ASUS Tranformer Tablet, Στα Multirama με τιμή 449 ευρώ

Τα Multirama έφεραν το tablet ASUS Transformer με οθόνη 10.1 ιντσών, διπύρηνο NVIDIA Tegra 2 και μνήμη RAM 1GB στην τιμή των 449 ευρώ ίδια ακριβώς με αυτή του επίσης 10ιντσου Acer Iconia A500. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα φέρουν και το αξεσουάρ πληκτρολόγιο (θα πωλείται έξτρα) που προσφέρει επιπλέον υποδοχές και λειτουργικότητα στο tablet.

update: Μας ενημέρωσαν ότι τα Multirama το έχουν 570 ευρώ μαζί με το πληκτρολόγιο.

, ASUS Tranformer Tablet, Στα Multirama με τιμή 449 ευρώ

ASUS Transformer
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.1 Honeycomb
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2 1GHz Dual-Core
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 10.1 ίντσες, 1280×800 pixels, Gorilla glass
Κάμερα: 5 Megapixel, δεύτερη 1.2 Megapixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: ?
Wi-Fi, Bluetooth, 2x USB, HDMI
Μπαταρία: ?
Διαστάσεις: 17.1×1.3×27.1 χλστ.
Βάρος: 680 γρ.

Kudos to michalisv

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis

449 μαζι με το πληκτρολογιο-dock ή σκετο?

Αλέξης Ζανής

Ιδανική σχέση Π-οιότητας με Τ-ιμή : it Rock’s!!!!!πολλλα ‘Likeee’+..
P.S Και δεν μιλάμε για 1 “τυχαία” εταιρία_by ASUS ✓

dimitrios

εξαιρετικα καλο νεο

george

το εχουν 570 με το πληκτρολογιο απο την παρασκευη που μας περασε.πολυ καλη συσκευη. το εχω εδω και καμια βδομαδα απο αμαζον (που να ηξερα οτι θα το φερουν τα multirama?) και εχει αντικαταστησει εντελως το νετμπουκ μου. σιγουρα ipad killer

wednesday

480 ευρώ μαζί με το πληκτρολόγιο-dock στο amazon.co.uk. Και δωρεάν μεταφορικά. Να ψωνίσεις από Ελλάδα ή απο εξωτερικό με τέτοιες διαφορές…;
Επίσης το dock εκτός απο άλλες υποδοχές και πληκτρολόγιο προσφέρει διπλάσιο χρόνο λειτουργίας με την δεύτερη μπαταρία που περιέχει 😉

Sotos73

Δεν πιστεύω να προτιμήσει κανείς ASUs απο iPad !!!!! Ένας είναι ο βασιλιάς στα tablets !!! Μην τρελαθούμε!!!

Panonce

To είδα πριν 1 ‘βδομάδα U.K (Αγγλία) ,το ποιασα στα χέρια μου το ξετιναξα στο ψαξιμο εντος-εκτος.. κ επι ταυτα και ως δυσπιστος γενικα με οτιδηποτε άλλο έχω ποιάσει στα χέρια μου το εν λόγω Pad είναι κ-τ-η-ν-ο-ς το design του με κερδισε για πλάκα όμως και παροτι apple lover ..OK ΨΑΡΩΣΑ η δε τιμή είναι by FAR Best και εν συγκριση με όλα τα tablets που ‘χω δει ειναι τόσο κατασκευαστικα προσεγμένο σε τετοιο σημειο που Ναι.. άνετα το χαρακτηριζω ως iPAd KILLER.. όσο βαρυ και αν ακουγεται trust me!!!

Αλέξης Ζανής

+Nα συμπληρώσουμε ότι διαθέτει και IPS technoly panel > Bασικότατο!!!!
(A Nice review/comparison : https://www.youtube.com/watch?v=s2DcoJUqb7Q )

Doc77

Το iPad ρε παιδιά είναι αλλού …..δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα συγκρίνουμε όλα με αυτο!!!οποίος προτιμά android αγοράζει κάτι ανάλογο και όπως έχω πει πολλές φορές για μένα κανείς δεν φτάνει την apple σε λειτουργικο!!!! Πάντως αυτο το asus είναι καλο και αξίζει τα λεφτά του !!!

grethimno

@Ο/Η george πόσο το πήρες εσύ από amazon αν επιτρέπετε;; Γιατί το βρίσκω μαζί με το Docking Station ~600$ δηλαδή 420 ευρώ. Δηλαδή φθηνότερα από όσο το πουλάνε εδώ “γυμνό”.

