Η Apple παγώνει την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Tab 7.7

Η κόντρα Apple και Samsung για τις πατέντες στο χώρο των mobile electronics καλά κρατεί. Αυτή τη φορά το πλήγμα για τη Samsung είναι μεγάλο μιας και αναγκάστηκε να κατεβάσει ρολλά και να “εξαφανίσει” το tablet Samsung Galaxy Tab 7.7 από το περίπτερό της στην έκθεση IFA 2011 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Βερολίνο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε με συνεχή updates.

, Η Apple παγώνει την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Tab 7.7
, Η Apple παγώνει την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Tab 7.7

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Η Google με την εξαγορά της Motorola πόσους θα μπορούσε να εξαφανίσει από την έκθεση..; 😛

stathis

marketing ειναι! ουτως η αλλως ειχε απαγορευτει η κυκλοφορια του στην Γερμανια! τι την πειραζε την apple? μην κολλατε! Κωστα ψαξε βρες μια επισημη δηλωση. Δεν υπαρχει…

Β βασιλης

Γιατί απαγορεύτηκε; τι είχε;

Απόστολος Ν.

Δεν μας παρατάει η Apple, έχει καταντήσει πολύ κουραστική!

Iakovos

Πω πω μοιραζει φαπες η apple 🙂 Ποσο περηφανους θα μας κανεις ακομα 🙂

Argiris

Οταν θα ξαναβγει το σιγουρο ειναι οτι θα πουλαει σαν τρελλο.

Vasilis

Παιδιά έχω πάρει απο το πρωί όλα τα blogαδικα και βρίζω την Μηλιά που δεν λέει να καταλάβει οτι υπάρχουν και αλλού μηλιές που κάνουν μήλα το κέρατο μου. Εγώ αν συνεχιστεί η κατάσταση θα κάνω μήνυση στην Apple που δεν με αφήνει να αγοράσω ένα καλύτερο προϊόν απο την …αντε τώρα λες και ανακάλυψαν τον τροχό.Να ξέρεις μηλιά οτι είσαι φούσκα και θα σκάσεις γρήγορα.

nimAR

η apple ναι μεν βγαζει ωραια μοντελα και ναι το galaxy s ηταν κοπια του iphone 3gs αλλα το παρακανε εδω δεν εχει δικαιωμα να πει τιποτα το 7,7 δεν μοιαζει καθολου με το ipad or ipad 2!!!!!

LambrosN

Σιγα μην το αφηναν ετσι! Ξερουν παρα πολυ καλα οτι θα μοσχοπουλησει και τρεχουν και δε φτανουν. Καλα τα fanboya με τα iPad αλλα και αυτα μεχρι ποτε θα αγοραζουν. Η μια εταιρια βελτιωνεται με τρελλους ρυθμους εξελιξης και η αλλη απλα βγαζει προιοντα τα οποια ηταν καποτε πολυ μπροστα και τωρα απλα πουλανε χωρις να υπαρχει ιχνος εξελιξης. Κουραστηκαμε κ. Jobs!!!! Συνειδητοποιήστε το!!!!!!

Vasilis

και να δεις θα ανακοινωθεί οτι το iphone5 θα έχει NFC τεχνολογία και θα τρέξουν όλοι να αδειάσουν τα ράφια και να κάνουν ουρές χιλιομέτρων. Ουαου NFC τεχνολογία και 320 ppi και κολοκύθια με την ρίγανη. Τι να πει το galaxy note με την super Amoled HD. Και διαβάζω απο πολλούς οτι η Samsung δεν είναι “innovated” ….δεν πάμε καλααααα

Iphonias

οταν το honeycomb πρωτοβγηκε στις βαριες ταμπλετες το βλεπαμε σε συγκριση με το λεπτο και πιο βολικο ipad και γελαγαμε τωρα βλεπουμε τα 7αρια tablets με super slim design και με λογισμικο που τα σπαει και βλεπουμε και το ipad με τις εξυπνες πρακτικες marketing της μηλο ως το απολυτο tablet και το θελουμε ενω στην πραγματικοτητα το honeycomb εχει αναπτυχθει πολυ και το hardware των εταιριων ειναι πολυ ωραιο. ως κατοχος ipad 2 θέλω να πω επισης οτι ναι μεν ειναι καλο (εως και παρα πολυ καλο) αλλα απλος πιστευω οτι το honeycomb ειναι ακομα καλυτερο…..

