ASUS Transformer Prime, Δωρεάν εξωτερικό GPS dongle μπας και βελτιωθεί το GPS

Τα προβλήματα με τις επιδόσεις του GPS στο ASUS Transformer Prime είναι γνωστά, μέχρι που ανάγκασαν την ASUS να διαγράψει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά την ύπαρξή του μιας και δεν λειτουργεί ομαλά. Σημαντικό είναι ότι η εταιρεία αφού παραδέχθηκε το πρόβλημα, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διαθέσει δωρεάν ένα εξωτερικό GPS για όσους το επιθυμούν.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πως ακριβώς θα είναι αυτή η εξωτερική συσκευή ούτε και το ποια θα είναι η διαδικασία για να το αποκτήσουν οι κάτοχοι του Transformer Prime που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το GPS.

, ASUS Transformer Prime, Δωρεάν εξωτερικό GPS dongle μπας και βελτιωθεί το GPS

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Κ.

Κανένα κανονικό GPS θα είναι, σαν αυτό που βάζεις στα αυτοκίνητα…το θέμα είναι όμως ότι αν θες gps στο tablet, το θες στο tablet, όχι ξεχωριστά το ένα από το άλλο…

GiannisWST

Το gps που θα διαθεσει θα ειναι ενα μαυρο κουτακι (μπορει να ειναι κ αλλο χρωμα, δε θα τα χαλασουμε εκει…) που θα συνδεεται με bluetooth με τη συσκευη και απλως θα δινει το στιγμα σωστα. Δε θα εχει οθονη για να δεις χαρτες, δε θα ειναι ολοκληρωμενο gps πλοηγησης με προγραμμα-λογισμικο-οθονη και δυνατοτητες οπως εχουν τα ολοκληρωμενα gps πλοηγησης που πας και παιρνεις απο μαγαζια για να βαλεις στο αυτοκινητο. Ενδεικτικα αναφερω οτι τα παλια κινητα, ενα νοκια που ειχα, δεν ειχαν εσωτερικο gps και για να λειτουργησει η δυνατοτητα εντοπισμου, επρεπε να βαλεις τετοιο gps που συνδεοταν ασυρματα (ή και ενσυρματα με αλλες συσκευες). Για τετοιου ειδους συσκευη μιλαει το αρθρο. Το δικο μου το εχω παντως να το διαθεσω δωρεαν για την επιστημη αν θελει ο βλαχακης :p

Η asus θα δωσει τετοιου ειδους gps, αυτο καταλαβα εγω. Εκτος αν βγαζει gps navigation και δε το εχω προσεξει ή θα κανει συνεργασια με καμια αλλη εταιρια, πραγμα που μου φαινεται ακυρο ομως.

Michael

Αν τα έκανε άλλη εταιρεία αυτά θα την κυνηγούσαν με τις πέτρες…. κρίμα γιατί φαίνεται πολλά υποσχόμενο το prime

Γιάννης

@Michael δεν χρειάζονται πέτρες, απλά η Asus κατέστρεψε ένα φοβερό επαγγελματικό tablet, με το να μην βάλει 3G + τα προβλήματα με το GPS + προβλήματα στο Wifi.

Geo

Πήγα στο Google και έγραψα GPS dongle bus και δω πώς είναι.

telas

good to know, να μην πάρω θα περιμένω το επόμενο μοντέλο χεχεχεχε 🙂

kostis

το the new ipad εχει ελληνικα?????????????

cghera

Αν το πήρατε απο Ελλάδα η Ιταλία bad luck. Δείτε εδώ.
https://www.engadget.com/2012/04/18/asus-tp-gps-dongle-woes/
Αν το είχε κάνει αυτό η apple σκεφτείτε τί θα γινόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.