβαλα μάλιστα και χτύπησαν τον κωδικό για να σιγουρευτώ και ναι 99€.

Lefteris

Να πάει η μάνα του τζάμπα να το πάρει!

Aιμιλιος

παιρνει καρτα SIM ???

yiazoo

εγώ ρε παιδιά χθες το πήρα από Γέρακα 111. Για δώρο στην κόρη. τελείωσαν τα 65 από τα public και δεν πρόλαβα….

Παναγιώτης

Ξέρουμε σήμερα στις 24 σε ποια τιμή παίζει ; για μουσική σερφάρισμα και κανένα παιχνιδάκι αξίζει ;

nick

εγώ κλαίω ακόμα τα 280 που έδωσα για ένα archos G8 101 και θα αργήσω πολλά χρόνια να ξαναπάρω ταμπλετ

βασιλης

εφοσον εχει Bluetooth με ενα gps Bluetooth κανεις την δουλεια και δουλευει και το gps ….

billstamaniac

υπάρχει δυνατοτήτα να συνδέσουμε 3g stickaki για internet

Ευα

Το πουλανε ακομα στα Media Markt;

fotis

Το έφεραν ξανά στα mediamarkt αλλά σο site η τιμή του είναι 119 ευρω.
Περιμένω μια βίντεο – παρουσίαση από το techblog για το συγκεκριμένο talet και τη γνωμη του κύριου Βλαχάκη σε σχέση με αυτό της forthnet γιατί σε αυτή την τιμή ,γνωστή μάρκα για τα βασικά και με 2 χρόνια εγγύηση νομίζω είναι ότι καλύτερο !!!!

giannis

η αναλυση του είναι καλή γιατί 800Χ480 δεν μου φαίνεται και πολύ καλή αλλά εγώ δεν το χρειάζομαι για κάτι ιδιαίτερο άλλωστε για αυτό το παίρνω και εγώ για κανένα παιχνιδι για κανένα email λιγο browser αντε και για καμία ταινία

Avgerinos

Λοιπον,εχω στη διαθεση μου το εν λογω tablet,καθως το αγορασα για λογιριασμο συγγενικου προσωπου,ωστε να κανει κα βασικα (ιντερνετ,youtube,facabook κτλ),και ταυτοχρονα να ειναι και οικονομικο. Η κατασκευη του ειναι σχετικα καλη,ελαφρως καλυτερη απο αλλα μοντελα της ιδιας τιμης που εχω πιασει στα χερια μου.Ωραια οθονη,αν και δεν τις αρεσουν οι μεγαλες γωνιες θεασης,και touchscreen που ανταποκρινεται αμεσα και με ακριβεια. Σαν επιδοσεις παει αρκετα καλα,καλυτερα απο οτι περιμενα.Ο ενσωματωμενος browser φορτωνει γρηγορα,και υποστηριζει flash videos σε οσα sites δοκιμασα.Αν επαιρνε και plugins,και ειδικα κατι σαν το AdBlocker (οποοι βλεπουν streaming αγωνες ποδοσφαιρου μαλλον καταλαβαινουν 😛 ) θα ηταν αψογος.Στα παιχνιδια παει εξισου καλα.Παιζει καποια 3D παιχνιδια οπως το Asphalt 5 σχετικα καλα.Σε αυτο τον τομεα δεν το εψαξα και παραπολυ βεβαια… Βεβαια ΔΕΝ ειναι αψογο αλλα εχει και καποια σοβαρα κατ’εμενα προβληματα.Για αρχη δεν παιζει κανενα Angry Birds.Οσα δοκιμασα πανε να ξεκινησουν και με πετανε στην οθονη που ημουν κατευθειαν.Επισης δεν δουλευει σωστα το Skype.Ενω κανει βιντεοκλησεις,ακουγεται μονο απο τα ακουστικα. Για τα θεματακια που εχει εχω επικοινωνησει με την Alcatel (η οποια απαντα σχετικα αμεσα και στα Ελληνικα,εντυπωσιαστηκα στην αμεσοτητα του τμηματος support της).Σημερα ενημερωθηκα οτι μεσα στην επομενη εβδομαδα θα υπαρξει αναβαθμιση που λυνει ολα αυτα που ανεφερα.… Συνέχεια »

