Οδηγός για να βάλεις Android στο tablet HP TouchPad [unstable]

Τα παιδιά από το forum Touch-Droid δημοσίευσαν ένα οδηγό που μας καθοδηγεί βήμα-βήμα για να βάλουν το λειτουργικό σύστημα Android 2.3.5 στο tablet HP TouchPad. Αρκετοί φίλοι αγόρασαν ή ψάχνουν να αγοράσουν σε τιμή χώμα (το πολύ 200 ευρώ) το εν λόγω tablet μετά την ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας ότι σταματάει την ανάπτυξή του webOS.

Η διαδικασία είναι αρκετά δύσκολη και περίπλοκη και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το πόσο σταθερή είναι. Ρίξτε μια ματιά εδώ και προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

, Οδηγός για να βάλεις Android στο tablet HP TouchPad [unstable]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Μεγάλο κρίμα που δε θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του webOS, ωστόσο αν είχα το tablet δε θα άλλαζα ένα τόσο όμορφο και ιδιαίτερο λειτουργικό για το android. Έτσι κι αλλιώς απ´οσα έχω δει σε reviews λειτουργεί πολύ καλά.

Diamantius

Συμφωνώ Nickolas, εγώ το έχω ήδη και το λατρεύω. Είναι πραγματικά πολύ καλό λειτουργικό. Ελπίζω να βρεθεί λύση στο θέμα της ανάπτυξής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software HP TouchPad webOS

OpenMobile ACL, Τρέξτε εφαρμογές Android στο HP TouchPad με webOS

Η τεχνολογία ACL (Application Compatibility Layer) της OpenMobile, επιτρέπει στο οικοσύστημα εφαρμογών Android να “τρέχει” σε συσκευές που βασίζονται σε άλλες πλατφόρμες όπως στην πλατφόρμα MeeGo -και στο Tizen OS από ότι μαθαίνουμε – αλλά και στην πλατφόρμα webOS, που βασίζεται για παράδειγμα το HP TouchPad.

Tablets HP HP TouchPad webOS

HP TouchPad, Η ίδια η HP πειραματίζεται με το Android

Η HP πειραματίζεται με το λειτουργικό σύστημα Android πάνω στο tablet της HP TouchPad. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ομάδα CyanogenMod έλαβε από την ίδια την HP κομμάτια κώδικα από την έκδοση Android Gingerbread πάνω στην οποία η εταιρεία έκανε δοκιμές στο TouchPad. Τι σημαίνει αυτό για όλους εμάς του κατόχους TouchPad; Ότι μια πιο […]

TechDeals HP TouchPad techdeals

TechDeals, HP TouchPad 16GB Wi-Fi με 224 ευρώ

Στη χώρα μας δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα ούτε είχε τη δημοσιότητα που του ανήκε. Όσοι όμως κατάφεραν να το αποκτήσουν το έχουν λατρέψει. Το tablet HP TouchPad με το λειτουργικό σύστημα webOs που τελικά διατέθηκε open source και είναι στο χέρι των developers η εξέλιξή του το ανακαλύψαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα eShop με 224 ευρώ […]

Tablets HP HP TouchPad webOS

webOS, Γίνεται open source και δεν θα χαθεί

Ήταν κάτι που περιμέναμε. Η HP ανακοίνωσε ότι το δικό της λειτουργικό σύστημα webOS θα διατεθεί στην κοινότητα του ανοιχτού λογισμικού για περαιτέρω ανάπτυξη, κοντολογής το webOS γίνεται open source. Αυτό σημαίνει ότι είναι στο χέρι των developers το μέλλον του webOS και οι κάτοχοι του HP TouchPad λογικά θα συνεχίσουν να λαμβάνουν αναβαθμίσεις για […]