Archos 101xs, Φωτογραφίζεται από τους υπαλλήλους του FCC

Είχαμε αναφερθεί στα σχέδια της Archos να παρουσιάσει ένα tablet με extra πληκτρολόγιο και τώρα βλέπουμε τις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες μίας συσκευής που φέρει το όνομα Archos 101xs και φωτογραφίζεται καθώς περνά τη διαδικασία έγκρισης από την αμερικανική υπηρεσία FCC.

To νέο tablet αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές του Asus Transformer, κυρίως λόγω του πληκτρολογίου του. Οι πρώτες πληροφορίες λένε για επεξεργαστή OMAP4470, ανάλυση οθόνης 1280×800, microSD, microUSB, 3.5mm headphone jack και mini HDMI. Η μπαταρία του φαίνεται να έχει χωρητικότητα 6800 mAh.

Μπορείτε να το δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, όπου εμφανίζεται και το πώς στέκεται με το πλήρες πληκτρολόγιο για να μετατραπεί σε mini φορητός υπολογιστής.

, Archos 101xs, Φωτογραφίζεται από τους υπαλλήλους του FCC

, Archos 101xs, Φωτογραφίζεται από τους υπαλλήλους του FCC

, Archos 101xs, Φωτογραφίζεται από τους υπαλλήλους του FCC

, Archos 101xs, Φωτογραφίζεται από τους υπαλλήλους του FCC

, Archos 101xs, Φωτογραφίζεται από τους υπαλλήλους του FCC

, Archos 101xs, Φωτογραφίζεται από τους υπαλλήλους του FCC

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Εντάξει εμένα πάντως δεν με ενθουσιάζει ούτε μου κάνει για ανταγωνιστής του Transformer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Archos Archos Android smartphones Archos smartphones

Archos 50 Saphir: Αδιάβροχο με οθόνη 5″, μπαταρία 5000mAh, τιμή 199 ευρώ

Η γαλλική Archos ανακοίνωσε επίσημα το Archos 50 Saphir, το οποίο θα φέρει στην IFA 2016 που θα πραγματοποιηθεί 2 με 7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και το Techblog θα είναι εκεί. Το νέο smartphone έχει πιστοποίηση IP68 για να αντέχει μισή ώρα κάτω από 1 μέτρο νερό.

News Android Smartphones Archos Archos Android smartphones

Archos Diamond 2 Plus και 2 Note: Με δυνατά specs, Android Marshmallow και οικονομικά

Η Archos ανακοίνωσε επίσημα δυο Android smartphones, τα οποία έρχονται με καλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές. Τα Archos Diamond 2 Note και Archos Diamond 2 Plus ανήκουν στη σειρά Diamond της γαλλικής εταιρείας.

News Archos

Archos Power και Cobalt: Νέες οικογένειες smartphones

H Archos παρουσιάζει δύο νέες οικογένειες smartphones, τα Archos Power και Archos Cobalt, στις οποίες ανήκουν συνολικά τέσσερα νέα μοντέλα, με λειτουργικό σύστημα Android. Οι νέες προτάσεις της Archos θα είναι διαθέσιμες εντός του 2016 και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη.

News Archos Archos Android smartphones

Archos GranitePhone: Με τιμή 849 δολάρια το ασφαλές smartphone

H γαλλική Archos συνεργάστηκε με την βραζιλιάνικη Sikur και δημιούργησαν το Archos GranitePhone το οποίο απευθύνεται σε όσους αναζητούν ασφάλεια, αλλά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 849 δολάρια. Παρά την τιμή του, δεν μιλάμε για κάποιο high-end smartphone, αλλά μεσαίας κατηγορίας.