Android Honeycomb 3.1, Ανακοινώθηκε κατά λάθος η επόμενη αναβάθμιση

Ένα μεγάλο σφάλμα έκανε η Adobe ανακοινώνοντας κατά λάθος την επερχόμενη αναβάθμιση του Android 3.0 Honeycomb στην έκδοση 3.1. Το αναπάντεχο λάθος, για το μέγεθος μιας τέτοιας εταιρίας, συνέβη κατά την αλλαγή της περιγραφής της εφαρμογής Adobe Flash Player 10.2 στο Android Market η οποία δέχθηκε σήμερα μια μικρή αναβάθμιση.

, Android Honeycomb 3.1, Ανακοινώθηκε κατά λάθος η επόμενη αναβάθμιση

Η Google όπως και κάθε εταιρία αυτού του μεγέθους είναι πολύ προσεκτική σε θέματα εχεμύθειας και προστασίας του εταιρικών δεδομένων και η σημερινή γκάφα της Adobe πρέπει να έκανε τους ιθύνοντες της να εκραγούν. Συγκεκριμένα η σημερινή αναβάθμιση του Flash Player 10.2 αφορούσε εκτός των άλλων την υποστήριξη hardware accelaration που θα είναι διαθέσιμη όμως μόνο για τις συσκευές με Android 3.1.

Η ύπαρξη του συγκεκριμένου αριθμού στην περιγραφή της εφαρμογής έγινε άμεσα αντιληπτή από την Goolge η οποία απαίτησε και πέτυχε να αντικατασταθεί η πρόταση με το πιο αυθαίρετο “requires an upcoming release of Android 3”.

Πάντως τα λάθη αυτά δεν συγχωρούνται εύκολα σε τέτοιο επίπεδο και γίνεται αντιληπτό ότι κάποιος “καημένος” θα την πλήρωσε σήμερα. Όπως και να’ χει περισσότερα για το επερχόμενο update θα μάθουμε από την ίδια την Google στο συνέδριο Google I/O που θα λάβει χώρα στις 10 Μαϊού στο San Fransico.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paris

και λέω εγώ τώρα, από έλεγχο δεν παίρνουν οι εφαρμογές, αν δηλαδή στην περιγραφή έλεγε βρισιές κοκ???
πιο πολύ μου κάνει για τρικάκι για το τι να περιμένουμε στο google event.

Ben

Μπορεί να είναι και teaser. Εσκεμμένο δηλαδή.
Εγώ στο update του flash player που έκανα στο froyo, συνέχιζε να έχει το νούνερο 3.1 στην περιγραφή της εφαρμογής. Δεν το άλλαξαν.

alexandros

Κι εγώ θεωρώ πως τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτά τα θέματα. Μάλλον marketing ήταν αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα για μας! 🙂

zak91

Εμένα η απορία μου είναι αν οι αναβαθμίσεις στο Honeycomb θα είναι όπως στα κινητά.Δηλαδή, θα γίνονται απλά από ένα site ή θα θέλουν καμία πιο δύσκολη διαδικασία και θα υπάρχουν θέματα συμβατότητας με τα tablets που έχουν κυκλοφορήσει τώρα με την 3.0;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.