Amazon Kindle Paperwhite 2, Με 300ppi οθόνη το επόμενης γενιάς και ελαφρύτερο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γνωστό Amazon Kindle Paperwhite E-reader αναμένεται να διαθέτει ελαφρύτερη κατασκευή καθώς και οθόνη με αναλογία εικονοστοιχείων ανά ίντσα που θα αγγιζει τα 300ppi (pixels per inch). Για να κάνετε μία σύγκριση, το σημερινό Kindle Paperwhite διαθέτει οθόνη με 212ppi, οπότε η αναβάθμιση στην οθόνη αναμφισβήτητα θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα απεικόνισης.

Η Amazon επίσης στην νέα έκδοση του θα χρησιμοποιήσει γυαλί αντί για πλαστικό στην επιφάνεια της οθόνης ενώ αλλαγές θα γίνουν και στα πλήκτρα, για να προσφέρουν καλύτερη αίσθηση στο άγγιγμα και καλύτερη απτική ανάδραση.

Εμφανισιακά περιμένουμε να είναι περισσότερο τετραγωνισμένο. Στον τομέα του λογισμικού δεν αναμένουμε από την Amazon να αλλάξει παρά ελάχιστα πράγματα, με την μεγαλύτερη αλλαγή να εντοπίζεται σε νέα γραμματοσειρά. Η εταιρεία αναμένεται να το παρουσιάσει στις αρχές του νέου έτους.

Amazon Kindle Paperwhite, Amazon Kindle Paperwhite 2, Με 300ppi οθόνη το επόμενης γενιάς και ελαφρύτερο

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.