Android Honeycomb tablets, Έχουν πουληθεί λιγότερα από 4 εκ. τεμάχια

Μακρύ δρόμο φαίνεται ότι εξακολουθούν να έχουν μπροστά τους τα Android tablets έστω για να προσπαθήσουν να αγγίξουν τα iPad. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, από την αρχή του έτους που ξεκίνησε η διάθεση Honeycomb tablets, δεν πρέπει να έχουν πουληθεί περισσότερα από 4 εκ. τεμάχια. Οι Android lovers πιστεύουν ότι θα υπάρξει βελτίωση στη διείσδυση των tablets με την έλευση της universal έκδοσης Ice Cream Sandwich.

, Android Honeycomb tablets, Έχουν πουληθεί λιγότερα από 4 εκ. τεμάχια

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

κανενα tablet δεν μπορει να συγκριθει με iPad.To android εξακολουθει να ειναι μπαχαλο και οι περισσοτερες εταιρειες το γυρνανε σε microsoft.

kostis

@stavros θα συμφωνησω μζι σου οσον αφορα το πληθος των εφαρμογων που υπαρχουν για αυτο. Αν δουμε ομως τις δυνατοτητες εισαι λιγο αδικος. Δες απο κοντα για παραδειγμα λιγο το transformer και εχε υποψιν σου οτι ερχεται και η 5πυρινη 2 εκδοση του οπου να ναι….

Petros Nikolopoulos

Θα συμφωνήσω με τον Κωστή.
Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα HONEYCOMB tabs τα χαντακοσε η τιμή τους εκτός του transformer

Giannis

Ναι συμφωνώ και εγω. Αν και εχω android κινητο και προτιμώ την google μαλλον, στα tablets θέλουν πολυ δρόμο. Εμένα με ενοχλει το γεγονός ότι τη ταμπλετα την χρησιμοποιείς για πολλα πραγματα και δε θα πρέπει να κολλάει και δυστυχώς όσες ταμπλετες εχω πιάσει με honey όλες είχαν τα θέματα τους. Να δούμε τι θα γινει με το ice cream που θα έχει native υποστήριξη πολλών πυρηνων..μέχρι τοτε το iPad ειναι κυρίαρχο στις ταμπλετες. Εμένα δε με εγκατέλειψε ποτε το ipad2, και μέχρι στιγμής παρότι το λιώνω καθημερινά δεν εχω αντιμετωπίσει memory leak ή κόλληματα.

Xaris

android στα smartphones και ipad στα tablet!

Γιώργος

Ίσως αν δεν έβγαινε καινούρια έκδοση android κάθε τρίμηνο να είχαν καλύτερη πορεία. Πέρα από τα όποια κολλήματα αν το tablet σου σε ένα χρόνο είναι 2-3 γενιές πίσω λόγω εξέλιξης του λειτουργικού δημιουργείται ένα θέμα, έστω ψυχολογικό.

Solon

Περιμένετε λίγο. Τώρα, στους επόμενους τρεις μήνες θα γίνει το μπαμ. Οι τιμές έχουν έρθει πλέον σε φυσιολογικά επίπεδα τουλάχιστον για τα προ εξαμήνου μοντέλα και επιτέλους είναι διαθέσιμα τα νέα μοντέλα των Samsung Toshiba και Sony που μπορούν να συγκριθούν στα ίσια με το iPad. Σε ορισμένα σημεία μάλιστα το ξεπερνούν. Είναι λάθος να κοιτάμε τώρα τα νούμερα. Τα νούμερα θα μας πουν την αλήθεια τον Φεβρουάριο-Μάρτιο μετά τις πωλήσεις των εορτών. Τα Win 7 σε ταμπλέτες δεν τραβάνε. Όταν έρθουν τα 8άρια θα σαρώσουν την αγορά ειδικά αν το Android παραμήνει ως έχει. Αλλά πίσω έχει ο γούγλης την ουρά….

Geo

Δεν είναι ούτε η τιμή ούτε τίποτα άλλο παρά την πρόσβαση σε εφαρμογές… το Honeycomb απλά δεν είχε πολλές εφαρμογές… επομένως για πιο λόγο να αγοράσεις ένα tablet το οποίο δεν μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες… κάτι τέτοιο όμως θα αλλάξει με την έκδοση 4.0 που ενοποιεί τα λειτουργικά και τα tablet θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις χιλιάδες εκατοντάδες εφαρμογές του Market… 😉

Giannis

Δε μου φαίνεται να είναι τόσο οι εφαρμογές (δε ξέρω με σιγουριά δλδ), γιατί οι περισσότερες υπάρχουν, τουλάχιστον όσες έχω ψάξει εγώ και λειτουργούσαν σε καλές αναλύσεις από ότι είδα. Εξάλλου και στο ipad μπορεί να είναι τα apps συμβατά αλλά αν δεν έχουν φτιαχτεί για ανάλυση Ipad τρέχουν στο 1/3+ της οθόνης (στο κέντρο) ή σε μεγέθυνση με χάλια ανάλυση..

Άλλο είναι το θέμα, έχω δοκιμάσει επισταμένα android ταμπλέτες και σχεδόν όλες κόλλαγαν μετά από λίγη ώρα χρήσης. Στα περισσότερα σαν να κολλάνε οι launcher που τους βάζουν οι εταιρίες. Είναι τελείως λαχείο η κατάσταση, όταν καθυστερούν δε τρέχουν εφαρμογές στο προσκήνιο όμως ή κάτι που να το δικαιολογεί αυτό. Εμένα αυτό μου τι δίνει και στη τελική το κινητό δε θα το χρησιμοποιήσεις για πολλά πράγματα μαζί, αλλά η ταμπλέτα είναι αντικαταστάτης netbook ή και ακόμα λαπτοπ, ανάλογα με πόσο φορητότητα ζητάς. Όσο ευχαριστημένος είμαι με το android κινητό τόσο αρνητικός είμαι με το θέμα της android ταμπλέτας..Μακάρι να αλλάξει το πράγμα στην μετά ice cream εποχή

Solon

Giannis τι tablets έχεις δοκιμάσε; Γιατί εγώ έχω το Χοοm εδώ και 3 μήνες και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.