ktsak

Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβα : Απο που προκυπτει οτι η Apple παγωσε την κυκλοφορια του Samsung tablet 7.7 ? Υπαρχει καποια πηγη που το επιβεβαιωνει ? Η κανουμε εικασιες και σε οτι στραβο γινεται σαυτον τον κοσμο το ριχνουμε στην Apple αφοριζοντας την ?
Ερωτηση κανω παιδια. Αν μπορει καποιος να μας διαφωτισει ??????

Dami

χαχαχα εσείς οι apple haters είστε πιο διασκεδαστικοί από τα apple fanboys.Απορώ πότε θα καταλάβετε ότι όλα είναι θέμα marketing και οι μηνύσεις πάνε και έρχονται μεταξύ των μεγάλων εταιριών.Αμα διαβάζατε καθημερινά το techblog θα είχατε δει και το threat με τις μηνύσεις και δεν θα πετάγατε το μακρύ και το κοντό σας 😉 Σας το παραθέτω μπας και ανοίξετε λίγο τα ματάκια σας https://techblog.gr/mobile/mobile-patents-suits-7744/

damastes

διάβασε το link ktsak είναι διαφωτιστικό. Επίσης έχει βγάλει και επίσημη ανακοίνωση η apple

https://fosspatents.blogspot.com/2011/09/next-strike-apple-apparently-forced.html

damastes

διόρθωση, η Samsung έχει βγάλει ανακοίνωση, η apple δεν έχει αναφέρει κάτι πάνω στο θέμα.

Μαριος

καλα κανει αφου αντιγραφει ….. ας μη βγαζει μαιμουδες , να παει στο ζωολογικο κηπο …

an0nymouS

που την αντιγράφει; ..μάθατε όλοι την αντιγραφεί και την αμολάτε με το παραμικρό.. που είναι η αντιγραφή; ..ούτε στο μέγεθος είναι ίδια, ούτε υλικό κατασκευής είναι ίδιο ούτε το σχήμα ειναι ίδιο ούτε το σχέδιο είναι ίδιο.. ε που στο δι@ολο είναι η αντιγραφή να καταλάβουμε;

μην πετάξετε τίποτα για πατέντες γιατι και η apple έχει κλέψει απο άλλους.. περιμένω μια απάντηση για την αντιγραφή.. αντιθέτως δουλεύουν πολύ καλά το photoshop τα τσακάλια του μήλου και ανέβασαν fake photos ..

γιωργος22

Παιδιά η αντιγραφή ειναι στο μέγεθος παρραλληλογραμμα και τα δύο για μένα το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Apple είναι μύνηση και αποκεφαλισμό στα στελεχοι της Samsung

Vasilis

@an0nymouS συμφωνώ και επ’ αυξάνω!!! Εδώ το δικαστήριο δεν βλέπει καμία αντιγραφή βλέπετε όλοι εσείς οι iphonaκιδες? Τώρα που το σκέφτομαι όντος η Samy έχει αντιγράψει τις βίδες….κάτσε να δώ….ναι όντος ίδιες βίδες φοράνε….δεν πάμε καλά…

an0nymouS

Αν το πάμε έτσι όλοι αντιγράφουν αυτόν που έφτιαξε πρώτος κινητό τηλέφωνο.. αφού όλα ειναι παρόμοια σε σχήμα.. άρα όλοι τον αντιγράφου!

να κόψουν τον λαιμό τους και να βγάζουν στρόγγυλα, τρίγωνα, πεντάγωνα και ότι άλλο γουστάρουν σχήματα στα τηλεφώνα τους..

έλεος ρε.. σοβαρευτείτε λίγο..

angelos

Αυτό που είπε ο LambrosN η Apple προβλέπει ότι θα μοσχοπουλίσει τα κέρατά του και προσπαθεί να εμποδίσει την κυξλοφορία του.

