Archos 101 Internet Tablet στο Pixmania με 185 ευρώ κομπλέ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει μια τρέχει μια πολύ καλή προσφορά αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα διαθέτει το tablet Archos 101 Internet Tablet με οθόνη 10.1 ίντσες capacitive multi-touch, λειτουργικό σύστημα Android 2.2, επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 256MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB (δέχεται και κάρτες micro SD), έξοδο mini HDMI και μπροστινή κάμερα VGA με 169 ευρώ συν 16 ευρώ έξοδα αποστολής.

Το Archos 101 Internet Tablet με τιμή συνολικά 185 ευρώ (μαζί με τα έξοδα αποστολής) θα το βρείτε εδώ. Το μοντέλο είναι περσινό, με λίγη RAM και Android 2.2 είναι όμως αξιόπιστο, δοκιμασμένο και με μεγάλη οθόνη για ταινίες και games.

TechDeals, νέα κατηγορία στο Techblog. Παρακολοθούμε την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά τεχνολογίας και ανακαλύπτουμε τις καλύτερες προσφορές και τιμές σε smartphones και tablets.
Κατηγορία TechDeals
TechDeals RSS

, Archos 101 Internet Tablet στο Pixmania με 185 ευρώ κομπλέ

Kudos to Lianakis Nikos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Ημουν κατοχος του Archos 101 16GB για 5-6 μηνες…. Δε θα ξαναπαρω ΠΟΤΕ archos….

σάκης

Κώστα αν έχεις τη δυνατότητα κάνε ένα hands on της νέας γενιάς archos. Αν και έχω δει κάποια βιντεάκια, εμπιστεύομαι περισσότερο την κρίση σου 🙂

efraim

Στην τιμη αυτη το ειδα την Τριτη στο media βουλιαγμενης

V.Them

Για καποιον που θελει απλα πραγματα δηλαδη surf-multimedia, κανα παιχνιδακι και κατι λιγο παραπανω ακομα ειναι μια χαρα απο οσα εχω διαβασει στο ιντερνετ.

Επισης καπου ειδα πως ειναι συμβατο με το νεο stick για 3g που εβγαλε η archos για τα g9. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα για να υπαρχουν και μαγαζια που τα πουλανε σετακι θα υπαρχει συμβατοτητα.

Εγω να πω την αληθεια μου αν αυτη την στιγμη ειχα μετρητα τα 185 που βγαινει η τελικη τιμη θα το τσιμπαγα. Και αυτο γιατι για αυτο που το θελω ειναι μια χαρα και σαν επιδοσεις και σαν τιμη.

Manos

Η 10″ οθονη ειναι αθλια, δεν μπορεις να την κρατας ισια και να βλεπεις, σου κανει σκιες!! Βλεπεις μονο υπο συγκεκριμενη γωνια! Ασε το λειτουργικο και τα καθυστερημενα updates τους… η Archos κανει customize το android με τετοιο τροπο που δεν μπορει να το υποστηριξει και να το βελτιωσει ουτε το XDA…(υπαρχει bounty για να γινει port το CM7 και κανεις δεν το κανει…)
Εγω με απλη χρηση (browsing-gaming) επρεπε να το κανω reset to defaults μια φορα τη βδομαδα γιατι κρασαρε συνεχως…
Sorry που “δυσφημω” το προιον του αρθρου Κωστα, αλλα η προσωπικη μου εμπειρια με το προιον δυστυχως ηταν τραγικη… και μαλιστα νομιζα οτι ολα τα tablets ετσι θα ειναι, μεχρι που επιασα στα χερια μου ενα Acer A500 και ενα iPad πρωτης γενιας.
Εκεινη τη μερα πουλησα το archos…

V.Them

Μανο συγνωμη που σχολιαζω για το αρθρο σου αλλα θελω να εκφρασω μια διαφωνια.

Ενας χρηστης που θελει βασικα πραγματα απο την ταμπλετα του και δεν διατιθεται να δωσει 400+++ ευρο μια χαρα του καθετε με 185 ευρο να παρει το συγκεκριμενο εργαλειο, το οποιο ειναι με 4 giga μνημη μεσα!

Συγκριση μεταξυ των 2 που ειπες και των archos δεν νομιζω πως ειναι εφικτες αφου το asus για παραδειγμα κανει οσο κανουνε 2 archos 101 βαση της συγκεκριμενης προσφορας. Ειναι σαν να συγκρινουμε ferrari με ενα απλο συβατικο Ι.Χ.

Επαναλαμβανω πως αποκλειστικη και μονο ειναι αποψη μου πως για τα λεφτα του και για εναν απλο χρηστη χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις ειναι μια χαρουλα, τωρα αμα θες κατι πιο ψαγμενο η εισαι πιο απαιτητικος τοτε ναι πας για asus συνειδητα ομως οτι θα δωσεις απο 400 ευρο και πανω.

Υ.Γ Συγνωμη για το μεγαλο post και επισης καλως σας βρηκα πολυ καλη δουλεια παιδες. 🙂

Lianakis Nikolaos

παιδια οι αναγκες του καθενος είναι διαφορετικές. Το 7αρι το πήρα στον αδερφό μου για internet και να βλέπει σχεδια autocad!!!!!!
κάνει πανηγύρια γιατι αυτά τα δυο τα κάνει πάρα πολύ καλα.
Τώρα εαν είχα την δυνατότητα να του πάρω το ASUS Transformer θα το έπαιρνα και θα τα έκανε καλύτερα.
Για τα λεφτα του παιδια αυτή τη στιγμη δεν υπαρχει καν συγκριση, παρα με κάποια noname tablet.

