Apple, Δοκιμάζει 2K και 4K touch panels για νέα συσκευή που ανακοινώνει την Άνοιξη;

Σύμφωνα με διαρροές, η Apple απέρριψε τα τρία από τα πέντε πρωτότυπα touch panels που δοκίμαζε για την νέα συσκευή που ετοιμάζει (λογικά, νέο iPad) και η οποία λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο σχεδόν 13 ίντσες. Γίνεται αναφορά για δύο touch panels ανάλυσης 2K και 4K και πως η συσκευή είναι ένα νέο μέλος στην οικογένεια iPad με διαγώνιο οθόνης στις 12,9 ίντσες. Λέγεται ότι το “μεγάλο” iPad (άραγε πως θα το ονομάσει; iPad Pro;) θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Απρίλιο και πως στα εργοστάσια της Foxconn έχει ξεκινήσει η πιλοτική παραγωγή.

Παρά τις φήμες πάντως που θέλουν την Apple να επιλέγει για το τελικό προϊόν το 4Κ touch panel, τα πρωτότυπα μοντέλα που κατασκευάζονται διαθέτουν touch panel ανάλυσης 2Κ. Άραγε η Apple ετοιμάζει το iPad Pro, τον… MacBook Air σε έκδοση tablet ή μία συσκευή παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτή της Microsoft στις συσκευές “Surface” ή πρόκειται για ένα “convertible MacBook”; Ίδωμεν…

Apple, Apple, Δοκιμάζει 2K και 4K touch panels για νέα συσκευή που ανακοινώνει την Άνοιξη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos Pet

Λες να ειναι η αρχη της ενοποιησης IOS και MACOS? κατι σαν το transformer αλλα οταν το κουμπονεις στο πληκτρολογιο (PC) να μπορει να μεταφερει αρχεια απο το macos στο ios κλπ…για να δουμε, ωραιο θα ηταν..

nikitas_theo

Μου αρέσει πάντως που στην παρουσίαση των τελευταίων iPad ο Tim Cook είπε ότι: “οι ανταγωνιστές μας είναι μπερδεμένοι. Προσπαθούν να μετατρέψουν τα tablet σε laptop και τα laptop σε tablet”… Νομίζω ότι και στην Apple είναι μπερδεμένοι. Πολύ μπερδεμένοι.

Giorgos Pet

Ναι ρε nikita, συμφωνω, δε μπορεις να βγαζεις macbook pro χωρις DVD,Blu-ray κατι.. το έχουν μπλεξει και μας μπλεκουν και εμας. Που το πανε αραγε..

theo

@giorgos pet αν σου βάλουν dvd rom στο macbook pro πως θα σου πουλήσουν μετά ένα ιdvd που δεν θα σου τρώει μία απο τις διαθέσιμες 3 usb θύρες??? πρακτική της εταιρείας είναι να σου χρυσοπολάει ότι μπορει για να βγάλει κέρδος. (παράδειγμα το παν’ακριβο φορτιστή των mac που χαλάει τον καλώδιο πανεύκολα και για να αγοράσεις άλλο ….)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.