Βαγγελης

Ξεπεσμα του ξεπεσματος,γιατι ειναι πιο ακριβο στην Ελλαδα;Παρακμιακες πολιτικες απο φιλαργυρους.Και οχι δε το θεωρω φυσικο να με θεωρουν βλακα και θυμα τυχαρπαστοι εκμεταλευτες.Και μετα λενε οτι μονο οι πολιτικοι τα περνουν!

Sotos73

Είπαμε παιδιά στα tablets iOS . Στα κινητά μόνο android!!!

Dimitris N.

Μα γιατί να έχουμε τέτοιες τρελές διαφορές τιμών στην Ελλάδα; Μόνο το tablet στην Αμερική κοστίζει γύρω στα 400 δολλάρια δηλαδή περίπου 280 ευρώ!
@ Sotos73 :Εγώ θα προτιμήσω Asus. Και όχι μόνο από iPad αλλά και από πολλά άλλα tablets .Για τη δουλειά που το θέλω με βολεύει πάρα πολύ ,ιδιαίτερα λόγω του πληκτρολογίου.

Manos

Παιδια ξερουμε μηπως αν εχει USB Host το ASUS?
Αν ναι, και στην τιμη που ειναι, αξιζει τα λεφτα του!
Αρχιζω πραγματικα να αναρωτιεμαι για πιο λογο θα επαιρνε κανεις το Motorola Xoom με τετοια τιμη, οταν κυκλοφορουν tablets σαν το Acer και το Asus με σχεδον μισα λεφτα!!

Γιώργος

Αν ξέρει κανείς ας μου πει. Μπαίνει internet stick στο transformer ή υπάρχει θέμα λόγω andrpoid;
Δεν ξέρω αν έχει ξανααπαντηθεί το ερώτημα.

nimAR

κωστα 3g?
εισαι σιγουρος 3,1???????????????????????

Spanos

Έχω το συγκεκριμένο κανά 2 εβδομάδες. Έχει 3.1 μετά από επίσημη αναβάθμιση και είναι αρκετά καλό. Usb δεν έχει όμως αν πάρεις και πληκτρολόγιο έχει και διαβάζει κανονικά εξωτερικούς σκληρούς δίσκους μάλλον και Usb Stick για Mobile Internet. Έχει κανά 2 κόλλημα ο Browser και κάποια άλλα όμως μάλλον θα τα διορθώσουν στην επόμενη αναβάθμιση. Οθόνη έχει πολύ καλή και μπαταρία αρκετά καλή.
Όσο για το iPad για μένα δεν συγκρίνεται λόγο τιμής πρώτα και δεύτερον για το ότι με το πληκτρολόγιο έχει και Usb και η αυτονομία είναι υπεραρκετη. Είναι αλλού με λίγα λόγια. Κανένα μέτρο σύγκρισης.

alex

Στο εξωτερικό πωλείται στα 400 ευρώ π.χ. Ιταλία που είναι και δίπλα μας. Πολύ καλή συσκεύη όντως,τον Οκτώμβρη όμως έρχεται ο αντικαταστάτης του με Tegra 3.

Γιάννης Σιούτης

Κώστα το προτείνεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό του ? (Android Tablets)
Τι λέει σε σχέση με Galaxy Tab, Acer Iconia, Motorola Xoom ?

george

κωστα ηθελα να σου κανω και hands-on/unboxing αλλα οτι οταν εμαθα οτι το εφεραν ξενερωσα!!!!

@manos εχει usb host. υποστηριζει μεχρι και ps3,xbox360 controllers

@grethimno το πηρα απο το αγγλικο αμαζον 498 με δωρεαν εξοδα αποστολης.υπαρχει και στο αμερικανικο με 150 ευρω λιγοτερα αλλα φοβηθηκα τους εκτελωνισμους

george

@grethimno το πηρα απο το αγγλικο αμαζον 498 με δωρεαν εξοδα αποστολης.υπαρχει και στο αμερικανικο με 150 ευρω λιγοτερα αλλα φοβηθηκα τους εκτελωνισμους

Γιώργος

Περιμένετε παιδιά να το δούμε live σε παρουσίαση και μετά βγάζουμε συμπεράσματα. Αποψή μου είναι πως δεν υπάρχει τέλεια συσκευή, το κάθε τι κάπου θα υστερει διότι διαφορετικά δεν θα υπήρχε και η εξέλιξη θα σταματούσαμε απλά σε ένα τεχνολογικό gatzet και τέλος.

