Android στο tablet HP TouchPad, Λίγο πριν γίνει πραγματικότητα;

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω να το βίντεο που ακολουθεί είναι αληθινό ή όχι, πάντως υπάρχει προκύρηξη με χρηματικό έπαθλο από τους xda developers για τον πρώτο που θα καταφέρει να βάλει Android στο tablet HP TouchPad. Εδώ ο φίλος στο βίντεο αναφέρει ότι έτσι το αγόρασε(!) αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ήταν κάποιο πειραγμένο μεταχειρισμένο μοντέλο ή απλά παίζει με τον πόνο μας.

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί ήδη Fan Page που ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Android στο HP TouchPad! www.facebook.com/AndroidonTouchpad (από εκεί ανακαλύψαμε και το βίντεο).

, Android στο tablet HP TouchPad, Λίγο πριν γίνει πραγματικότητα;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vanzel

Η μαγκιά θα είναι να μπει ubuntu.

Βακρατσας Ιωαννης

Ειναι AOSP εκδοση φαινεται αλλωστε δεν εχει τιποτε πανω καποιος developer εκανε το θαυμα του παλι. Και στο EXOPC Slate γνωστο στην Ελλαδα σαν Turbo X 450 εχουν βαλει android froyo και gingerbread ας ειναι καλα το android-x86.org.

Βακρατσας Ιωαννης

Α Κωστα διαβασες καθολου τι εγινε με apple και Samsung? Το σαπιο μηλο την ψωνισε για τα καλα δεν τους κανουν τα χατηρια οι Κορεατες (βλεπε AMOLED) και εχουν σκυλιασει ματαια ομως εχω ανοιξει πολλα iPhone και εχω δει αρκετα chipακια Samsung μεσα ποτε ομως το αντιθετο…. https://www.samfirmware.com/apps/blog/show/8131533-apple-wants-to-ban-every-galaxy-and-tablet-

John

Υπαρχουν ταμπλετς με ubuntu παιδια, google it 🙂

The PokerGosh

Μα είναι λογικό να γίνει, αργά ή γρήγορα..
Έτσι και αλλιώς όλα τα tab της HP έχουν εξαφανισθεί λόγω τρελλής μείωσης της τιμής και αναγγελίας ότι το προιόν δεν θα συνεχίσει την εξέλιξη…
Περίπου στα 100$ το μικρό νομίζω..

Michalis

Αντί να κοιτάξουν να βάλουνε το webOS σε άλλα tablets βάλανε τη βλακεία το Android στο touchpad.
Κατ’εμέ το webOS θα πρέπει να το αγοράσει μια μεγάλη εταιρεία και να το εξελίξει!

GREG

Υπέρ της κορεατικής Samsung έληξε ο δεύτερος γύρος της νομικής αντιπαράθεσης με την Apple, καθώς ήρθη προσωρινά η απαγόρευση που είχε επιβληθεί προ ημερών για τη διάθεση στις χώρες της Ευρώπης του νέου υπολογιστή-ταμπλέτας Galaxy Tab 10.1, που αποτελεί μέχρι στιγμής το βασικότερο ανταγωνιστή του iPad.

https://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4650248

Βακρατσας Ιωαννης

Κωστα εγω φταιω για το offtopic συγνωμη. Το ανεφερα στο σχολιο μου και γι αυτο πιστευω πηγε εκει η κουβεντα αν θελεις διεγραψε το δευτερο σχολιο μου πιο πανω. Φιλικα Γιαννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.