fotis

Παιδιά μόλις σήμερα το αγοράσα και εγώ από το eshop.gr στα 115 ευρώ. Παρατήρησα αυτά που γράφει πιο πάνω και ο Avgerinos. Δηλαδή είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και για τα βασικά internet,ταινίες και απλά games.
Προβλήματα είναι ότι δεν παίζει κανένα angrybirds , στο skype δεν λειτουργεί καλά και συμβαίνει το εξής περιέργο η κάμερα όταν μιλάς με βιντεοκλήση και έχει την εικόνα που λαμβάνεις σε μεγάλο παράθυρο και την εικόνα που στέλνεις σε μικρό , αυτή που στέλνεις στέλνεται ανάποδα παρόλο που στο alcatel την βλέπεις ίσια, αυτό διορθώνεται μόνο αν πατήσεις την ώρα που μιλάς στο skype την επιλογή στη camera, rotate. Τότε θα βλέπεις τον εαυτό σου σε μεγάλο παράθυρο και την εικόνα που λαμβάνεις σε μικρό και ο αυτός που συνομιλάς θα σε βλέπει ίσια. Επίσης η οθόνη είναι καλή αλλά όντως έχει κάποιες κακές γωνίες θέασης. Τέλος σε ενα 3d παίχνίδι που δοκίμασα το Beach Buggy Blitz έβγάζε κάποιες μαύρες γραμμές όταν το έπαιζες σαν σπασιμάτα στα γραφικά.
Συμπερασματικά είναι πολυ καλό για τα λεφτά του για απλή χρήση αλλά δεν κάνει για βαριά παιχνίδια και προγράμματα, α έχει και 2 χρόνια έγγυηση που το θεωρώ πολύ σημαντικό.

Avgerinos

@ fotis
οπως εγραψα απο πανω,μου ειπαν σε 2 email οτι αρχες της επομενης εβδομαδας θα βγαλουν update που θα τα διορθωνει αυτα.Οσο για το skype και την καμερα,ξεχασα να αναφερω αυτο που λες,με την περιστροφη της.Οντως το κανει,και οντως στρωνει αν κανεις εναλλαγη καμερας μεσα απο το skype.Οταν ομως σου βγαλει την καμερα τη δικια σου μεγαλη και του συνομιλητη μικρη,πατα δυο φορες γρηγορα πανω στην εικονα του συνομιλητη σου και θα αλλαξουν θεση μεταξυ του φερνοντας τα παραθυρα οπως πρεπει να ειναι!!!

giannis

ρε παιδια να σας ρωτησω κατι ολοι οσοι μου απαντησαν στην ερωτηση που εκανα ποιο πανω μου ειπαν οτι εχει καποια μικροπροβληματακια οτι δεν πεζει ANGRY BIRDS (που δεν με νοιαζει και τοσο πολυ γιατι τα εχω παιξει εκατομμύρια φορεσ και τα εχω τερματεισει ολα) και εχει καποιο προβλημα το Skype λετε να το παρω αυτη τη βδομαδα απο τα media markt
Και επισης θελω να ευχαριστησω ολους όσους μου απαντησαν με βοηθεισε πολυ ευχαριστω

Avgerinos

@giannis
Φιλε το Skype δουλευει,αλλα με τα ακουστικα μονο,χωρις να δινει ηχο απο το ηχειο του tablet.Επισης ο προσανατολισμος της καμερας στη βιντεοκληση φτιαχνει με 3 αγγιγματα.Αν δεν σε ενοχλουν αυτα και δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι την αλλη εβδομαδα που,οπως με διαβεβαιωσαν απο το Ελληνικο Customer Care,θα βγει η αναβαθμιση ωστε να την περασω και να σου πω αν εστρωσε,τοτε παρτο.
Για εμενα,ειδικα αν τηρησουν τα λεγομενα τους και βγαλουν αναβαθμιση που διορθωνει τα προβληματα αυτα,θα ειναι μια καλη αγορα,αφου ειναι σε καλη τιμη,με αξιολογη ποιοτητα κατασκευης,1GB RAM (εκει που ο ανταγωνισμος στην ιδια τιμη κινειται στα 512ΜΒ) και με 2 χρονια εγγυηση απο αντιπροσωπεια που εχει φυσικη υποσταση στην Ελλαδα, και απο οτι διαπιστωσα,αμεσο feedback.
Παντως το τελικο πορισμα, απο μερους μου τουαχιστον,για το αν πραγματικα αξιζει,απο βδομαδα οταν βγει η αναβαθμιση που μου ειπαν.

Βασίλης

παιδακια ,γενικα ειναι αρκετα καλο και πολλες εφαρμογες τρεχουν χωρις προβλημα ….για το angry birds ισχυει αλλα το κατεβασα , εκτος play store ….σαν apk απο ενα site και παιζει μια χαρα

Γιώργος

Το tablet υποστηρίζει σύνδεση με usb 3g stick (ίδιο με αυτά που παίρνουν οι υπολογιστές)???

Avgerinos

Βγηκε το update που διορθωνει το προβλημα με το Skype

tsiko

Παιδιά, τελικά παιζει το skype μετα το update;
Απ’όσο κατάλαβα δλδ το μηχανακι για απλή χρήση (λιγο απ’όλα: web, youtube, skype,
mp3, video και παιχνιδακια) είναι καλό, έτσι;
Για Ε-books (σε pdf) είναι άνετο στην χρήση;
Video με υποτιτλους παίζει;

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στα παραπάνω θα το εκτιμούσα δεόντως!
Ψήνομαι να το χτυπήσω σήμερα απο τον Τζάμπα.