Γιώργος Στείρος

Κώστα θα έχουμε hands-on?

michalisv

Κώστα,Θα κάνεις hands on?

Silender

έχουμε στοιχεία για την μπαταρία του και την αυτονομία?

χωρίς το dock έχει full size USB?

thannasis

Είναι φοβερές οι δυνατοτητες που εχει….
Πιστευω οποια εταιρια κανει την κινηση να δημιουργησει κατι παρομοιο αλλα με την δηνατοτητα να υποστηριζει Android(η οποιοδηποτε λειτουργικο για tablet) και ενα ενα πιο βαρυ λειτουργικο(win7 η και καποιο linux ακόμη καλυτερα) τοτε θα πουλησει ΤΡΕΛΑ!!!!!!!
Θα γινει απλά πανικος…….

alex

Έχω διαβάσει αμέτρητα reviews και έχω δεί αμέτρητα βίντεο για αυτό. Οι περισσότεροι στέκονται στο ελλειπές σε σχέση με τον ανταγωνισμό google store αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα της ταμπλέτας αλλά της google η οποία όντως βελτιώνει καθημερινά τα δεδομένα. Αλλά ας δούμε και το review του αγαπημένου μας techblog 🙂

mokmo

τριχες,στο αγγλικο αμαζον με ντοκ κ πληκτρολ. εχει 478 ευρω.
δεν αξιζει παντως.χαλασε ενα ασους λαπτοπ που ειχα στην εγγυηση και θελανε να το στειλω ιταλια.κι αν θεωρουσαν οτι δεν ειχε κατι θα με χρεωνανε και 50 ευρω.τα μεταφορικα εγω. η ασους δεν εχει σερβις στην ελλαδα.καντε λιγο κρατει, για να δειτε και την πρωτη ταμπλετα της αμαζον,απο σεπτεμβρη βγαινει και στα 400$ το πολυ.να δουμε τι θα λεει.

geoper2

@mastor10 Thanks for the reply !

alex

Από Αγγλία σκέτο ξεχάστε το,μια ματιά στο ebay θα σας δείξει πως και εκεί πωλείται στην ίδια τιμή+μεταφορικά.

Dimitris N.

Ερώτηση προς όλους όσους το εχουν: Το keyboard dock γράφει ελληνικά;

vasilis.

Βλαχακη με το τρολ που αλλαζει νικς και εχει τον ιδιο τροπο γραφης και μας πρηζει σε καθε σχετικο και ασχετο τοπικ για την apple και το ipad,θα κανεις κατι?

vasilis.

επι του θεματος….
οσοι το πιασανε βλεπω το εκθειαζουν….

οταν τα λεγαμε…asus την λενε και ολα τα παιδακια κλαινε.
απιστευτη εταιρια.all time ερωτας με την κυρια εχω.

ειπα να περιμενω για τους tegra3.θεωρω οτι ειναι μεταβατικο σταδιο αυτο…
τι λετε?
αλλη αποψη?
ξερουμε πιθανες ημερομηνιες κυκλοφοριας καλ ελ σουπερμαν ταμπλετες?

george

@Dimitris N. Μετα την αναβαθμιση στο 3.1 εχει και ελληνικο μενου και πληκτρολογιο

alex

Έχω διαβάσει πως η πρώτη Tegra 3 ταμπλέτα θα είναι το Transformer 2 με κυκλοφορία τον Οκτώμβριο αλλά είναι φήμες. Σκεφτείτε όμως πως η Asus ήδη στο facebook ρωτά τους χρήστες του πρώτου μοντέλου τι θέλει να αλλάξει στο 2ο! Πολύ καλή κίνηση..τώρα όσον αφορά το μεταβατικό στάδιο,όντως είναι τέτοιο,με την εμφάνιση του Transformer 2 θα δούμε και το αναβαθμισμένο Ice Cream λειτουργικό της Google. Προς το παρόν υπάρχει θέμα με τις εφαρμογές για ταμπλέτες,που είναι όντως λίγες αλλά και πάλι,το αγοράζεις σήμερα και το πουλάς αργότερα όταν εμφανιστεί το νέο. Είναι άλλωστε δημοφιλές και άριστο προιόν.

vasilis.

σε ευχαριστω πολυ alex για τις πληροφοριες!

