ARCHOS 70 1GHz CPU, Quadrant benchmark results

Κρατάμε στα χέρια μας το ARCHOS 70 Internet Tablet με Android 2.2 και το πιο πρόσφατο firmware update που πλέον ξεκλειδώνει τον επεξεργαστή δίνοντας μας τη δυνατότητα να τον χρονίζουμε συνεχώς στο 1GHz. Με όλες τις εφαρμογές killed και RAM 256ΜΒ τρέχουμε το full benchmark της δωρεάν εφαρμογής Quadrant Standart edition. Δείτε το βίντεο.

, ARCHOS 70 1GHz CPU, Quadrant benchmark results
Το βίντεο έχει τραβηχτεί με την κάμερα Flip MinoHD και το track που έτυχε να παίζει εκείνη την ώρα είναι το “Pryda – M.S.B.O.Y. (Original Mix)”.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

μπράβο ταχύτητες…δεν του το είχα.Ας του βάζαν μια καρτούλα sim και ας έκανε καμμία 30αριά ευρώ παραπάνω.Γιατί πρέπει πάντα να λείπει κάτι ρε γμτ?

Γιώργος

gianni το είπες πάρα πολύ ωραία , πάντα πρέπει κάτι να λείπει

Λευτέρης Γκάτσος

Pryda !! <3

Λευτέρης

Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κανείς, γιατί το Galaxy S μου βγάζει σκορ 888 με Froyo? :S

mr.zero0o

εχς galaxy s με 2.2.1 jpy foryo το εχω κανει root φορας και darky v.7 και voodo lagfix και ενα autokiller 😉

πιανω 1562

spiros

Κώστα , ήρθε το Archos 70 internet tablet αλλά θα το ανοίξω Πρωτοχρονιά , όπως λες και συ στο βίντεο είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές – για τον εαυτό μας…..

ανυπομονώ να έρθει η Πρωτοχρονιά,………….. 🙂

Nightmare

εγώ στο Galaxy S, 2.1 update 1, ρουταρισμένο με το lagfix του RyanZA πιάνω και 2500…
πάντως πράγματι…εντυπωσιακό σκόρ..

DIMITRIS SKERLE

na rotiso kati cVlachakis pio 8eloris to kalitero Tablet poy kiklofori mexri tora??? ego pantos leo ayto edo sto binteo ARCHOS 70 Internet Tablet…korifi!

panagiotis

εγώ να ρωτήσω (με κάθε καλή πρόθεση πάντα) γιατί να συγκρίνουμε ένα tablet με κινητά?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Archos Archos Android smartphones Archos smartphones

Archos 50 Saphir: Αδιάβροχο με οθόνη 5″, μπαταρία 5000mAh, τιμή 199 ευρώ

Η γαλλική Archos ανακοίνωσε επίσημα το Archos 50 Saphir, το οποίο θα φέρει στην IFA 2016 που θα πραγματοποιηθεί 2 με 7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και το Techblog θα είναι εκεί. Το νέο smartphone έχει πιστοποίηση IP68 για να αντέχει μισή ώρα κάτω από 1 μέτρο νερό.

News Android Smartphones Archos Archos Android smartphones

Archos Diamond 2 Plus και 2 Note: Με δυνατά specs, Android Marshmallow και οικονομικά

Η Archos ανακοίνωσε επίσημα δυο Android smartphones, τα οποία έρχονται με καλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές. Τα Archos Diamond 2 Note και Archos Diamond 2 Plus ανήκουν στη σειρά Diamond της γαλλικής εταιρείας.

News Archos

Archos Power και Cobalt: Νέες οικογένειες smartphones

H Archos παρουσιάζει δύο νέες οικογένειες smartphones, τα Archos Power και Archos Cobalt, στις οποίες ανήκουν συνολικά τέσσερα νέα μοντέλα, με λειτουργικό σύστημα Android. Οι νέες προτάσεις της Archos θα είναι διαθέσιμες εντός του 2016 και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη.

News Archos Archos Android smartphones

Archos GranitePhone: Με τιμή 849 δολάρια το ασφαλές smartphone

H γαλλική Archos συνεργάστηκε με την βραζιλιάνικη Sikur και δημιούργησαν το Archos GranitePhone το οποίο απευθύνεται σε όσους αναζητούν ασφάλεια, αλλά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 849 δολάρια. Παρά την τιμή του, δεν μιλάμε για κάποιο high-end smartphone, αλλά μεσαίας κατηγορίας.