ASUS, Ετοιμάζει tablet με Android και Windows 8 dual-boot;

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Computex 2012 η ASUS θα παρουσιάσει μια συσκευή που όπως μας αφήνει να καταλάβουμε από το teaser video που ακολουθεί, θα μπορεί να τρέξει δύο λειτουργικά συστήματα (dual boot) Android και Windows. Η λογική λέει ότι πρόκειται για tablet, αλλά τι Windows θα φοράει, μήπως τα 8άρια;…

, ASUS, Ετοιμάζει tablet με Android και Windows 8 dual-boot;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνος

Τι μήπως? αφού μόνο τα 8 υποστηρίζουν ARM….

MANOS

Πάνο aσχέτως Win δεν αποκλείεται να φοράει και κάποιο intel x86 chip

alextrela

Η Microsoft θα κυκλοφορησει tablet pc και με ARM και Χ86 αρχιτεκτονικη παραλληλα και διαλεγεις και παιρνεις αν θες συμβατοτητα με εφαρμογες του desktop επιλεγεις Χ86 μοντελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets ASUS ASUS Android Tablets ASUS Tablets

Asus ZenPad 3S 10: Επίσημα αντίπαλος του Pad Air με οθόνη 9.7″ [IFA 2016]

Εν όψει της IFA 2016 που ξεκινά την Παρασκευή στο Βερολίνο και θα διαρκέσει μέχρι 7 Σεπτεμβρίου, η Asus πραγματοποίησε press event όπου και ανακοίνωσε το νέο Asus ZenWatch 3, αλλά δεν ήταν το μόνο νέο προϊόν που είχε να μας δείξει σήμερα.

News ASUS ASUS Android Tablets ASUS Tablets

ASUS ZenPad S 8.0: Ανακοινώθηκε με 4GB RAM και θύρα USB-C

Το ASUS ZenPad S 8.0 ανακοινώθηκε επίσημα ως το νέο κομψό και παράλληλα δυνατό Android tabet. Έρχεται μεταλλική κατασκευή, πάχος μόλις 6.6 χιλιοστά και βάρος 298 γραμμάρια. Έχει οθόνη 8 ιντσών IPS, 2048×1536 pixels (324 ppi), aspect ratio 4:3 και αναλογία οθόνης συσκευής στο 73.75% με αποτέλεσμα τα αρκετά λεπτά περιθώρια.

News Android ASUS ASUS Android Tablets

Asus Fonepad 7: Επίσημα με Intel Atom και Android Lollipop

Η Asus έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια στο Asus Fonepad 7 (με αριθμό μοντέλου FE375CL), το οποίο είναι το πρώτο που έρχεται με Android 5.0 Lollipop από το κουτί. Από εμφάνιση δεν έχει μεγάλες διαφορές από το περσινό μοντέλο, φέρνει αλλαγές σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών. Έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3530 χρονισμένο στο 1.3 GHz και […]

Tablets Android ASUS ASUS Android Tablets

ASUS MeMO Pad 10, με Snapdragon S4 Pro, 1GB RAM στα 199 ευρώ

Η ASUS ανακοίνωσε επίσημα ένα νέο οικονομικό tablet το οποίο ονομάζει ASUS MeMO Pad 10 (Me103K) το οποίο έρχεται μέτρια χαρακτηριστικά και ελκυστική τιμή στα 199 ευρώ. Έρχεται με 10.1 ιντσών 1280×800 pixels IPS οθόνη, Snapdragon S4 Pro chipset, quad-core 1.5GHz Krait επεξεργαστή και 1GB RAM.