Alcatel One Touch POP8 και POP7, Νέα οικονομικά tablets στις 7 και 8 ίντσες

Η εταιρεία Alcatel ανακοίνωσε δύο νέα entry-level Android tablets στην CES. Πρόκειται για τα Alcatel OneTouch POP7 και OneTouch POP8 και όπως υποδεικνύουν οι ονομασίες τους, πρόκειται για tablets με οθόνες 7 ιντσών και 8 ιντσών αντίστοιχα. Το Alcatel POP7 διαθέτει όπως είπαμε οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1024 x 600 pixels και βασίζεται στο dual-core chipset της MediaTek, MT8312 με συχνότητα λειτουργίας 1.3GHz. Συνοδεύεται από 1GB RAM και 4GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Το Alcatel POP8 διαθέτει 8 ιντσών οθόνη IPS LCD με διαγώνιο 1280 x 800 pixels και “αντλεί” την ισχύ του από το τετραπύρηνο chipset της MediaTek, MT8382 με συχνότητα λειτουργίας1 1.3GHz.

Και αυτό διαθέτει 1GB RAM και 4GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και όπως και το POP7 διαθέτει στην πρόσοψη κάμερα VGA ενώ στην “πλάτη” διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 2.0 Megapixels. Επιπλέον προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με IR blaster.

Alcatel POP8 Alcatel POP7, Alcatel One Touch POP8 και POP7, Νέα οικονομικά tablets στις 7 και 8 ίντσεςAlcatel POP8 Alcatel POP7, Alcatel One Touch POP8 και POP7, Νέα οικονομικά tablets στις 7 και 8 ίντσεςAlcatel POP8 Alcatel POP7, Alcatel One Touch POP8 και POP7, Νέα οικονομικά tablets στις 7 και 8 ίντσες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Συμπαθητικά!

θεοδώρου

Εντελώς αφερέγγυο, το αγόρασα 30 Νοεμβρίου 2014, μέχρι σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2015 έχει χαλάσει δύο φορές. Η εταιρεία δεν έχει στους όρους της εγγύησης την αντικατάσταση του προϊόντος πάρα μόνο την επιδιόρθωση. Το αποτέλεσμα είναι να το έχω στους δύο μήνες συνολικά στα χέρια μου καμιά βδομάδα και όλο το υπόλοιπο διάστημα να βρίσκεται για επιδιόρθωση. Δεν κάνει αντικατάσταση ακόμα και αν είναι υπεύθυνοι εργοστασιακοί λόγοι.. πραγματικά, η χειρότερη αγορά που έχω κάνει!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.