Amazon και Samsung ετοιμάζουν Tablet

Άλλη μια φιλόδοξη εταιρία ετοιμάζεται να μπει στον χώρο των tablet συσκευών και δεν είναι άλλη από την Amazon. H εταιρία που έχει καταφέρει να μας απασχολεί διαρκώς τους τελευταίους μήνες είτε με το Amazon Appstore είτε με την Cloud υπηρεσία μουσικής που ετοιμάζει, φαίνεται να ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά το δικό tablet το οποίο θα κατασκευάζεται από τη Samsung.

, Amazon και Samsung ετοιμάζουν Tablet

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon είναι ίσως το δημοφιλέστερο παγκοσμίως για αγορές βιβλίων και ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ με την δημιουργία του Amazon Kindle κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων στην αγορά των e-book readers.

Παρά τις συνεχόμενες επιτυχίες σε άλλους τομείς, φαίνεται πως τα σχέδια της εταιρίας φτάνουν μέχρι το Android και την ανερχόμενη αγορά των tablet. Οι κινήσεις της Amazon είναι προσεγμένες και μελετημένες, αφού η επαφή με το Android ξεκίνησε με την δημιουργία του Amazon Appstore και συνεχίστηκε με το Amazon Cloud Player, το online κατάστημα μουσικής για web και android.

Όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν στο γεγονός ότι η γνωστή εταιρία ετοιμάζει το δικό της tablet το οποίο θα μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες της και οι σημερινές διαρροές έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Το Amazon tablet θα κατασκευάζεται κατά πάσα πιθανότητα από την Samsung και θα στοχεύει απ’ ευθείας στο iPad 2.

Η κυκλοφορία της συσκευής αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι με την Amazon να ευελπιστεί ότι ο συνδυασμός των υπηρεσιών video, μουσικής, βιβλίων και Appstore και ενός μικρού και οικονομικού Android talbet θα της δώσουν ένα μεγάλο μερίδιο στην αγορά.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Για όσους διαβάζουν βιβλία, θα ξέρουν ήδη πως τα ebooks δεν διαβάζονται σε tablets με LCD οθόνες, όπως δεν διαβάζονται σε οθόνη υπολογιστή, γιατί «καίνε» τα μάτια. Δυστυχώς, η τιμή αγοράς ενός πραγματικού eReader με μεγάλη οθόνη 9.7” eInk (Ηλεκτρονικού μελανιού) είναι κυριολεκτικά εξωπραγματική για τις περιορισμένες δυνατότητες μιας τέτοιας συσκευής, που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τα tablets ούτε και πρέπει να συγκρίνεται με αυτά. Όμως, ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης με ασπρόμαυρη οθόνη 16 αποχρώσεων του μαύρου, που δεν παίζει βίντεο και παιχνίδια, που δεν έχει άλλες εφαρμογές, με υποτυπώδη web browser, δεν μπορεί να κοστίσει 400 και βάλε δολάρια.
Έτσι η Amazon θα λανσάρει και tablet, ακολουθώντας το παράδειγμα του επιτυχημένου Nook Color της Barnes & Noble. Πάντως, από σήμερα, το Kindle και τα βιβλία του είναι διαθέσιμα στη Γερμανία και τις γερμανόφωνες ευρωπαϊκές χώρες.
Πηγή: https://goo.gl/HIHFM

vasilis.

αγαπαω amazon appstore.
καθε μερα μια δωρεαν ΚΟΡΥΦΑΙΑ εφαρμογη.

vasilis.

παιδια σημερα το appstore δινει ενα νεο κορυφαιο παιχνιδι adventure.
αξιζει ο κοπος να κανετε ενα αμερικανικο account.

Solon

Καλώς να ορίσει. Η πλατφόρμα της Amazon είναι εξαιρετική και σίγουρα το tablet θα έχει και ανταγωνιστική τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.