Android 3.1 Honeycomb, Πρώτη ματιά στη νέα έκδοση

Μια πρώτη ματιά στο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα των tablet Android 3.1 Honeycomb μας επιτρέπει μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο site Phonearena. Φυσικά η συσκευή πάνω στην οποία τρέχει η νέα έκδοση του Android είναι το Motorola Xoom της Verizon, αφού είναι και η μοναδική που έχει δεχθεί την αναβάθμιση.

Το tablet λειτουργικό της Google δείχνει να ωριμάζει με τη νέα έκδοση του και αυτό είναι κάτι που θα δώσει πολλούς πόντους στα Android tablet έναντι του iPad 2. Αν και οι αλλαγές που φέρνει το Android 3.1 Honeycomb δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό, σίγουρα συμπληρώνουν με ωραίο τρόπο κάποια κενά και βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία χρήσης.

Το συμπέρασμα από το βίντεο είναι ότι εκτός από τις προσθήκες των USB Host service, των resizable widgets και του αναβαθμισμένου Market, αυτό που έχει βελτιωθεί είναι η απόκριση του λειτουργικού. Τα μενού κυλάνε πολύ πιο ομαλά και η μετάβαση στο μενού των εφαρμογών γίνεται χωρίς καθόλου lag. Αυτό που λείπει από το βίντεο είναι μια επίδειξη της σύνδεσης του Motorola Xoom με κάποιο USB περιφερειακό όπως πληκτρολόγιο, mouse ή ακόμα καλύτερα με ένα Playstation Dual-Shock 3 ή με ένα XBOX 360 controller.

, Android 3.1 Honeycomb, Πρώτη ματιά στη νέα έκδοση

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

Ωραία πράγματα!!Το Acer A500 θα το πάρει;Κώστα θακανεις τελικά παρουσίαση στο ICONIA?

Κώστας Βλαχάκης
SpirosK

Το Acer A500 θα το αγόραζα αν δεν είχα βάλει στο μάτι το SAMSUNG GALAXY S2 ! 🙂
πάντως παιδιά όταν έρθει στη χώρα μας το GALAXY s2 θα τρέξω να το αγοράσω σα τρελός , είναι τέλειο !! και φυσικά λέω να κάνω και unboxing (καιρός να αντικαταστήσω το παλιό μου αλλά καλό Sony Ercisson k850i ) .

Ζήσης

Γνωρίζει κανείς αν το usb host service θα υποστηρίζει και εξωτερικό HDD;

Ben

@Ζήσης
Νομίζω πως ναι. Αλλά με δικιά του τροφοδοσία ρεύματος 😉

george

ρε συ κωστα ξερεις κανενα νεοτερο για το transformer? μηπως μπορουμε να το παρουμε απο αμερικη? βαρεθηκα να περιμενω 😛

Petros Nikolopoulos

Πολύ ωραίο αυτό με την αυξομείωση του παραθύρου….!

Dimitris

Λοιπόν να σας πω για το A500. Εγώ το πείρα (Ελβετία μένω) την περασμένη εβδομάδα και είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Ήμου έτοιμος για ένα Xoom αλλα είναι πολλή ακριβό. Το A500 είναι πραγματικά παρα πολύ καλο και ναι θα πάρει αναβάθμιση 3.1. Φιλικά.

kostas 13

https://www.engadget.com/2011/05/16/official-samsung-galaxy-s-and-galaxy-tab-getting-gingerbread-up/ φυσικά αν δεν το δω στο GS μου δεν πιστεύω τίποτα..άντε να δούμε..

Dimitris N.

Υπάρχει περίπτωση με την προσθήκη του USB host service να αναγνωρίζει και usb flash modem για σύνδεση στο internet με 3g?

Periklis

Η μεγαλύτερη προσθήκη που είδα στην αναβάθμιση στο 3.1 είναι αυτή του Ελληνικού πληκτρολογίου. Ευτυχώς γιατί ήταν σημαντικό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.