Αλλαγή σχεδίων για το iPad Pro;

Τα δύο πιο πολυσυζητημένα φημολογούμενα project της Apple μέχρι σήμερα είναι το iPhone 6 και το iPad Pro. Σήμερα, μία νέα φήμη έρχεται να απορρίψει την παραγωγή του iPad Pro και iPad mini 3ης γενιάς, θέλοντας την Apple να προσφέρει στο κοινό της μία αναβαθμισμένη έκδοση του iPad Air.

Ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής από την KGI Securities, έρχεται να προβλέψει ότι τα κέρδη της Apple από τις πωλήσεις tablet πρόκειται να μειωθούν μέσα στο 2014. Επιπρόσθετα, περιμένει ότι η Apple θα προχωρήσει σε μία αναβάθμιση του iPad Air αφήνοντας προσωρινά στην άκρη τα σχέδια για iPad Pro και iPad mini 3ης γενιάς. Και όλα αυτά τα αποδίδει στο iWatch, χάρη του οποίο η Apple δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την έκδοση του iOS που απαιτείται για τo νέο 12.9-ιντσο tablet της.

Τέλος, ο Kuo έκανε λόγο για έναν Α8 επεξεργαστή και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο νέο iPad Air.
, Αλλαγή σχεδίων για το iPad Pro;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kVel

Η πιο άκυρη πρόβλεψη που έχει γίνει ποτέ…. Το να μην βγάλουν καινούριο iPad mini θα τους καταστρέψει πιστεύω…

forneverarrow

Γιατί να βγάλει 3ο iPad mini? Ακόμα το πρώτο πουλάει και στέκεται άνετα, ενώ το 2ο βγάζει άνετα μια τριετία ακόμα, αφού και retina έγινε και δυνατό hardware έχει. Είναι ανάγκη να βγάζει νέα μοντέλα κάθε χρόνο?

panayiotis

forneverarrow ναι φιλε μου ειναι αναγκη καθε χρονο να βγαζουν νεα προιοντα για να υπαρχει εξελιξη εκτος αν δεν θελεις στο νεο ipad mini την δυνατοτηα να τρεξεις σοβαρα προγραμματα στο φουλ και οχι ενα δειγμα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.