ASUS Padfone, Tablet και smartphone μαζί

Το ASUS Padfone το γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάϊο και από τότε τα ίχνη του αγνοούνταν. Σήμερα μαθαίνουμε ότι συνεχίζει να αναπτύσσεται σαν concept και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2012 με Android Ice Cream Sandwich. Το Padfone είναι tablet και smartphone μαζί. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπως σας βολέυει κάθε στιγμή.

Πως σας φαίνετε σαν ιδέα;

, ASUS Padfone, Tablet και smartphone μαζί

, ASUS Padfone, Tablet και smartphone μαζί

, ASUS Padfone, Tablet και smartphone μαζί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannhs

ποιος ο λόγος να μπαίνει το κινητο στο ταμπλετ δεν μπορώ να καταλάβω αμα είναι και τα δυο με οθόνη αφής να ήτανε το κινητό με κουμπιά φάση μπλακμπερι και να το έβαζα στο ταμπλετ να έχω ένα ταμπλετ να το καταλάβω οτι κάνει το ένα κάνει και το άλλο και θα είναι και σε τρελή τιμή

stavros

πραγματικα αχρηστη κινηση απο την asus…

radiohead

Εξαιρετικό. Το μόνο που λείπει είναι ενα αποσπώμενο πληκτρολόγιο για να γίνεται και λαπτοπ, ίσως και ενας και ενα ψύκτης για να γινεται ψυγείο, και ροδάκια για να γινεται πατίνι.

Solon

Διαφωνώ με τους προγράψαντες. Αυτή τη στιγμή τα high-end smartphones φορούν τα ίδια chipsets και λειτουργικό με τα tablets. Ειδικά με την έλευση του Ice Cream στο Android δεν θα υπάρχει καμία διαφορά. Γιατί να πληρώνεις λοιπόν 2 φορές το ίδιο chipset αν μπορείς σε ένα smartphone να φορέσεις μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρίά μετατρέποντας το αυτόματα σε tablet; Προσωπικά αν υπήρχε αυτή η επιλογή στην αγορά θα το είχα αγοράσει ήδη. Αυτή τι στιγμή αναγκάζωμαι να κάνω συγχρονισμό αρχείων μεταξύ του tablet και του κινητού μου. Αν γινόντουσαν μία συσκευή θα ήταν ιδανικό.
Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξει και η τιμή. Αν βγει κάνα 800άρι, καλυνήχτα. Αν όμως βγει γύρω στα 500-600 ευρώ τότε θα περπατήσει. Ιδανική τιμή 500 ευρώ και με μια αγορά θα έχει δύο συσκευές.

Giannis K

Το είχα δει και πιο παλιά και μου άρεσε πολύ.Ειδικά τώρα που μου χάλασε το κινητό (έμεινα μόνο με το galaxy tab ) με ενδιαφέρει πολύ.Αρκεί φυσικά να έχει λογική τιμή και όχι σαν το galaxy note.Λογική τιμή εννοώ 500 ευρώ το πολύ (Αν έρθει με διπύρηνο το 2012,αν έχει τετραπύρηνο +50-100 ευρώ)

Nasos K

Και αν χτυπήσει το κινητό την ώρα που κάνουμε χρήση το tablet τι κάνουμε;

“Design is not just what it looks like and feels like.Design is how it works..” | St. Jobs

-Η καινοτομία δεν είναι απλά “Must”.. but somethning more : Efficient innovation✓

jimmy1992

Τέλειο!!!!!!!!!

Κώστας Β

Φαίνεται καλή ιδέα το PadFone.

