Amazon Kindle Fire HD 7, Με διπύρηνο επεξεργαστή και 199$

Τα 8GB (του Google Nexus 7) δεν είναι αρκετά για αποθήκευση αναφέρει η Amazon στο δελτίο τύπου για το νέο Kindle Fire HD συμπληρώνοντας ότι έχει και πιο ισχυρή κεράια Wi-Fi σε σχέση με το iPad 3 και 40% πιο γρήγορο download. Το Kindle Fire HD με την οθόνη 7 ιντσών LCD IPS φοράει διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP4470 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και έχει πρόσβαση στο πλούσιο περιεχόμενο της Amazon.

Το Kindle Fire HD θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις με 16GB (199$) και 32GB (299$) μαζί με το μεγαλύτερο μοντέλο Kindle Fire HD 8.9 που έχει οθόνη αφής 8.9 ίντσες 1920×1200 pixels και διπύρηνο επεξεργαστή ΤΙ OMAP4470 1.5GHz (κοστίζει 299$ τα 16GB και 369$ τα 32GB). Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από ταμέσα Σεπτεμβρίου μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon.

Amazon Kindle Fire HD
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0
Επεξεργαστής: TI OMAP4470 1.5GHz διπύρηνος
GPU: PowerVR SGX540
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 7 ίντσες, LCD IPS, 1280×800 pixels, multi-touch 10 σημείων
Κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n (διπλή ισχυρή κεραία), Bluetooth, micro USB, micro HDMI, Dolby Audio
Μπαταρία: έως και 11 ώρες
Διαστάσεις: 193x137x10.3 χλστ.
Βάρος: 395 γρ.

, Amazon Kindle Fire HD 7, Με διπύρηνο επεξεργαστή και 199$

Τα δύο μοντέλα με οθόνη 7 ίντσες και 8.9 ίντσες πλάι-πλάι.
, Amazon Kindle Fire HD 7, Με διπύρηνο επεξεργαστή και 199$

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιάννηςΑτλ.

Το Nexus είναι σαφώς καλύτερο.

Nero55

Και σαφώς ακριβότερο…Το ξέχασες?

ΓιάννηςΑτλ.

199$ έχουν και τα 2

iobelika

το Nexus 7 έχει 249$ και το Amazon Kindle Fire HD 199$ αν δεν το πρόσεξες !!!!

ΓιάννηςΑτλ.

*το Nexus 7 έχει 199$ στα 8GB και 249$ στα 16GB και το Kindle Fire HD έχει 199$ στα 16GB

@iobelika ευχαριστώ για την διόρθωση!

πάντως παιδιά το Kindle Fire HD σου δίνει απλός περισσότερα GB με λίγο λιγότερα χρήματα!

iobelika

καλά ίσος χάνει σε πολλά άλλα όπως CPU , 2 εναντίον 4 πυρήνων (βέβαια αν δεν βγάλουν benchmarks δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα ) και ICS εναντίον JB ,αλλά έχει hdmi !!

ΘΑΝΑΣΗΣ

Hey normal take that! The hole new kindle fire HD 🙂

Νίκος

Μπορεί να μου πει κάποιος παιδιά γιατί βγάλανε τη θύρα καρτών;;;Καλά,τι τους πείραζε;;;

Manos

πρόσπαθησα να αγοράσω το kindle , δια μέσου του Βρετανικού και Ιταλικού amazon…..με παραπέμπει στο int, ( com ) , το οποίο αυτονόητα ανεβάζει το κόστος αποστολής ΑΛΛΑ και αναγκάζοντας με να πληρώσω δασμους τελωνείου (import fee) .Οπότε μένω με laptoάκι της HP και
δεν αγοράζω κανένα!! ….και για να ειμαι ειλικρινής……δεν αποστελέται στη χώρα μας……….

Baba

Πριν 1,5 μήνα αγόρασα το kindle fire hd 7 για 159 λίρες (200 ευρώ). Αρχικά ήθελα να πάρω το ipad mini αλλά ευτυχώς για μένα δεν υπήρχε διαθέσιμο. Μέχρι στιγμής αυτά που έχω παρατηρήσει…..Θετικά του kindle fire HD 7: 1. Χαμηλή τιμή – 160 (!) ευρώ φθηνότερο από το ipad mini. 2. Υποστήριξη adroid εφαρμογών: Εκτός τις εφαρμογές του amazon store, μπορείς να κατεβάσεις από το tablet σου τις περισσότερες από τις adroid εφαρμογές. Για παράδειγμα εγώ έχω κατεβάσει από διάφορες σελίδες με adroid υλικό, εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο amazon store π.χ viber, istagram κ.α και δουλεύουν μια χαρά. 3. Ισως το καλύτερο e-reader. Η amazon σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις χιλιάδες βιβλία δωρεάν και σου κάνει έκπτωση 15% για αγορές βιβλίων. 4. Η πολύ υψηλή ανάλυση οθόνης και HD ήχος. Αρνητικά: 1. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τρόπο να εγκαταστήσω ελληνικό πληκτρολόγιο (Δεν υπάρχει σαν επιλογή). 2. Διαφημίσεις – Όταν ανοίγεις το tablet υπάρχει διαφορετική διαφήμιση κάθε φορά. Απ’ ότι έχω διαβάσει μπορείς να πληρώσεις ένα ποσό (νομίζω 15 λίρες) και να βγάλεις τις διαφημίσεις. Γενικά το tabletάκι με έχει ικανοποιήσει στο μέγιστο. Έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και παιχνίδια, δεν κολλάει καθόλου και το touch του είναι… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.