ASUS Transformer και Acer Iconia Tab, Αναβάθμιση σε Android 3.1

Η Google στο συνέδριο Google I/O παρουσίασε την αναβάθμιση του Android Honeycomb σε Android 3.1. Η πρώτη συσκευή που αναβαθμίστηκε στο νέο λειτουργικό ήταν το Motorola Xoom και όπως είναι αναμενόμενο το Android 3.1 θα μπει σιγά σιγά στα περισσότερα Android tablets. Σειρά θα πάρουν τα ASUS Eee Pad Transformer και Acer Iconia Tab A500 κάπου εκεί μέσα στον Ιουνίο.

Το update θα έρθει over-the-air (ΟΤΑ) δηλαδή απευθείας μέσα από τη συσκευή χωρίς σύνδεση με τον υπολογιστή κάπου εκεί στα μέσα Ιουνίου και αναμένεται να χαροποιήσει τους κατόχους των tablets ASUS Eee Pad Transformer και Acer Iconia Tab A500 προσφέροντας τους τις καινοτομίες του νέου Android 3.1.

Τα ASUS Eee Pad Transformer και Acer Iconia Tab A500 είναι αρκετά ενδιαφέρουσες προτάσεις και θεωρούνται τα πιο value for money tablets στην κατηγορία των Android tablet 10.1 ιντσών.

, ASUS Transformer και Acer Iconia Tab, Αναβάθμιση σε Android 3.1
, ASUS Transformer και Acer Iconia Tab, Αναβάθμιση σε Android 3.1

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petr@n

Ξέρουμε αν και πότε θα πάρει το android 3.1 το LG optimus pad;

Giannis

οικονομικά θεωρόυνται στην Αμερική.Για την Ευρώπη 399 δολλάρια γίνεται 399 ευρώ.Τώρα για την Ελλάδα μπορεί να πάει μέχρι και +200 από την αρχική

george

καλες οι αναβαθμησεις αλλα το θεμα ειναι οτι δν υπαρχει δειγμα απο το transformer. εσυ κωστα αναμεσα στο transformer και το iconia πιο θα προτημουσες? λαμβανοντας υπ οψην σου οτι το transformer εχει προβλημα με την μειωμενη παραγωγη…

Λουφάκης Ιωάννης

Το έχώρα εδώ και 10 ημέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι αξιόπιστο με καλή κατασκευή και πλήρη συνδεσμοικοτα. Το λίγο μεγαλύτερο βάρος το συνηθίζεις γρήγορα και δεν σου είναι καθόλου πρόβλημα.Πολύ καλή ανταπόκριση οθόνης

Solon

Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ θετικό για τους καταναλωτές η γρήγορη αναβάθμιση των εν λόγω συσκευών σε 3.1 και τους προσθέτει αρκετούς πόντους σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ας ελπίσουμε ότι θα τους μιμηθούν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές.
Όσο για τους φίλους Giannis και george που γράφουν παραπάνω, υπάρχει και το Ebay ρε παιδιά!
Τουλάχιστον έχει κει ένα καλό η παγκοσμιοποίηση!

DarkPain

@george
Παρολο που ρωτησες τον Κωστα θα σου απαντησω και εγω γιατι το εχω ψαξει το θεμα καθως με ενδιαφερει η αγορα ενος tablet.
Το Asus EEE Pad Transformer θα σου προτεινα λογω το οτι εχει πολυ πιο καλυτερη μπαταρια που αυξανεται οταν βαλεις το πληκτρολογιο το οποιο ειναι πολυ χρησιμο κατα εμενα και ειναι πιο ελαφρυ……Ακομη ενα θετικο ειναι οτι εχει LED-backlit IPS LCD οθονη ενω του Iconia εχει την συμβατικη LCD,αλλα εχει ειπωθει οτι ειναι πολυ καθαρη-καλη παρολο που δεν ειναι IPS.
Τωρα οπως λες και εσυ ειναι ενα μεγαλο εμποδιο η ελλειψη που υπαρχει αλλα τι να κανουμε…….

alex

Το Asus eee pad πορείς να το πάρεις απο ebay μέσω UK στα 550 ευρώ,πολλά..ή από Ταιβάν ή USA σε ανάλογες τιμές με το ρίσκο να φάς καπέλο στο τελωνείο. Με το σκεπτικό ότι ανακοινωθείσα τιμή είναι 400 ευρώ (ή δολλάρια στις USA) τότε κάθε τιμή παραπάνω από 450 ευρώ είναι κλοπή. Επειδή σκοπός των tablet είναι να αντικαταστήσουν τα netbook και όχι τα laptop γιατί οι δυνατότητες τους είναι όμοιες με αυτά,θα έπρεπε να πωλούνται 300-400 ευρώ και όχι παραπάνω. Τουλάχιστον το Asus κινείται σε αυτά τα επίπεδα.

Λουφάκης Ιωάννης

ΩΡΑ 18.04

EΓΙΝΕ ΤΟ UPDATE

VERSION 3.0.1

Λουφάκης Ιωάννης

Νομιζω οτι δεν ειναι το 3.1 γιατι δεν βλεπω αυτες τις αλλαγες που γραφονται για το 3.1
Τοτε τι ειναι αυτη η αναβαθμιση;

alex

Μεσα Ιουνιου οι αναβαθμισεις,το γραφει στο αρθρο..

DarkPain

@Λουφάκης Ιωάννης
Σου έχω απαντήσει στο άλλο σου ποστ!!
Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις διπλά ποστ,ευχαριστώ!

tolkien

Ξερει κανεις τιποτα για το Samsung Galaxy tab 10.1V? Δεν μπορω να βρω πουθενα πληροφοριες για το ποτε θα βγει η αναβαθμιση 3.1 Thanks guys.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.