All on iPad, Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Apple για το iPad

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα (τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά), ο ανταγωνισμός στον κόσμο της ταμπλέτας παίρνει και αυτός την ανιούσα. Η Apple δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και έτσι έβγαλε μία διαφήμιση για το iPad, περίπου ως απάντηση στο πρόσφατο video της Samsung για το Galaxy Note 10.1.

Η φιλοσοφία του σύντομου video της Apple είναι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα στο iPad με την οθόνη Retina, με ευκολία και χωρίς να παιδεύεται ακόμα και ο άπειρος χρήστης. Το διαφημιστικό κρατά λιγότερο από ένα λεπτό, αρκετά όμως για να περάσει το μήνυμα ότι θα έχουμε ένα καυτό φθινόπωρο έντονου ανταγωνισμού μεταξύ Κορέας και Αμερικής…

, All on iPad, Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Apple για το iPad

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανωλης

Το “πάντα” έχει πολλές διαφορετικές έννοιες.. τα πάντα που θα περίμενες από ένα tablet ναι, τα πάντα που θέλει ένας χρήστης με απαιτήσεις δε νομίζω…

angelos

iPad για πάντα ❤

Dimitris

Oλα εκτός απο YouTube…

SammyJim

….μα γιατι γινεστε δεικτικοι?ποιος χρειαζεται πια το YouTube?το flash?το bluetooth? Ολα πια σε Μονο Μομπαιλ εφαρμογες….και ασε τους αλλους τους….Πλαστικους να ειναι στο παρα πεντε απο την Πληρως Desktop Expirience…..αλλα μετα θα μου πεις ποιος χρειαζετε το Desktop????απλα….ΛΥΠΗΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:-(

Nikolas

Απλα λατρευω κάθε διαφημιστικό της apple!! Ειναι φοβερά!

Elvis 71

Apple for ever!!!!!!!!!!!

jimgian

ΦΩΤΙΑΑΑ ΣΤΗΝ APPLE!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.