Apple iPad 2, Στην ουρά για ένα iPad 2 εκατοντάδες Αμερικάνοι

Το iPad 2 που κυκλοφορεί τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος (5 το απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης) δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους Αμερικάνους fan της Apple. Όπως αναμενόταν ουρές έχουν σχηματιστεί τις τελευταίες ώρες έξω από τα Apple Stores ανά την Αμερική.

Ούτε η βροχή σταματάει τους εκατοντάδες Νεοϋορκέζους από το σταθούν στην ουρά για να αποκτήσουν πρώτοι το νέο tablet της Apple, ενώ παρόμοιες εικόνες έχουμε σε Νew Jersey και Φιλαδέλφεια. Ακόμα βρισκόμαστε σχεδόν 2 ώρες πριν και οι ουρές αναμένεται να μεγαλώσουν πολύ ακόμα.

Μετά τα μεσάνυχτα θα έχουμε τις πρώτες εντυπώσεις από τους τυχερούς κατόχους και τα πρώτα video από το iPad 2 εν δράσει. Αναμένουμε με αγωνία. Το iPad 2 έρχεται Ελλάδα 25 Μαρτίου.

, Apple iPad 2, Στην ουρά για ένα iPad 2 εκατοντάδες Αμερικάνοι

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios Basileiou

Η τρελλα δεν παει στα βουνα!!!
Γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου????Εδω αν μπορουσα να αποφυγω τις ουρες και αυτο τον χαμο γενικα δεν θα πηγαινα ουτε στην ΔΕΗ οχι για να παρω ενα gadget(το λεω gadget γιατι γιαυτους τους ανθρωπους δεν ειναι παρα μονο ενα gadget που θα προστεθει στην συλλογη τους)…..

Zafiris

Και μετά ρωτάτε γιατί τους λέμε “αμερικανάκια”..

Stamatis

και να φανταστείς μπορούσαν να το παραγγείλουν και να το πάρουν την ίδια μέρα!

“Μετά τα μεσάνυχτα θα έχουμε τις πρώτες εντυπώσεις από τους τυχερούς κατόχους και τα πρώτα video από το iPad 2 εν δράσει. Αναμένουμε με αγωνία.”

Γιατί? Δηλαδή τι παραπάνω θα μάθουμε? Άσε που μιλάμε για τους τελείως πωρωμένους που ότι και να είχε θα το έλεγαν τέλειο…

isheeps…wait!

Vasiliskok

Τι να πούμε ρε παιδιά και εγώ είμαι κάτοχος του iPad 1 αλλά αν και ευχαριστημένος δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια συσκευή για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας!!!!

telas

iSheeps indeed!

REDODIN7

Η μόνη περίπτωση να περιμένω τόση ώρα σε ουρά είναι για να πάρω κανα πίτα γύρο 😛

George

ifans μπεεεε…..

Όχι μην το πάρετε στραβά,έχω επηρεαστεί από το πλάκα κάνεις :PPPPP
Πάντως κάποια από αυτούς είναι και από διάφορα sites που θέλουν να κάνουν reviews και τέτοια…

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά εγώ θέλω να παραδεχθώ ότι αν κάτι μου αρέσει πολύ και το περιμένω με αγωνία ίσως και να περιμένω σε κάποια ουρά. Δεν το έχω κάνει μέχρι σήμερα, δεν θυμάμαι να το έχω κάνει αλλά σίγουρα το έχω σκεφτεί!

stelios GR

…….απλα τραγικο………

Γιώργος

Οι fanboys , μόνο χαμένοι είναι τελικά.

Iakovos

Πραγματικα τους ζηλευω…μακαρι να ημουν και εγω εκει!

Timotheos

Μιλάμε γιά την απόλυτη εγκεφαλική βλάβη. Στον πλανήτη που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι, απλά δεν υπάρχει οξυγόνο. Το λυπηρό είναι, οτι κάποιοι απο εμάς, όλους αυτούς τους περνούμε στα σοβαρά. Η γνώμη τούς μετράει. Τι να λέμε δηλαδή!!!!!????

SonicYouth

Γιατί ρε παιδιά χαρακτηρίζουμε κάποιους που ασχολούνται υπερβολικά με την τεχνολογία πρόβατα? Και εμείς το ίδιο δεν κάνουμε. Δηλαδή όποιος λατρεύει το iphone είναι πρόβατο ενώ κάποιος που λατρεύει το galaxy ή το desire είναι λογικός άνθρωπος?

Μας αρέσει όλους πιστεύω που διαβάζουμε τα διάφορα τεχνολογικά σαιτ όπως αυτό, η τεχνολογία και τα διάφορα γκατζετς οπότε δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζουμε όσους έτρεξαν να το πάρουν πρώτοι.

Εντάξει ίσως ώρες ώρες δίνουμε μεγαλύτερη σημασία απ ότι χρειάζεται στα γκατζετς. Δεν είναι άλλωστε τίποτα περισσότερο από ένα μέσο για να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη αλλά είναι πλέον τέτοιος ο ρυθμός και οι καινοτομίες που αναπόφευκτα τα βλέμματα έχουν στραφεί στα γκάτζετς και έχουν δημιουργηθεί φανατικοί. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό. Εδώ πέφτει ξύλο χωρίς λόγο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Τουλάχιστον οι άνθρωποι αυτοί φανατίζονται με κάτι υπαρκτό.

Το θέμα είναι οτι μερικοί εδώ μέσα χαρακτηρίζοντας αμερικανάκια ή πρόβατα όσους έχουν iphone προσπαθούν να πειστούν οι ίδιοι οτι είναι πιο ψαγμένοι και πιο έξυπνοι επειδή αυτοί έχουν ένα άλλο κινητό. Αυτοί απέχουν πολύ περισσότερο από την πραγματικότητα.

Zafiris

Και ποιος σου είπε ότι η ένστασή μας έχει να κάνει με την apple?Δεν είναι το κέντρο του κόσμου το μήλο ξέρεις.Το ίδιο θα έλεγα και εγώ και οι υπόλοιποι(πιστεύω) για οποιοδήποτε gadget περίμεναν άνθρωποι ουρές ολόκληρες για να το πάρουν.

Timotheos

Φιλε Sonic Youth καλησπέρα. Διάβασα το post σου με πολύ προσοχή όπως και όλων τον άλλων παιδιών (ας μου επιτραπεί η λέξη) κανένας από οσο κατάλαβα δεν κατηγορησε την Apple το iphone ή κάποιο απο τα προϊόντα της. Όλοι εδώ μέσα θέλω να πιστεύω, που έχουν σώας τας φρενάς, δεν θα έκαναν αυτο που κάνουν αυτα τα τυπακια. Δηλαδή. Να περιμένεις μέσα στο κρύο και την βροχή να πάρεις ένα γκατζετακι. Φαντάζεστε πόσοι απο αυτούς θα παίξουν μπουνιές μεταξύ τους, αν δεν φτάσουν για όλους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.