Σίγουρα βολικό γι’αυτούς που θέλουν tablet χωρίς να χρειαστεί να δώσουν μια περιουσια για να το αποκτήσουν.
Το design θέλει πολλή δουλειά ακόμη όμως.
Αυτό το πλαστικό καπάκι φέρνει πιο πολύ σε φούρνο/παιχνίδι παρά σε gadget 😛

Αν το κινητό είχε τις διαστάσεις του RAZR και έμπαινε συρταρωτά στο Pad χωρίς να δημιουργεί αυτή την καμπούρα και χωρίς αυτο το απαίσιο καπάκι, σίγουρα θα ήταν άμεση επιτυχία!
Μπράβο στην ASUS που τολμάει και καινοτομεί!

giorgos rethimno

απλά σκεφτείτε:
(NVIDIA Tegra 3, 1gb ram, 32 gb, 1800mAh,οθόνη 4″ 1280*720p super amoled Gorilla Glass, android 4 ή windows 8, κάμερα 8mp με διπλό led φλας, wifi n, bluetooth 4, micro hdmi, micro usb!!
και για το tablet: οθόνη 10.1″ 1280*800p Gorilla Glass, 6000mAh, κάμερα 2mp, 2 usb 3, hdmi, και βάρος κάτω από 600γρ!!!
και όλα να τα κάνει το τηλέφωνο το οποίο θα φορτίζει από την μπαταρία του tablet όταν χρησιμοποιείται σαν tablet. Και όλα αυτά στα 500-600€)
απλά όνειρο το οποίο δεν είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί εντός του 2012.
Πάντως η asus θα κάνει την διαφορά με τα μοντέλα της ASUS Transformer Prime, και ASUS Padfone!

salonigi

Ποιά κινητά ρε παλικάρια κάνουν στο πεντακοσαρικο, για να καταλάβω….όλα είναι στα 600+
Λέτε συνεχώς κάτι τιμές πού δέν έχουν σχέση μέ την ελληνική.πραγματικότητα. στην ελλάδα, αντίθετα με όλο τον άλλο πλανήτη, η αναλογία είναι 1$=1€

Νίκος Λ.

μου αρεσει τρελα :Ο

Τασος

Εμενα θα μου αρεζε αμα γινοταν και λαπτοπ οπως το τρανσφορμερ! και κινητο και ταμπλετα και λαπτοπ….η ξεχωριστα οταν χρειαζετε! πραγματικα γιατι να ξοδεψεις 2000+ ευρο για να εχεις και τα τρία? ενω μπορεις με λιγοτερο!

marios

Πόσο απαίσιο μπορεί να είναι το βίντεο και η παρουσίαση του..

Μα καλά τίποτε δεν έχουν μάθει ;

Βασίλης

Τι λενε ρε οι άνθρωποι… Η ASUS οταν μιλούσε έγραφε ιστορία, δεν έκλ**ε (βλ. netbooks) Και συγγνώμη, απο το να δωσω 700 ευρώ για ένα πανάθλιο ipod με οθόνη 10 ιντσών και άλλα 700 για ένα τηλέφωνο, προτιμώ κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ και compact. Με 700 που θα κάνει, θα είναι: τηλέφωνο-tablet-γιατι οχι και Laptop διατηρώντας τα αρχεία του και συνδιάζοντας δυνατόττηες. Δώστε εσείς στην Apple 2200 για 3 ξεχωριστές συσκευές. Κατα τη γνώμη μου, αυτό είναι πολύ ”χωριάτικη” φιλοσοφία…!

dimpep

Χωριάτικη φιλοσοφία είναι να έχουμε και τάμπλετ…που ακόμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Βασίλης

@dimpep Σ’ αυτό να συμφωνήσω, γιατί είμαι υπέρμαχος του να μην αγοράζουμε την κάθε καινούργια ”πατέντα” που θεωρούν χρήσιμη. Οταν όμως υπάρξει μία συσκευή που με σχετικά λίγα λεφτά είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε (κατα τη γνώμη μου ένα smartphone όχι πάνω των 350 ευρώ και ένα φθηνό netbook), νομίζω οτι μας συμφέρει και πρέπει να προτιμούμε τη συγκεκριμένη συσκευή απο άλλες στις οποίες αφήνουμε ένα μιισθό χωρίς λόγο!

sokel

το μελλον και ο λογος απλος οταν σερφαρεις βολευει η μεγαλη οθονη κατα εμενα αυτο και το μοτορολα atrix ειναι το μελλον αγοραζεις αυτο που χρειαζεσαι πχ 450ευρο το τηλεφωνο και 150 την οθονη μπαταρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.