Apple: Θα κυκλοφορήσει τρία νέα iPad την άνοιξη του 2017 [φήμες]

Με τα νέα iPhone 7 και 7 Plus να έχουν ανακοινωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, η Apple επικεντρώνεται στις συσκευές που αναμένεται να κυκλοφορήσει μελλοντικά. Εκτός από το iPhone 8 για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι φήμες, η επόμενη χρονιά επιφυλάσσει (κατά πάσα πιθανότητα) και την κυκλοφορία νέων iPads. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν το Cupertino να ανανεώνει την σειρά iPad Pro με τρία νέα μοντέλα.

Συγκεκριμένα, η Apple φαίνεται πως θα εντάξει και την μικρή κατηγορία των iPads (iPad Mini) στα Pro, ούτως ώστε οι καταναλωτές να είναι σε θέση να επιλέξουν ανάμεσα από 7.9 έως 12.9 ίντσες. Φημολογείται πως το νέο iPad Pro μεσαίου μεγέθους, δηλαδή ο συνεχιστής των iPad Air, θα έχει οθόνη 10.1 ιντσών, μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το πρώτο iPad Pro και το iPad Air 2 των 9.7 ιντσών. Είναι πιθανό αυτό να επιτευχθεί μειώνοντας τα bezels, κάτι που θα οδηγούσε και σε ελαφρώς διαφορετικό design.

H Apple θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και Smart Keyboards για κάθε μέγεθος της σειράς Pro, προσθέτοντας ουσιαστικά ένα ακόμα πληκτρολόγιο για το iPad των 7.9″ (υπάρχουν ήδη δύο εκδόσεις Smart Keyboard).

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα νέα iPads αναμένεται να ενσωματώνουν τέσσερα ηχεία/μικρόφωνα, όπως και τα τωρινά μοντέλα, θα διατηρήσουν υποδοχές 3.5 mm για ακουστικά, ενώ οι κάμερες θα είναι ίδιες με του iPad Pro 9.7″, δηλαδή 12 Megapixel με dual-LED flash. Τέλος, θα παραμείνει και η τεχνολογία True Tone (επίσης από το Pro 9.7″), με την οποία η οθόνη προσαρμόζεται στα χρώματα του χώρου στον οποίο βρίσκεστε.

Τα τρία νέα iPads μάλλον θα κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους την άνοιξη του 2017, έναν χρόνο μετά από την ανακοίνωση του τελευταίου iPad Pro. Το αν ισχύουν οι φήμες ή όχι, αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε σύντομα.

apple 3 ipad, Apple: Θα κυκλοφορήσει τρία νέα iPad την άνοιξη του 2017 [φήμες]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannisp

I pad mini einai oti kalitero se megethos gia epagelmaties kai mi, gia mena apla na pari tis cam ton neon iphones kai thane telio !!

giannisp

Kai to penaki tou pro …!!!!!

James

“θα διατηρήσουν υποδοχές 3.5 mm για ακουστικά”
αρχικα προσπαθούσα να καταλάβω το γιατί, αλλά στο τέλος κατάλαβα: αυτά είναι pc replacements

Jorge

Οπότε μιλάμε για 7,9 / 10,1 / 12,9 οθόνες με πάνω κάτω ίδια χαρακτηριστικά. Μου αρέσει, το κόνσεπτ είναι τύπου iPhone 7 / 7+ που διαλέγεις ανάμεσα σε μεγέθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.