ASUS Transformer Prime, Δεν έχει δώρο εξωτερικό GPS για Έλληνες και Ιταλούς

Η μεταλλική πλάτη του ASUS Transformer Prime δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του ενσωματωμένου δέκτη GPS με αποτέλεσμα η κατασκευάστρια εταιρεία να έχει αφαιρέσει από τη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά την ύπαρξη του. Η ASUS έχει παραδεχθεί το πρόβλημα και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει δωρεάν ένα εξωτερικό GPS στους κατόχους του Transformer Prime.

Όχι όμως στους Έλληνες και του Ιταλούς. Μιας και όπως αναφέρει η εταιρεία, το ASUS Transformer Prime όταν διατέθηκε σε Ελλάδα και Ιταλία δεν είχε στη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά την ύπαρξη GPS (αν και εσωτερικά το tablet το έχει) με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι αγοραστές να γνωρίζουν εξαρχής ότι η εταιρεία δεν τους “πουλάει” GPS άρα δεν είναι και αναγκασμένη να τους “αποζημειώσει” με το δωρεάν εξωτερικό GPS! Μάγκες!…

, ASUS Transformer Prime, Δεν έχει δώρο εξωτερικό GPS για Έλληνες και Ιταλούς

Πηγή

Kudos to cghera

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyros

Ναι,και εμεις τρεξαμε να το παρουμε…

psarrism

Α, δεν πουλάνε GPS! Έτσι εξηγείται και η μειωμένη του τιμή στην Ελλάδα. Oh, wait!

Manos Unstable

Τότε με τη λογική αυτή ας ισχυριστούν οι κάτοχοι των prime ότι τα χαρακτηριστικά τα είδαν από το website της Asus το οποίο έγραφε gps…
Απλώς γύφτοι…

Nickolas

Το κακό όμως είναι οτι κοστολογούν και το gps μαζί στη χώρα μας οπότε…
Ευτυχώς για μας υπάρχουν και άλλες εταιρείες που σέβονται τον καταναλωτή και δε χρειάζεται να περιμένουμε την Asus.

Teo

Acer iconia και ξερο ψωμι εγω λεωω..!

vitalogy

Aπλα απαραδεκτοι….

Stelios GR

ο ορισμος της παγαποντιας και της γυφτιας…….ουτως η αλλως δηλαδη, εξ αρχης το θεμα με το εξωτερικο gps ειναι fail, αλλα λες “ενταξει, τουλαχιστον δεν εκαναν το κοροιδο”….οταν ομως διαβαζω τη συγκεκριμενη ειδηση…………….μονο “ελεος” μπορω να πω….

Alex

Epic Fail απο την Asus, εχει φαει καρτα απο μενα παροτι ειχα στα σχεδια την αγορα του Prime και την ειχα και σε καποια εκτιμηση. Παραμενω στο Ipad 2 μεχρι την ελευση των Win8 tablets, bye bye Asus.

Mike

ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΩΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΙΨΗΣ GPS, ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΙΔΑ ΛΕΥΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ GPS ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ……………..

Δημήτρης

Κρίμα για μια τέτοια εταιρεία σαν την ASUS να κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια. Δεν το περίμενα. Και όχι τίποτε άλλο αλλά το βρήκα σε site του εξωτερικού 315 $ και ήμουν έτοιμος να το πάρω. Μαύρο δαγκωτό στην ASUS.

cghera

Ευχαριστω πολύ για την αναφορά σε εμένα στο τελος της ανάρτησης.

λεο7

κρίμα ότι καλό έχτισε η ασους με το απλό τρανσφόρμερ να το χαλάει.απογοήτευση αλλά όσο δεν υπολογίζετε εμάς άλλο τόσο και εμείς..

krikgus

υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια,οποιος ψαχνει βρισκει.για δειτε εδω.
https://android-sale.com/ramos-w17pro-dual-core-android-tablet.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.