ASUS MeMO Pad Smart 10″ 2, Τεχνικά χαρακτηριστικά [αποκλειστικές πληροφορίες]

Το Techblog έχει αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με το επόμενο μοντέλο MeMO Pad Smart 10″ 2 (ME302KL) που αναπτύσσει η ASUS και αναμένεται να ανακοινωθεί το καλοκαίρι. Το νέο tablet που θα τοποθετείται στην μεσοχαμηλή κατηγορία τιμής με οθόνη 10.1 ίντσες ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και θα τρέχει Android Jelly Bean.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια μεγάλη αναβάθμιση (συν 4G/ LTE) σε σχέση με το τωρινό MeMO Pad 10″ και θα πλησιάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας Transformer Pad Infinity όμως σε τιμή που αναμένεται να είναι πιο χαμηλή.

ASUS MeMO Pad Smart 10″ (ME302KL)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.x Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 1GB
4G/ LTE
Οθόνη: 10.1 ίντσες, FULL HD 1920×1080 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: 1.2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB
Μπαταρία: 5050 mAh
Διαστάσεις: 266×181.7×9.9 χλστ.
Βάρος: 579γρ.

Η φωτογραφία είναι από το 1ο μοντέλο MeMO Pad Smart 10 που κυκλοφορεί σήμερα.
ASUS MeMO Pad Smart 10 2, ASUS MeMO Pad Smart 10″ 2, Τεχνικά χαρακτηριστικά [αποκλειστικές πληροφορίες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

δυνατο το tabletaki να ακουσουμε και τιμη…..

Sebastian S

Τη βλακεια που μου τι σπαει ειναι που εχουν τα ταμπλετ 2 gb ram!

telnet05

Σορρυ αλλα 1GB ram ακομα ποσο κοστιζει δηλαδη. Να δωσουμε 10 ευρω παραπανω να τελειωνουμε.

kotsios1998

παιδια μην καταντατε προβατα..ποσοι απο σας οταν υπηρχε μονο το 1GB RAM στα κινητα ειπατε οτι θελετε και αλλο γιατι δεν σας αρκει?
το ιδιο θα γινει και τωρα με τους επεξεργαστες στα κινητα. τωρα ολοι λετε ”μα τι γρηγορο που ειναι το ενα και ποσο σφαιρα παει το αλλο” και οταν θα βγουν τετραπυρηνα στα 2.5Ghz και θα βγαινουν ακομη και κινητα με τωρινους επεξεργαστες θα τους βριζεται γιατι θα λετε οτι ειναι αργοι..που στα κομματια να παει αν καταλαβενεται εσεις διαφορα μεταξυ των high-end επεξεργαστων..και το Z οταν βγηκε και ειχε τοσο μικρα περιθωρια λεγατε ολοι μα τι μιρκο που ειναι με ετσι οθονη και τωρα που το σ4 ειναι πιο μικρο λετε ολοι τι γκουμουτσα που ειναι αυτο.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ μην γινεσται τα ρομποτακια της καθε εταιρειας

Vasilis_F

@kotsios1998
Εγώ το έλεγα αφού έβλεπα το s3 της κοπέλας μου να λαγκάρει. Όταν απεκτησα το nexus 4 επιβεβαιώθηκα. Η διαφορά είναι εμφανής. Βέβαια για να τα λέμε και όλα, το nexus έχει την 4.2.2 πάνω αλλά δεν νομίζω οτι παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο.

Sebastian S

Ειπα να εβαζαν 2 gb ram για να ειναι λιγο πιο μπροστα.Η εταιρεια Ασυς ειναι συπερ ντουπερ και πεταει.Ενω οι αλλες εταιριες βαζουν 2 gb ram

kostis

Τα 2GB είναι πλέον απαραίτητα!
Θέλετε παραδείγματα?
Δείτε το απλό s3 με το lte που έχει 2…Το απλό έχει αρκετά θεματακια ενώ το lte όχι….Δείτε και το note 2 Επίσης….Το δικό μου (4X HD) με το 1 κάποιες φορές βλέπω ότι πνίγεται…οπότε μην ακούω χαζομάρες ότι δεν χρειάζονται 2…

vaskor

Τη σήμερον ημέρα όποια εταιρεία δίνει πάνω από 4,5ίντσες χωρίς 2 γίγα ram, είναι ανεπίτρεπτο. Το android χρειάζεται πολλή μνήμη για να μη λαγγάρει. Από galaxy s3 πήγα και εγώ στο Nexus 4 και είδα μεγάλη διάφορα προς το καλύτερο. Πράγματι είναι κορυφαίο τηλέφωνο. Και το φθηνότερο μάλλον από τα γνωστά στην κατηγορία του, σε ταχύτητα είναι ίδιο με το iPhone και τα wp8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.