ρε γαμωτο ειναι ενα μεταιχμιο ολη αυτη η φαση…
καιλογικα δεν θα παρουν αναβαθμιση παγωτου οι tegra 2?

αλλωστε η αξιοποιηση της full ισχυς του hardware απο το android απεχει αιωνες…
να φανταστεις αλεξ οτι με το galaxy s,τρεχω νερακι τα περισσοτερα tegra 2 παιχνιδια.

δεν ξερω…ειναι πολυ ομορφο και βλεπω οτι παιρνει διαρκως τρομερα θετικες κριτικες,ειδικα σε σχεση με αλλες honeycomb που εχουν φαει τρελο θαψιμο,ονοματα δεν λεμε hello lottoooo :PPP

alex

Αυτό που θέτεις,το αν οι Tegra 2 θα πάρουν Ice Cream να το θεωρήσεις σίγουρο. Σκοπός της Google με το νέο λειτουργικό είναι η ενοποίηση των συσκεύων σε μια πλατφόρμα έτσι ώστε οι developers να μπορούν ευκολότερα να δημιουργούν και να πωλούν software. Το καλό με το Transformer είναι η υποστήριξη του από τα παιδιά του xda,ήδη νέα roms,που βελτιώνουν την official 3.1 έκδοση της Google έχουν εμφανιστεί στην εν λόγω κοινότητα. Δεν το συζητώ πως είναι άριστο προιόν και όσα reviews και να δεις θα το διαπιστώσεις πως θεωρείται (μετά το νέο Samsung Galaxy Tab 10.1 το οποίο είναι ελαφρύτερο αλλά υστερεί σε θύρες) το καλύτερο Android Tablet. Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι διατεθιμένος να αρκεστείς στις λιγοστές καλές εφαρμογές που υπάρχουν σήμερα στο Google Store..από Hardware το Asus σκίζει,από softeware ακόμη έχει δρόμο μπροστά του. Αν είχε μια πιο λογική τιμή (γύρω στα 350 άντε 400 ευρώ) το έπαιρνα αλλά θεωρώ τα 450 πολλά (γενικά για tablet,όχι μόνο αυτό,άλλωστε laptop δεν είναι ώστε να κοστίζουν όσο εκείνα..)

michalis_Mclaren

φοβερό!!!

vasilis.

alex ειμαι αρρωστος με το xda.
καθε εβδομαδα φλασαρω.δεν ηξερα οτι ειχε ξεκλειδωτο bootloader και οτι ηδη αρχισαν να το σκαλιζουν…
ε ενταξει τοτε,θα απογειωθει…
για αυτο εχω δει σε πειρατικα sites να εχουν ριπαρει κατι πανεμορφα wallpapers και κατι αλλα widgets αποκλειστικα του transformer.
τωρα εξηγειται….
εμενα θα με βολευε παρα πολυ ενα ταμπλετ τοσο στην δουλεια μου αλλα κυριως στο διαβασμα.οσο και αν σου ακουγεται παραξενο δεν μπορω να κατσω σε βιβλιο να διαβασω.το θελω σε pdf.
αλλα ναι,ειναι πολλα τα λεφτα,συμφωνω.

τελος μια ακομα ερωτηση.εχω αγορασει πανω απο 450 εφαρμογες(ειμαι αρρωστος με το ανδροιδ ασε),αυτες δεν θα επαιζαν σε μια ταμπλετα,εστω και σε πιο μικρο παραθυρο?
μιλαμε για τετοια ασυμβατοτητα?

Dimitris N.

@vasilis. : Ασυμβατότητα υπάρχει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Αρκετές εφαρμογές τρέχουν, απλά όχι σε full screen .Προσφατα είδα κάποιον σε ένα βίντεο να τρέχει το Market Enabler στο tranformer. H εφαρμογή λειτουργούσε κανονικά απλά ήταν σε ”μικρότερο” μέγεθος. Αν έχετε παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότεροι devs προσθέτουν στις εφαρμογές τους ”honeycomb sypport” σε διάφορες αναβαθμίσεις που βγάζουν.

@george: Σ’ευχαριστώ για την απάντηση! Αλλά αυτό που ήθελα να μάθω αφορούσε μονο το keyboard dock και αν αυτό θα έχει ελληνικό layout. Δηλαδή αν στο j θα έχει και ένα ξ ,στο c το ψ και τα λοιπα

papas

Το εχω 3 μερες και ειναι τελειο ουτε 1 κολλημα φοβερό!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.