Archos 7c Tablet, Με επεξεργαστή 1.2 GHz και Android 2.3

H Archos ετοιμάζεται διαθέσει στην αγορά το νέο tablet Archos 7c. Στην μικρής διάρκειας επίδειξη της νέα συσκευής από την εταιρία, προλάβαμε να δούμε αφ’ ενός πως συμπεριφέρεται η νέα οθόνη τεχνολογίας capacitive και αφ’ ετέρου την γρήγορη απόκριση της συσκευής χάρη στη χρήση της CPU των 1.2 GHz και του νέου chipset RK2918.

Το Archos 7c είναι πανομοιότυπο εξωτερικά με τα παλαιότερα μοντέλα της εταιρίας με την 7άρα οθόνη να είναι πλέον capacitive τεχνολογίας. Το νέο chipset επιτρέπει την αναπαραγωγή βίντεο με ανάλυση ως και 1080p, ενώ έχει δυνατότητες δημιουργίας 3D γραφικών. Αν και tablet χρησιμοποιεί ως λειτουργικό το Android 2.3 Gingerbread στην έκδοση 2.3.1, σε συνδυασμό με κάποια μικρά UI tweaks που έχουμε ξαναδεί στα tablet της εταιρίας.

Το λανσάρισμα του στην αγορά αναμένεται μέσα στον Ιούνιο για την Ευρώπη και την Αμερική, χωρίς να γνωρίζουμε το ύψος στο οποίο θα κυμανθεί η τιμή του.

, Archos 7c Tablet, Με επεξεργαστή 1.2 GHz και Android 2.3

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
axel

στο carrefour αδέρφια μου, στο carrefour!

Λογικά θα ειναι σε καλή τιμή,και αν βγει και καμία μοντα για android 3.0 θα είναι super.

Άρης

Απορώ γιατί ακόμη βγάζουν tablets με Android 2.x.x

Δυστυχώς είμαι υπέρ των iPad μόνο και μόνο από το iOS. Στο android 3 φαίνονται τα πράγματα διαφορετικά.

Kostis

H Archos δεν έχει tablets by Google. To Honeycomb einai closed source, πως είναι δυνατόν να το βάλει;

Manos

Μια απορια…
Γιατι τονιζεται οτι η οθονη θα ειναι capacitive νεας τεχνολογιας??
Η προηγουμενη του archos 101 ειναι κι αυτη capacitive και multitouch… αλλιως με πιασανε κοτσο! 😛
Πλακα κανω, παντως το 101 ειναι μια χαρα, μονο η γωνια θεασης ειναι λιγο περιεργη αλλα κι αυτο δεν μειωνει την συνολικη εμπειρια.
Αρχισα να σεβομαι την Archos και μεγαλο ρολο παιζουν και οι τιμες της.

eretikos

Aυτη η εταιρια ολα μισα τα κανει.Ενω ολα δενουν για αγορα,κατι περιεργο θα κανει και θα μας την χαλασει.Καλα απο υποστηριξη δεν το συζηταμε.Μακαρι να αλλαξε κατι αλλα δεν το νομιζω.

kostas_falcon

Ελεος….η κοπέλα δεν ξερει καν πως να σκρολαρει στην web σελιδα και πεταγεται ενα χερι απο το πουθενα…….απλα απιστευτο…..που τις βρισκουν χαχαχαχαχα

NikosVolos

Mια χαρα ειναι το tablet για αυτους που δεν θελουν να ξοδεψουν μια μικρη περιουσια.
Οσο αναφορα τωρα την γκομενα,εχω την εντυπωση οτι ειναι καποιο ‘μεγαλο κεφαλι’ στην εταιρεια,δεν εξηγειται διαφορετικα.

takis

LOL LOL
θαυμάστε εταιρία: COTEX A8 (!!!) Initernet (!!!)
(στο 1:32)

LOL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Archos Archos Android smartphones Archos smartphones

Archos 50 Saphir: Αδιάβροχο με οθόνη 5″, μπαταρία 5000mAh, τιμή 199 ευρώ

Η γαλλική Archos ανακοίνωσε επίσημα το Archos 50 Saphir, το οποίο θα φέρει στην IFA 2016 που θα πραγματοποιηθεί 2 με 7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και το Techblog θα είναι εκεί. Το νέο smartphone έχει πιστοποίηση IP68 για να αντέχει μισή ώρα κάτω από 1 μέτρο νερό.

News Android Smartphones Archos Archos Android smartphones

Archos Diamond 2 Plus και 2 Note: Με δυνατά specs, Android Marshmallow και οικονομικά

Η Archos ανακοίνωσε επίσημα δυο Android smartphones, τα οποία έρχονται με καλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές. Τα Archos Diamond 2 Note και Archos Diamond 2 Plus ανήκουν στη σειρά Diamond της γαλλικής εταιρείας.

News Archos

Archos Power και Cobalt: Νέες οικογένειες smartphones

H Archos παρουσιάζει δύο νέες οικογένειες smartphones, τα Archos Power και Archos Cobalt, στις οποίες ανήκουν συνολικά τέσσερα νέα μοντέλα, με λειτουργικό σύστημα Android. Οι νέες προτάσεις της Archos θα είναι διαθέσιμες εντός του 2016 και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη.

News Archos Archos Android smartphones

Archos GranitePhone: Με τιμή 849 δολάρια το ασφαλές smartphone

H γαλλική Archos συνεργάστηκε με την βραζιλιάνικη Sikur και δημιούργησαν το Archos GranitePhone το οποίο απευθύνεται σε όσους αναζητούν ασφάλεια, αλλά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 849 δολάρια. Παρά την τιμή του, δεν μιλάμε για κάποιο high-end smartphone, αλλά μεσαίας κατηγορίας.