Apple Store παίρνει πίσω το iPad 3 και δίνει το iPad 4

Εχθές το βράδυ κυκλοφόρησε σαν φήμη, σήμερα το πρώτο κατάστημα Apple Store που βρίσκεται στην οδό Stockton στο San Francisco στην Αμερική επιβεβαιώνει ότι οι πελάτες του που αγόρασαν τις τελευταίες 30 ημέρες ένα καινούργιο iPad 3, θα έχουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουν και να πάρουν (δωρεάν;) το νέο iPad 4.

Κρατήστε ότι αυτή η κίνηση είναι (προς το παρόν;) μεμονωμένη από ένα συγκεκριμένο κατάστημα και δεν αποτελεί επίσημη θέση της Apple. Επικοινωνήσαμε με ένα από τα καταστήματα Apple Premiun Reseller Stores της χώρας μας και μας απάντησαν ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.

Το iPad 4 ανακοινώθηκε εχθές, 7 μήνες μετά την κυκλοφορία του τωρινού iPad 3 και έχει επεξεργαστή με διπλάσια ισχύ σε CPU και GPU και τη νέα υποδοχή Lighting port που έχουν τα iPhone 5 και iPad mini.

Το νέο iPad 4 θα κοστίζει όσο το iPad 3. Μάθετε τις τιμές των iPad 4 και iPad mini εδώ.

, Apple Store παίρνει πίσω το iPad 3 και δίνει το iPad 4

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FORO-XRISTOS

εχω αγορασει το ipad πριν κατι μερες και οπου να ναι ερχετε.τεραστια απογοητευση αν δν το κανουν παντου αυτο

dimpep

So what? Εσύ αγόρασες το 3 όχι το 4. Δηλαδή να παγώσουν για ένα μήνα τις πωλήσεις του 3, λέγοντας ότι θα βγει το 4;
Θέμα κέρδους είναι όλο το παιχνίδι, και κάποιοι είναι τυχεροί και κάποιοι χαμένοι τελικά

Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα με κανέναν από εδώ μέσα προσωπικό

Panagiotis

πολυ ενδιαφερον αυτο που αναφερεται για αντικατασταση (εστω και με ενα συμβολικο ποσο…:( ) του Ipad 3 που αγορασα πριν εικοσι ημερες.
καλο θα ηταν εαν υπαρχει κατι νεωτερο να εχουμε μια ενημερωση απο το site μας.

FORO-XRISTOS

dimpep αφου δν εχεις κατι προσωπικο μν σε νοιαζει για μενα! εγω γουσταρω να εχω το πιο καινουργιο!

MEDS

Παιδιά, μη τρελαίνεστε, καμία αγορά ηλεκτρονικής συσκευής δε κρατάει την αξία της μετά την αγορά. Ούτε μια ώρα μετά! Το 3 είναι σχεδόν ολόιδιο με το 4, δε θα αλλάξει κάτι σε εσάς, μη χαλιέστε. Χαρείτε το και αφήστε το πυρετό του μάρκετινγκ για άλλους, χαμηλότερου νοητικού επιπέδου!

Πανος

Ενταξη ειμαι μια πολλη καλη “κινήσει” αλλα δεν Ελλάδα αυτα δεν γίνεται..μονο αν ειχαμε κατι επίσημο σαν κατάστημα θα ειχαμε την δυνατότητα!

Πανος

The manager at the Stockton Street store in San Francisco explained that “this specific store” would allow purchasers of the third-generation iPad to exchange their device for the fourth-generation iPad if purchased within the last 30 days. She emphasized that, unless the recently-purchased iPad showed serious signs of wear-and-tear, the usual 14-day return policy would be waived.

“And what about other stores?” You’ll have to call and find out. She explained, “We can’t speak to other stores’ policies — this is something our store has decided to do.”

