iPad Mini, Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το event της 23ης Οκτωβρίου

Είναι επίσημο! Σε μια εβδομάδα από σήμερα, την επόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το μικρό iPad Mini. Η πρόσκληση είναι συγκεκριμένη και αναφέρει χαρακτηριστικά “We’ve got a little more to show you”. Τι θα είναι αυτό;.. Το event θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική και εδώ στο Techblog θα φιλοξενήσουμε το καθιερωμένο live chat όπως συμβαίνει κάθε φορά κατά τη διάρκεια παρουσίασης μιας σημαντικής συσκευής.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες-φήμες που συνοδεύουν το iPad Mini εδώ και μην ξεχνάτε το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός MacBook Pro 13 με οθόνη Retina.

, iPad Mini, Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το event της 23ης Οκτωβρίου

Πηγή

Kudos to Nikolaos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Merkouris

Ωρα ξέρουμε ???

Γιαννης

Κλασσικά στις 7-8 ώρα Ελλάδας ( 10 ώρα κούπερτινο) …

Παναγιώτης Λ.

δηλαδη ρε παιδια τι κανουμε στο live chat.?

GREG

Το event στο San Jose, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Design Engineer

το περιμενα πολυ καιρο. Αλλα νομιζω οτι θα με απογοητευσει. Γενικα μετα τον Steve η Apple εχει μεινει χωρις χρωμα, χωρις ζωντανια και χωρις μελλον.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το iphone 5 ηταν το ιδιο με τα προηγουμενα και γιατι αυτο το μινι δεν θα εχει retina display. Δηλαδη με πανε πισω παλι στο ipad 2. ρε παιδια οσοι εχουμε το 2 και οσοι επισης το iphone 4 ποιος ο λογος να παρεις το iphone 5 και το μινι.

μας κοροιδευουν? εγω ειμαι 3 χρονια τωρα με την apple και δεν εχω κανενα παραπονο. Αλλα ως εδω. περιμενα κατι ποιο καινοτομο και πιο advance.

Το ψαχνω πολυ επειδη ταξιδευω συνεχεια και επειδη η δουλεια μου ειναι τετοια που εχω πολλα να κανω με μια ταμπλετα και ενα κινητο.

Εχω καταληξει ειληκρινα στο galaxy note 2. Ημουν φαν της apple αλλα η note 2 με εχει γοητευσει, ειναι πολυ εντυπωσιακο εργαλειο.

Η apple εχει κανει ενα μεγαλο λαθος. Δεν ακουει τους καταναλωτες. και σιγα σιγα θα χανει εδαφος. κριμα.

GiannisWST

Νομίζω τα έχουμε δει ήδη όλα

Ξέρουμε πως θα ειναι το iPad mini.

Merkouris

Αυτό το λάθος κάνει πάντα η apple …..
αφήνει να διαρρεύσουν τα τεχνικα χαρακτηριστικά των προϊόντων της στα ΜΜΕ με αποτέλεσμα την ημέρα της παρουσίασης τους να μην έχεις αγωνία για να δεις πως θα είναι ……
κάθε φορά τα ίδια……..

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

@Merkouris Αυτό παρά μόνο κακό δεν είναι και δεν το κάνει μόνο η Apple.Αν δεις ότι ίσως έρθει ένα νέο iPad Mini δε θα πας να αγοράσεις το Nexus 7 αλλά θα περιμένεις και μετά να διαλέξεις.Έτσι έγινε και με το iPhone 5 και είδες που πήγαν οι πωλήσεις.Έτσι έγινε και με το Samsung Galaxy S3 αν θυμάσαι με εκείνη την dummy θήκη και πούλησε τρελά και αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.