ASUS, Ετοιμάζει τετραπύρηνο tablet στις 7 ίντσες;

Πόσο μου αρέσουν αυτά τα teaser φωτογραφιών και βίντεο για αναμενόμενα μοντέλα smartphones και tablet. Οι εταιρείες δίνουν στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά με το σταγονόμετρο και όλοι κάνουμε εικασίες για το τι πρόκειται να αποκαλυφθεί. Και μπορεί το ASUS Transformer να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, κάτι όμως ψήνεται…

Οι αποκαλύψεις αυτή την Τετάρτη 25 Μαίου στην έκθεση Computex στην Ταϊβάν.

, ASUS, Ετοιμάζει τετραπύρηνο tablet στις 7 ίντσες;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Εδώ καλά καλα δεν κυκλοφόρησαν optimus pad 3d ,xoom samsung tab και ποσα ακόμα και ετοιμάζονται τετραπυρηνα?ποιος θα αγοράσει τότε τα προαναφερόμενα όταν ξέρει ότι θα βγουν πιο ισχυρά αμέσως?και μετά λένε για το iPad και την apple ότι βγάζει γρήγορα μοντέλα …με αυτή την τακτική όταν θα είναι να βγουν τα τετραπυρηνα θα πρόκειται να κυκλοφορήσουν εξαπυρηνα και με ultra hd αναλύσεις κοκ. Πολύ αργά στην στην κυκλοφορία τους τα android tablets και καταδικασμενα να αποτύχουν με αυτή την τακτική ,ειδικά στην Ευρώπη..

MANOS

Όπως είπα και σε προηγούμενο post: πληροφορίες από τo DigiTimes λένε ότι η ASUS έχει αρχίσει ήδη την παραγωγή Tegra 3 tablet οποτε αν το συνδυάσουμε με το χρονοδιάγραμμα της Nvidia που λέει ότι οι πρώτες συσκευές με Tegra 3 θα κάνουν την εμφάνιση τους τον αύγουστο τότε είναι αληθινές

tom not

Ας βγάλουν κανα android της προκοπης και ας αφησουν τα τετραπυρηνα.

Ιωάννης Π.

Βασίλης και tom not, Αντίθετα με την Apple οι Asus,LG,Samsung κτλ δεν αναπτύσουν λειτουργικo για να μπορούν να το συγχρονίζουν με το υλικό τους, το μόνο που μπορουν να κάνουν είναι να τρεχουν με το hardware. Το πρόβλημα είναι οτι και η Google πρέπει να τρέχει να τους προλάβει γιαυτό και με τις τόσες επιλογές σε συνδιασμούς “χάνεται” ο καταναλωτής.
Αυτό όμως νομίζω, είναι αποτέλεσμα του εντονου ανταγωνισμού και όχι της τακτικής.

Και να μην ξεχάσω, στην κούρσα είναι και η nVidia που βγάζει τους επεξεργαστές σαν τα κουλουράκια και τους τρέχει κάπως τους κατασκευαστές, αν μπορω να το πώ έτσι.

Οπως πάντα την πατάνε αυτοί που τρέχουν πισω απο τις εταιρίες και αγοράζουν κάθε αναβάθμιση, ενω θα έπρεπε να κοιτάξουν τις ανάγκες και το πορτοφόλι τους πρώτα.

Η τεχολογία πάντα έτρεχε και θα τρέχει και θα δημιουργεί ανάγκες, τώρα τα λεφτά της εξέληξης έπεσαν στα tablets/smartphones γιαυτό καθε μερα βγαινει κατι καινούριο.

τετραπύρινο tablet ειπαμε? πρέπει να ετοιμάζω κι άλλο κουμπαρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.