Avgerinos

Το Skype πλεον δουλευει κανονικα οπως και σε αλλα tablet που εχω δει,τοσο σε απλη κληση οσο και σε βιντεοκληση.Για σερφαρισμα,youtube ειναι μια χαρα.Μουσικη παιζει αλλα η ενταση του ηχειου μπορουσε να ειναι μεγαλυτερη.Παιχνιδια παιζει ολα οσα εχω βαλει,εκτος απο Angry birds (αγνωστο το γιατι).Για ταινιες,εχω φορτωσει τον MX Player,για να παιζουν και υποτιτλοι,και αναπαραγει ανετα 720p βιντεο απο σειρες που εχω κατεβασει.Pdf δεν δοκιμασα

tsiko

Φίλε avgerinos σ’ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και τις πληροφορίες.
Το πήρα τελικά χθές από μιντιαμαρκτ 110€ και είναι πραγματικά καλό για τα
λεφτά του. Είναι όπως τα λένε όλοι οι φίλοι πιο πάνω. Δεν θα σε ξετρελάνει
αλλά θα σε καλύψει αξιοπρεπώς σχεδόν σε όλα.
HD ταινίες παίζει πολύ καλά και τα pdf τα χειρίζεται με πολλούς τρόπους
(μ’άρεσε η νυχτερινή λειτουργία) ενώ όσες εφαρμογές δοκίμασα τρέχουν μια χαρά
εκτός από το skype που δεν μου ενεργοποιεί την βιντεοκλήση (μου το γυρνάει σε
κανονική κλήση) και δε ξέρω από που να βρω και πως να βάλω το update
(κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη).
Επίσης ξέρει κανείς ρε παιδιά αν παίζει να συνδεθεί με κρυμμένο όνομα στο wifi;
(μου βγάζει ότι είναι ανενεργό, ενώ μόλις άλλαξα τη ρύθμιση στο router μου
να εκέμπει και το όνομά του μπήκε αμέσως)

Avgerinos

Για το wifi δεν ξερω.Δεν το χω ψαξει.Για Update κοιτα στο site της Alcatel.Κατεβαζεις ενα zip με οδηγιες που λεει απο που κατεβαζεις τα αρχεια και τι κανεις.

stavros

να σας ρωτησω κατι ρε παιδια ελληνικο μενου εχει το tablet, usb δεχεται εξωτερικα οπως στικακι ;

Δημητρα

Παιδιά Χρόνια Πολλα.πηρα και εγώ το tablet ειναι πολύ καλό,προσπάθησα να το γυρίσω στα ελληνικά και έκανα λάθος και το γύρισα στα βουλβαρικα,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί με την αλλαγή γλώσσας τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα και στο βιβλίο τα εικονίδια δεν φαίνονται πολύ καλα.

Avgerinos

Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη.
θα πεις στις ρυθμισεις,ειναι το εικονιδιο με τις 3 οριζοντιες γραμμουλες που εχουν απο εναν κερσορα επανω τους.Αφου ανοιξουν οι ρυθμισεις θα κυλισεις την αριστερη στηλη επιλογων μεχρι να βρεις το εικονιδιο με ενα αλφα κεφαλαιο και τρεις τελειες απο κατω [Α…]
Η γλωσσα αλλαζει πατωντας πανω στην πρωτη επιλογη που βγαζει η δεξια στηλη,διαλεγοντας απο την λιστα τα ελληνικα.
και ειναι καπως ετσι η αντιστοιχες λεξεις στα μενου:
Ρυθμισεις: HacttpoΝκΝ
Γλωσσα και πληκτρολογιο: E3Nk N BbBexΔaHe
Γλωσσα: E3Nk

Δημητρα

Ευχαριστώ το γύρισα στα ελληνικά.το GPS πως θα το περάσω;

μπαμπης

παιδια θελω να μου πειτε αν μπορω να δω online ταινιες στο ταμπλετ….και αν ναι πως?ευχαριστω

DIMITRIS

Να κανω μια ερωτηση;

εφαρμογες με τραπεζα δεν υποστηριζει μπορω να το κανω αναβαθμιση!

Χάρης

γεια σας παιδιά,
προσπαθώ να κατεβάσω το λογισμικό για να κάνω update στο tablet Alcatel One Touch T10, αλλά δεν λέει να ξεκινήσει το κατέβασμα με τίποτα. Καμία ιδέα?

σωτηρης

παιδια πειρα το σιγκεκριμενο ταμπλετ στην αρχη ολα καλα μετα απο 3 φορες που το πηγα στο service τξην 4 φορα μ αλλαξαν οθονη και ηταν αγορασμενο τον χειμωνα που μας περασε .Θελω να πω οτι ειμαι μια χαρα με τοι ταμπλετ αυτο ομως που μου την σπαει ειναι η διαρκεια μπαταριας του που κραταει 4 ωρες και οτι δν διαβαζει usb sticks .θελω να ρωτισο κατι εχει ακουστει τπτ για αναβαθμησει σε jelle bean?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.