Apple, Ετοιμαστείτε για λεπτότερο iPad και Retina iPad Mini

Αέρας ανανέωσης αναμένεται να αρχίσει να φυσάει από το αρχηγείο της Apple προς τον πλανήτη iPad, μιας και αργότερα μέσα στο έτος, το φθινόπωρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ένα λεπτότερο iPad να κάνει την εμφάνισή του, μαζί με ένα νέο iPad Mini που θα έχει οθόνη τεχνολογίας Retina, με ακόμα καλύτερη ανάλυση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τρίμηνο η Apple πούλησε 14.6 εκ. iPad, παρόλο που οι αναλυτές περίμεναν 18 εκ. πωλήσεις. Αυτό για πολλούς, αποτελεί ένα ισχυρό επιχείρημα προκειμένου να γίνει ανανέωση της γκάμας και να αναθερμανθεί έτσι το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Δεν αργεί το φθινόπωρο, επομένως μείνετε συντονισμένοι…

Apple, Apple, Ετοιμαστείτε για λεπτότερο iPad και Retina iPad Mini

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Τι; Δηλαδή το νέο μοντέλο θα είναι πιο γρήγορο/ λεπτό / ελαφρύ / με καλύτερη οθόνη από το προηγούμενο; Απίστευτο!
Υ.Γ. Στην παρουσίαση που θα ξανακούσουμε διά στόματος κάποιου apple executive το χιλιομασημένο “the best iPhone/ iPad/ iPod yet” , μόνο εμένα θα μου ανάψουν τα λαμπάκια;

Dimitris

πολύ απλό thodoris δεν το ακούς κ δεν βλέπεις την παρουσίαση .

Νio

Ενταξει εχει δικιο ο Θοδωρας. Κατανταει βαρετο.

Μιχάλης

από τη στιγμή που θα είναι οι καλύτερες υλοποιήσεις iPhone iPad iPod μέχρι σήμερα ποιος ο λόγος να σου ανάβουν τα λαμπάκια; 🙂

Στο θέμα μας: με iPad 5 και σχεδιασμό από iPad mini θα είναι πολύ τέλειο.
Ακόμα και η μπαταρία να μείνει ίδια χωρίς αύξηση από τις 10 ώρες που είναι τώρα θα συνεχίσει να είναι κορυφαίο

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

Συμφωνώ απόλυτα με τον Μιχάλη και να προσθέσω..

Αν σου λένε πως είναι καλύτερο από το προηγούμενο σε όλα και πλέον με ios που ανταγωνίζεται σε κάποια θέματα το σημερινό android σε χαλάει;;;
Το θέμα είναι να λογικέψουν τις τιμές, στην Ελλάδα τουλάχιστον, γιατί αλλού είναι πολύ καλύτερες και από πολλά android superphones.Μην με πείτε fanboy, μόλις σήμερα πήρα το huawei honor 2 και απλά μαμάει…

Darth

@Thodoris δεν θα πω πολλά αν δεν σου αρέσει τόσο η εταιρεία αυτή να μην ασχολείσαι καθόλου όσο ασχολείσαι (είτε κράξιμο είτε κάτι τις δίνεις δύναμη)

Thodoris

@Darth : Σε καμία περίπτωση δεν αντιπαθώ την εταιρεία αυτή και πιστεύω πως τα προϊόντα της είναι κορυφαία. Διαφωνώ όμως με την υοπβάθμιση και αμφισβήτηση του καταναλωτή με σχόλια όπως αυτό που προανέφερα, και σαστίζω που ο (δημοσιογραφικός) κόσμος τσιμπάει. Βέβαια, απ’ ότι φαίνεται αυτό το είδος μάρκετινγκ είναι άκρως επιτυχές και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το τελευταίο διάστημα, αν προσέξατε, άρχισε και η samsung να χρησιμοποιεί παρόμοιες εκφράσεις. Με άλλα λόγια δεν κράζω την apple ή τη samsung, αλλά κάθε εταιρεία που μας κάνει πλύση εγκεφάλου.

MEDS

Παιδιά, τη πρώτη φορά που έφυγε ο Jobs, η Apple σχεδόν φαλίρισε. Τώρα, τη δεύτερη φορά που “έφυγε” μην αποκλείεται ότι θα ξαναφαλιρίσει. Το σίγουρο είναι, πως με λεπτότερες-ελαφρότερες συσκευές και μόνο, δε κερδίζει νέους πελάτες. Ο κόσμος έχει αρχίσει και τη βαριέτε, και ας προσφέρει τη καλύτερη εμπειρία χρίσης κατά πολλούς. Όποιον και να ρωτήσω, ο νούμερο 1 λόγος σήμερα γιατί επιλέγουν iPhone/iPad, είναι για τις εφαρμογές, δηλαδή για κάτι που δεν είναι Apple. Με λίγα λόγια, η επιτυχία της Apple σήμερα είναι (κυρίως) εξαρτημένη από τρίτους, τους developers.

pandelis

Ήμαρτον πια !!! Μέσα σε δύο χρόνια το ipad μου είμαι σίγουρος οτι θα σταματήσουν να το υποστηρίζουν !!! Ήμαρτον πια αυτή η Apple…

ΓιαννηςΡ

ενταξει ρε Παντελη ποσο να κρατησεις ενα αιπαντ και ποσα να περιμενεις απο αυτο με την παροδο του χρονου?3-4 χρονια απο μονος σου μετα θα αρχισεις να κοιτας κατι καινουργιο!οσο για τα καινουργια χαρακτηριστικα που ειπατε παραπανω και δεν σας φτανουν οπως ταχυτητα επεξεργαστη,τεχνολογια οθονης,αναλυση,αυτονομια και λεπτοτερο ελαφρυτερο design απλα να μεινετε με αυτα που εχετε και να μην κακοχαρακτηριζετε την apple γιατι δεν ειναι λιγα και χρονο με τον χρονο κανουν δραματικη διαφορα!!!εγω προσωπικα περιμενω πως και πως ενα ipad mini 2 με καλυτερη οθονη και γρηγοροτερο επεξεργαστη!μαλλον θα εχετε αλλες πρωτεραιοτητες!ψαξτε καμια κινεζια να σας φτιαχνει τους φραπεδες!ημουν πραγματικα αντιοπαδος της apple απλα βλεπω πως τα προιοντα τους αξιζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.