ASUS Transformer Prime, Διαθεσιμότητα και τιμές

Καθυστερεί η κυκλοφορία του τετραπύρηνου Android tablet ASUS Transformer Prime σύμφωνα με ανακοίνωση της ASUS και αυτή δεν αναμένεται νωρίτερα από το Δεκέμβριο. Η NVIDIA δηλώνει ότι ο επεξεργαστής Tegra 3 Kal-El είναι έτοιμος για λόγους όμως που έχουν όπως φαίνεται να κάνουν με την ASUS, το Transformer Prime το πρώτο τετραπύρηνο tablet θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Το ASUS Transformer Prime με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3GHz αναμένεται να διατεθεί αρχικά στην αγορά της Αμερικής με 499 δολάρια για την έκδοση των 32GB και με 599 δολάρια για τη μεγαλύτερη έκδοση με τα 64GB, ενώ το έξτρα πληκτρολόγιο θα κοστίζει 149 δολάρια Αμερικής. Το Transformer Prime θα κυκλοφορήσει με την έκδοση Android 3.2 και μελλοντικά θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich 4.0.

, ASUS Transformer Prime, Διαθεσιμότητα και τιμές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

εννοεις 3.2 να φανταστω και οχι 2.3 ε????

Tasos Spanos

Κρίμα περίμενα χαμηλότερη τιμολόγηση. Το καλό μέχρι στιγμής είναι ότι δίνει όλες τις αναβαθμίσεις γρηγορότερα από κάθε εταιρεία. Εγώ έχω 3.2.1 στο Transformer εδώ και λίγο καιρό και άλλοι ακόμα στην 3.0 είναι. Μιλάω πάντα για official.

panos

παιδια οπως και να εχει το θεμα της τιμολογησης προκειται για πραγματικα ισχυρο μηχανημα ανταξιο θα ελεγα ενος λαπτοπ πλεον.. η αποδειξη αυτου? οι εικονες που παρουσιασε η nvidia για gaming και οχι μονο δειχνοντας ετσι τις δυνατοτητεσ του tegra 3… και οσο για την τιμη αν δν κανω λαθος στα 32gb το κανονικο τρανσφορμερ στην αμερικη πωλειται στα 500 δολλαρια.. πιστευω πως και η τιμολογηση δεν ειναι ασχημη αν και θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο ελαστικοι ακομα.. (καθε μειωση δεκτη… κριση..οεο) μονη μου ενσταση (χωρις βεβαια να ξερω τις συνολικες απαιτησεις του tegra 3) ειναι πως με τετοιο boost up χαρακτηριστικων και επεξεργαστη δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να ειχε 2gb ram αντι για 1gb… παρολα αυτα οπως και να εχει ειναι αξιος συνεχιστης της οικογενειας eee pad και transformer.. καλε μου αγιε βασιλη ξερεις τι δωρο θελω φετος… 😉

panos

κωστα οπως παντα πρωτος..! techblog.gr το καλυτερο σαιτ για τεχνολογικα νεα και οχι μονο.. οσο για το roadmap αν ο tegra 2 εχει 2 πυρηνες ο 3 εχει 4 τοτε ο σταρκ στο τελος θα εχει με βαση την αναλογια απο 12 και πανω πυρηνες. 😛 κωστα κατι ακομα.. στο roadmap που εβαλες στην γραμμη του tegra 3 βλεπουμε intel core 2 duo.. αυτο σημαινει πρακτικα πως ο tegra 3 εχει επιδοσεις σχεδον ισοποσες με core 2 duo?

Fanis

Η κυκλοφορία θα καθυστερήσει, η παρουσίαση θα γίνει σήμερα όμως;;;

Alex

Έρχεται η συσκεύη που θα αντικαταστήσει το Ipad 2 μου! Την περιμένω από την ημέρα που ανακοινώθηκε πρίν το καλοκαίρι,ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου.

Panagiotis

Λέω και εγώ να αλλάξω το Transformer μου με το νέο άλλα αύτο το ασημί που μοιάζει με λαμαρίνα η με ταψί δεν μου αρέσει καθόλου. Πολύ καλύτερο αυτό που έχω και ας λένε κάποια site ότι έχει μια αίσθηση πλαστικούρας πράγμα που δεν συμφωνώ.

Γιώργος Τσ.

Πολύ καλόο..!! Αλλά η τιμή εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ παίζει να είναι 367.01€ (499$)…! Λίγο δύσκολο το βλέπω…Πάντως φαίνεται τούμπανο..!

Kosmas

@Γιώργος Τσ.
Μπορεί στην Vodafone/Cosmote/Wind ή δεν ξέρω κ’ εγώ που θα το φέρουν να μην έχει 500$, αλλά σίγουρα στο ιντερνΈτ [όπως έγραφε και ο Κώστας σε ένα post που είχε κάνει στο facebook πριν λίγο καιρό με εκφράσεις που εκνευρίζουν τους πάντες :P] βλ. ebay & skroutz κτλ, σίγουρα θα το βρεις ποιο χαμηλά ή τουλάχιστον η τιμή του θα πέσει ποιο γρήγορα από αυτές των μεγάλων καταστημάτων(κλεψιάς)!

Kosmas

Αλλά πέρα από την τιμή, το tablet θα είναι πραγματικά τρομερό! (Συγνώμη για το double απλά πριν ξέχασα να γράψω και τα δικά μου λόγια για το tablet!) Περιμένουμε hands-on ή/και unbox! 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.