Stelios GR

πρωτον, εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι καποιοι ταυτιζονται κυριολεκτικα με μια εταιρια επειδη αγοραζουν ενα προιον της…ενταξει να εχεις μια συμπαθεια και μια προτιμηση, αλλα εδω μιλαμε για σκαλωμα χοντρο….τι μπορει να σημαινει αυτο?
δευτερον δεν βλεπω καμια ομοιοτητα μεταξυ galaxy tab 7.7 και καποιου προιοντος της apple.(περαν του παραλληλογραμμου σχηματος)
τριτον, το προιον φυσικα και αφαιρεθηκε για να λαμψει δια της απουσιας του……
οσον αφορα τις μηνυσεις των εταιριων, ενα ξερω….αυτο που φοβομαστε, σε αυτο επιτιθομαστε κιολας………

adam

η apple την μήνυσε εξαιτίας των “καμπύλων” του galaxy tab 7.7… αυτή είναι η πατέντα που υποτίθεται ο,τι παραβιάζει η samsung. προσωπικά πάντως η apple με έχει κουράσει πάρα πολύ με όλες αυτές τις μηνύσεις….

Silender

Τόσο πολύ φόβος πια αυτή η apple??? Αφού έχει τοοοοοσο ανώτερα προϊόντα γιατί σκιάζεται?
Μάλλον υπάρχει λόγος ε…

Το χρόνο που έχει διαθέσει στις μηνύσεις και στις “στρογγυλές άκρες(C)” ίσως να είχε φτιάξει κάτι λιγότερο ελλιπές.

ΥΓ: Το “στρογγυλές άκρες(C)” είναι trademark της apple. Μη μας έρθει και καμία μήνυση στο σπίτι και ψαχνόμαστε…

Alessio

Με αυτη την μεθοδολογία/πολιτική της η Apple.inc καταφέρνει μάλλον…να +υπερδιαφημίζει την εκάστοτε εταιρία προς μυνηση απο αυτήν δλδ απο την Apple.inc προς πχ. την Samsung! etc;)

Alex

Η Apple καλά θα κάνει να βελτιώσει το IOS από το να ασχολείται με πρακτικές που απλά καθυστερούν μια κατάσταση,μας “έφαγαν λάχανο” οι ανταγωνιστές.

Alex

Παιδιά είναι ντοπή αυτό που συμβαίνει με την Apple. Έχουν πατεντάρει ένα ορθογώνιο και κάνουν μηνύσεις…Αν ήταν έτσι η τεχνολογία θα είχε σταματήσει να αναπτύσεται εδώ και χρόνια. Θα συμφωνήσω με την φράση του CEO της Google Που είχε πεί:” Όταν σταματάς να παράγεις καινοτομίες απαντάς με μηνύσεις..”

ιο

Παιδιά σιγουρα κάνετε πλάκα. Εγώ που δεν είμαι και τόσο σχολαστικός με τις λεπτομέρεις….με το που ειδα το διαφημιστικο νόμιζα οτι ήταν το ipad 2. Με την μπροστινη κάμερα κτλ. Μην κοροιδευόμαστε, στον καταναλωτη που τα βλέπει στο καταστημα είναι σχεδον ιδια. Συμφωνώ ότι πρέπι να σταματήσουν οι μηνύσεις περί τεχνολογίας αλλα εδώ μιλαμε για εμφάνιση. Αυτη η samsung αυτό είχε να παρουσιάσει….ας κάνει μια σχεδιαστική λεπτομέρεια που να την χαρακτηρίζει, να χαρακτηριζει τα προιντα της. Να ξέρει ο κόσμος οτι αυτό το προιον είναι samsung. Όπως ξέρει ήδη πως είναι ενα apple, τοσο απλό!

stavros

το οτι οι περισσοτεροι αντιγραφουν την Αpple ειναι κατι που δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις Η samsung ειδικα το εχει παρακανει. Η apple ειναι μια εταιρια που επενδυει παρα πολυ χρημα και ερευνα πανω στην τεχνολογια (οι πιο ψαγμενοι ξερουν)…ας το κανουν και οι αλλοι αυτο. Συμφωνο και εγω οτι καπου εχει παραγινει το κακο με της μηνυσεις, αλλα περισσοτερο το κανει για να αποθαρυνει και τους αλλους πιστευω παρα για να αλαξει κατι.

