Νέο iPad 4G, Η Apple δίνει αποζημιώσεις στους Αυστραλούς για το 4G

Η δράση έχει πάντα και την ανάλογη αντίδραση, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει… Μετά την “καμπάνα” που έφαγε η Apple στην Αυστραλία από την Αρχή Προστασίας του Καταναλωτή (ACCC), για την παραπλάνηση του κοινού αναφορικά με τη σύνδεση σε mobile δίκτυα τέταρτης γενιάς, ξεκίνησαν οι αποζημιώσεις στον κόσμο, σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει το ABC News και άλλα δίκτυα.

Ο Παύλος Αναστασίου -δεν είναι οξύμωρο που ένας Έλληνας της Αυστραλίας εμπλέκεται στο θέμα, ενώ οι ντόπιοι δεν ασχολούνται καν;- ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος της Apple, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι λίγοι είναι εκείνοι οι καταναλωτές που θα ζητήσουν αποζημίωση. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η Apple δεν ήταν σε θέση να τοποθετήσει ειδικά ενημερωτικά αυτοκόλλητα πάνω στις επίμαχες συσκευασίες του iPad. H εταιρεία όμως θα επικοινωνήσει το ότι το νέο iPad δεν λειτουργεί στο δίκτυο 4G της Telstra, δηλώνοντας ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα συμβατότητας με άλλα δίκτυα 4G στον κόσμο (τα οποία βρίσκεις με το σταγονόμετρο, θα προσθέσουμε εμείς!).

To iPad με Wi-Fi + 4G έρχεται και στην Ελλάδα και έχουμε αναφερθεί και στην εδώ παρόμοια πολιτική “παραπληροφόρησης” του κοινού που ακολουθείται, μόνο που κανείς αρμόδιος δεν φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το ζήτημα.

, Νέο iPad 4G, Η Apple δίνει αποζημιώσεις στους Αυστραλούς για το 4G

Πηγές: 1, 2, 3

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

Ετσι…. για να μαθει η μηλοεταιρεια οτι δεν μπορει να κανει οτι της αρεσει…..

Teo

@σπιροζ..υπαρχουν και W.C ξερειςςς..!
Εγω θα ελεγα οτι πρεπει οι εταιριες να μας παρακαλανε και οχι εμεις..Οποιος καταλαβε,καταλαβε..!

iNikos

Η ίδια παραπληροφόρηση έγινε και με το Siri, πολλά καταστήματα έλεγαν ότι καταλαβαίνει την απλή γλώσσα σε πιο ελεύθερη έκφραση, χωρίς να πούνε ότι δεν καταλαβαίνει Ελληνικά

Silender

Τι θυμήθηκες τώρα… Siri
μέχρι και η Apple το έχει ξεχάσει πλέον.

Κράτησε δεν κράτησε 2-3 μήνες κι αυτή η φούσκα…

Argiris

Τo iPhone ερχεται με microusb Πoυ επιβαλει η ΕΕ;Α
ν oχι μπoρoυμε να μηνυσoυμε καπoιoν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.