ορεστης

FORO-XRISTOS αφου θες το πιο καινουριο, πηγαινε ΞΑΝΑσκασε 600€ για το καινουριο Ipad και μην παραπονιεσαι

FORO-XRISTOS

οχι θα πουλησω το δικο μ σε μια αξιοπρεπη τιμη(κατι το οποιο μονο τα προιοντα της apple το καταφερνουν)και θα το παρω!

dimpep

Τρεχάλα για το τίποτα. Τίποτα στην τεχνολογία δεν κρατά την αξία του

ορεστης

dimpep με καλυψες

FORO-XRISTOS

πλακα σας κανω αμα θελετε δειτε και αλλα σχολια σε αλλα θεματα που εχω κανει! δν με νοιαζει που βγηκε το 4.εχει διαφορεσ αλλα δν ειναι τιποτα σημαντικο. η τεχνολογια αναπτυσετε συνεχως αλλα κυριως το marketing(οπως το ipad mini που του χρονου θα βγει με retina λες και δν μπορουσαν να το βγαλουν φετος) αλλα σε τσουζει και λιγο που πρωτη φορα εβγαλε προιον πριν τους 11-12 μηνες οπως παντα!

ορεστης

ακριβως! οτι και να κανουμε, οτι και ν αγορασουμε, απο τη στιγμη που αφαιρειται η ζελατινα απ τη συσκευασια, καθε μερα χανει 5€ απ την αξια του, και οντως εχεις δικιο οτι ειναι λιγω σκαλωμα να βγαλει καινουριο προιον 5 μηνες πριν το συνηθισμενο

andreas

Θαταν πολυ καλη ιδεα παντως αν γινοταν αυτο…Περιμενω μες στη βδομαδα κ γω το ipad 3 😛

Stavros

Αγόρασα το iPad 3 πριν 12 μέρες από Σουηδία, ευτυχώς ισχύει “30 μέρες – επιστροφή” σε περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένος, άρα το δίνω πίσω και συμπληρώνοντας τη διαφορά παίρνω το 4…

Όχι ότι δεν είναι γρήγορο (αφού είναι), όχι ότι χρειάζομαι επεξεργαστή Α6, απλά νιώθεις ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο συνεχώς, μια μικρή βελτίωση και το προηγούμενο μοντέλο είναι ήδη παλιό……

Kostas K.

Αν ζουσε ο S.Jobs αυτο δεν θα συνέβαινε ποτέ.. Τhe new i pad πάλιωσε στο 6μηνο!

eleonora

πωπωπω γκρινια…με την ιδια λογικη μην παρετε το ipad4,γιατι σε ενα χρονο θα βγει το 5…κανετε λες και η apple σας ορκιστηκε οτι θα αναβαθμιζει τα προιοντα της μια φορα το χρονο.Ο χωρος των tablets ειναι παρομοιος με το χωρο των laptops,οπου καθε 3-6μηνες γινονται αναβαθμισεις σε επεξεργαστη/καρτα γραφικων.Αφηστε που υποψιαζομαι οτι η apple ανακοινωσε τωρα το ipad4,ετσι ωστε απο το χρονου να μπορει να αναβαθμιζει ολα τα ios προιοντα της,την ιδια περιοδο(Σεπ-Οκτ).Και στο φιναλε δεν εχουν καμια τρομακτικη διαφορα..καλυτερο επεξεργαστη εχει μονο..

Theodore

Οχι φιλε μου,αλλα μας εριξε η μηλοεταιρια,μιας και καθε φορα,αλλαζε τα μηχανακια στους 12 μηνες,αλλα τωρα μας την εσκασε και τα αλλαξε στους 6.Πικρα γιατι το θεωρουμε μερικοι οτι ειναι κοροιδια.
Οσον αφορα στην αιτια,εγω προσωπικα,αλλα και πολλοι αλλοι,θεωρουμε οτι μαλλο ν εχουν ψιλοανησυχησει απο την επιτυχια της Samsung,τοσο με το S3,οσο και με το Note II.

dimpep

Σιγά την κοροιδία. Εταιρία που κοιτάει το κέρδος. Εδώ κοροιδεύει για άλλα κ άλλα, αυτό πείραξε;

foris

@theodore φίλε μου η apple δεν αγχώνεται από καμία άλλη εταιρία ειναι ο κυρίαρχος αυτή τη στιγμη. Άλλωστε εσενα τι σε νοιάζει για τη σκαρταδουρα-πλαστικουρα των άλλων. Τα προιοντα της apple που εισαι κατοχος παλιά ή νεα ειναι κορυφαία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.