Manos

Η γνωμη μου σιγουρα βασιζεται και στο οτι οταν το αγορασα εγω, το κοστος του ηταν 375 € (για τα 16 GB).
Περα απο αυτο, η γνωμη μου δεν αλλαζει γιατι η συσκευη απλα δεν λειτουργει σωστα!
Τι να το κανω να δωσω 185 € για μια συσκευη που βαραει Force Close σε ενα στα δυο προγραμματα που θα τρεξεις??
Χιλιες φορες ενα μεταχειρισμενο iPad 1…
Σταματαω εδω την κουβεντα, την αποψη μου την ειπα, και δε θελω σε καμια περιπτωση να “καταστρεψω” το αρθρο. Ελπιζω οσοι το παρουν να το χαρουν περισσοτερο απο μενα!

Παντα φιλικα! 🙂

V.Them

Kωστα μηπως ετσι απο περιεργεια κοιταξες για το θεμα συμβατοτητας με το stick για 3g?

Το ειδα σε καταστημα να πουλανε το 101 (οχι το g9) σετ με το stick και λενε οτι λειτουργουν παρεα, αν ισχυει αυτο τοτε για απλη χρηση το εργαλειο ειναι κομπλε για το κοστος του και τις δυνατοτητες του.

Νιάνιος Ρωμανός

Για τα καινούργια Archos που μίλησε κάποιος θα πω απλά πως ήμουν σε προπαραγγελία από τον Σεπτέμβριο 9/9 και βαρέθηκα τα ψέμματα και την απουσία της Archos και τις καθυστερήσεις της , η εταιρία αν μπορείς να την πεις εταιρία πλέον, δεν σέβεται τον πελάτη κατεβάζει roadmaps που απλά έχουν ημερομηνίες πάνω τους δεν τις ακολουθεί ΠΟΤΕ, για παράδειγμα ανέφερε Οκτώβριο θα βγάλει τα 1.2GHz στην αγορά όσο τα είδατε εσείς άλλο τόσο τα είδα και εγώ. Δεν θα μιλήσω για τα 1.5GHz που δεν θα τα δούμε μάλλον μέχρι τον Φεβρουάριο[αν και είπε πως θα βγουν στην αγορά τον Σεπτέμβριο δηλαδή μόνο με 4-5 μήνες διαφορά] τα προβλήματα στην οθόνη και άλλα φιάσκο που έκανε σαν εταιρία. Απελπίστηκα αν και το Archos 70 g8 μου κάθισε πολύ καλά για τα χρήματα του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ενταξη σιγουρα δεν περιμενεις και πολλα απο ενα tablet των 185€.. Σιγουρα θα laggαρει σιγουρα θα ειναι φτιαγμενο απο φτηνα υλικα αλλα οπως εχω ξαναπει , θα εδινα πανω απο 400-500€ μονο για Win8 tablet (οταν βγουν).. Τωρα που θελω ενα tabletακι μονο για ebooks και ιντερνετ (αντε και καμια ταινια) νομιζω τα 185€ που ζηταει ειναι τίμια…
Δεν ξερω βεβαια , αν η οθόνη ειναι τόσο τραγικη που δεν μπορεις ούτε να την δεις και η μπαταρια κραταει πχ 3 ωρες μονο τι να πω.. Τοτε μαλλον δεν τα δινεις ουτε τα 185…

Παντως απο το να παρεις ένα e-reader χωρις καν Android δεν είναι καλυτερο ??

Manos

Οχι Δημητρη η αληθεια ειναι οτι η μπαταρια του ειναι πολυ καλη…για την οθονη…καλυτερα να την δεις σε καποιο καταστημα πριν το παρεις!
Κωστα για αυτο που με ρωτας (δεν το ειδα, ηταν πανω απο το σχολιο μου) προτιμω χιλιες φορες ενα μεταχειρισμενο ipad 1 που το παιρνεις κοντα στα 200 € παρα το archos.
Εγω προσωπικα αυτο εκανα και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.

Ξαναλεω…μιλαω παντα λογω προσωπικης εμπειριας και παντα φιλικα…

Argiris

Η εταιρια πρεπει να αλλαξει οπωσδηποτε CEO. Εμας μας ταλαιπωρει και οι μετοχοι χανουν λεφτα. Κανενα G9 κυκλοφορει πουθενα;Επρεπε να ειχε γεμισει την αγορα.

naxiand

Manos, τι προτείνεις σε καινούργιο 10ιντσο Android tablet με 185 ευρώ;

HP Touchpad

Djore

Και εγώ πολύ ευχαριστημένος είμαι με το archos 70 . Ένταξή δεν είχε την ποιότητα όταν το πήρα του galaxy tab άλλα ήταν ποιο κάτω από την μισή τιμή του . Ο Cortex a8 και capacitive oθόνη δεν ήταν χαρακτηριστικά σε low budget .Πολύ καλή υποστήριξή σε media codecs . Με τα firmwares είχε ένα θέμα αλλά στρώσανε το τελευταίο διάστημα με συνεχείς αναβαθμίσεις … Ο μόνος λόγος που το δίνω τώρα ( κοντά στα 120 ευρώ – έχω αγγελία στο adslgr ) είναι γιατί θα πάρω το ΧΟΟΜ 2 media edition . To κακό με τέτοιες αγωρές είναι πως αγοράζεις ενα προιόν που είναι στο τέλος της ζωής του και δεν θα έχει υποστήριξη . Πάντως σαν γενικότερο σχόλιο για τα Ταblet είναι απίστευτα βολικά για rss reader , internet radio , facebook twitter ,ebook reader , gps navigator (7′ , ta 10′ θά είναι αστεία μεγάλα) photos videos player . Αλλά δέν νομίζω τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια να καταφέρουν να αντικαταστήσουν τον παραδοσιακό firefox του desktop μου …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.