Yannis

Ντροπη μια εταιρια σαν την Apple να ξεφτιλιζεται ετσι. Και δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο θεμα που ειναι και φημη προς το παρον αλλα γενικα για τη δικαστικη διαμαχη μεταξυ των εταιριων. Ετσι παραδεχεται η Apple οτι η Samsung ειναι καλυτερη και επειδη δεν μπορει να ακολουθησει κανει μηνυσεις και κινησεις πανικου αυτα ειναι παιδιαστικες συμπεριφορες. Αν θελετε να φτασετε ξανα στην κορυφη στρωστε τα ποπουδακια σας και φτιαξτε κατι καλο σαν το πρωτο iphone το 2g το μονο πραγματικα καλο και πρωτοπορο τηλεφωνο της Apple…

Ravisher34

Για να δουμε τι θα δουμε…Επειδη ολοι κραζετε την καθε εταιρεια και νομιζετε οτι οι μυνησεις γινονται γιατι η μια φοβαται οτι θα πουλησει περισσοτερο απο την αλλη..Δεν ισχυει αυτο τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα..Αυτο γινεται εδω και χρονια και ειναι ενα μετρο πιεσης απο την μια εταιρεια στην αλλη για να πετυχουν καλυτερες συμφωνιες στις οικονομικες συναλλαγες του.

Η Apple ειναι απο τους καλυτερους πελατες της Samsung και δεν νομιζω να θελει να την χασει απο πελατη της και τα δισεκατομμυρια που εχει στο αποθεματικο της…γιατι η Apple για να χρησιμοποιησει καποια νεα τεχνολογια που ειναι ακριβη για αλλους κατασκευαστες πληρωνει για την παραγωγη και εξασφαλιζει την αποκλειστικη χρηση του για ενα διαστημα και καποια οικονομικα οφελη οταν τελειωσει αυτο…

This is Evolution.

an0nymouS

Ερώτηση: ..Γιατι δεν κάνει μήνυση στην Toshiba; ..και το at200 μοιάζει, έχει ίδιο σχήμα..

Alessio

Η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό, είναι πως δεν υπάρχει όριο στο πόσο γελοία μπορεί να γίνει αυτή η υπόθεση των πατεντών Apple.inc VS Samsung VS Google VS Motorolla VS HTC VS.. etc Η δεύτερη σκέψη είναι πως η Apple, θα πρέπει να ζορίζεται πάρα πολύ για να μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες,καθαρα και ‘ξάστερα!
Δεν θα εμβαθύνω στο θέμα των πατεντών… αυτό είναι δουλειά νομικών.Θα επισημάνω όμως όμως, πως όλη αυτή η υπόθεση αφορά τον κάθε καταναλωτή, καθώς και ο ανταγωνισμός πλήττεται, εξαφανίζοντας αντίπαλες δυνάμεις από το προσκήνιο, άρα και συσκευές που θα προσέφεραν καλές εναλλακτικές σε όλους εμάς, και η καινοτομία ή οι εφευρέσεις στην τεχνολογία θα γίνουν πιο δύσκολες.
Ακόμα κι αν οι νομικάριοι της Apple βρουν τρόπο να πετύχουν μία «κατοχύρωση» του Android, και ζητούν από όλους τους κατασκευαστές smartphones να πληρώνουν ένα ποσό για κάθε συσκευή που παράγουν, το κόστος βέβαια, ξέρετε ότι θα μετατοπιστεί σε μας, τον μέσο καταναλωτή. Κι αυτό γιατί; Για να αυξήσει έτσι την κερδοφορία της η Apple…σε λίγο καιρό θα δούμε την Apple να κάνει μηνύσεις στους μηλοπαραγωγούς του Πηλίου, «για παραβίαση των όρων απεικόνισης προϊόντος αποκλειστικής διάθεσης»…

Φιλικά | Alessio ✓
P.S I ♥ my PlayBook : https://techblog.gr/tablet/blackberry-playbook-review-2992/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.