Asus Eee Pad Slider tablet, Με επεξεργαστή Intel Atom Z670

H Intel μπήκε στην αγορά των επεξεργαστών για Tablet και δεν φαίνεται να θέλει να παίξει το ρόλο του κομπάρσου. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του νέου Atom Z670, διέρρευσε στο site της εταιρίας μια φωτογραφία που απεικονίζει το Asus Eee Pad Slider ως ένα από τα επερχόμενα tablet με Intel επεξεργαστή. Να θυμήσουμε ότι το Eee Pad Slider είχε ανακοινωθεί με επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2.

, Asus Eee Pad Slider tablet, Με επεξεργαστή Intel Atom Z670

To Asus Eee Pad Slider αρχικά είχε ανακοινωθεί από την Asus ως ένα Android 3.0 Honeycomb tablet με επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2. Παρ’ όλα αυτά στην ανακοίνωση της Intel για τον Atom Z670 είδαμε το Slider να βρίσκεται ανάμεσα στα πρώτα tablet που θα φοράνε τον νέο επεξεργαστή.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια διάψευση από την Asus, κάτι που όπως φαίνεται επιβεβαιώνει την μετάβαση της συσκευής στη CPU της Intel. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξει κάποια μέση λύση ώστε να ικανοποιηθεί και η NVIDIA, όπως για παράδειγμα η κυκλοφορία δύο tablet με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετική CPU και ίσως διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kokour1986

Γιατι οχι..Ο Intel με win8 και ο Nvidia με Honeycomb.

Marios Basileiou

Παντως στο αρθρο αυτο που ειχα διαβασει παλια λεει…
“Speaking of Android, the Z670 isn’t in such a great position right now as it still lacks support for Gingerbread as well as for Honeycomb, but Intel promises this will come at a later date together with support for the MeeGo v1.2 OS.”
Τωρα αν το αλλαξαν δεν το γνωριζω!!

Αλλα εγω οπως το βλεπω πιστευω ειναι καλυτερος Tegra 2 της NVIDIA.Γιατι??
+Προτιιμω φυσικο διπυρηνο παρα μονοπυρηνο με hyperthread!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+40 nm εναντι 45nm…Μικροτερο μεγεθος αρα καλυτερη καταναλωση???Θα δειξει..
+$20 εναντι $75.Φθηνοτερος σχεδον τεσσερις φορες απο τον επεξεραστη της intel αρα φθηνοτερα κινητα και tablet??
+1MB L2 Cache εναντι 512ΜΒ L2 Cache.Διπλασιο L2 Cache!!

Στα αρνητικα του(TEGRA) βρισκω μονο το οτι
-Υποστηριζει 1GB DDR2 RAM στα 667MHz ενω της intel 2GB DDR2 στα 800!!Σημαντικο μεν αλλα προς το παρον το βρισκω αδιαφορο καθως δεν εχουν βγει τοσο βαρια προγραμματα ή παιχνιδια!!

Αρα αν δεν βγουν τα πρωτα συγκριτικα τεστ που να αποδεικνύουν οτι της intel ειναι καλυτερος απο της nvidia εγω δεν θα ελεγα και τοσο εξυπνη την κινηση της ASUS!!

Ben

Κατά τη γνώμη μου, μια τέτοια συσκευή της πάει περισσότερο το Chrome OS παρά το Android…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.