ASUS Transformer Prime TF201, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Το τετραπύρηνο ASUS Transformer Prime αναβαθμίστηκε στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean κάνοντας χαρούμενους όλους τους κατόχους του. Ένας από αυτού ο φίλος του Techblog Χάρης μας ενημέρωσε σχετικά και για το δικό του tablet στέλνοντας και το παρακάτω ενδεικτικό screenshot. Κάτοχοι Transformer Prime αναβαθμίστε και πείτε μας τη γνώμη σας.

, ASUS Transformer Prime TF201, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Kudos to Χάρης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
euaggelos71

Ειδα την σχετικη ενημερωση πριν απο μερες στο facebok για τα μοντελα 201 και 701 για το tf101 οπου ειμαι και κατοχος δεν ειδα να αναφερει τιποτε τα σχολια ηταν συντριπτικα για το τι θα γινει το tf101, πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και δεν μπορουσαν να μου απαντησουν λογω φορτου και μου ειπαν να στειλω μαιλ το οποιο ακομα δεν εχει απαντηθη και μαλλον δε θα απαντηθη ποτε, το ταμπλετ δεν εχει κλεισει χρονο και τελικα δεν συμπεριλαμβανεται στην αναβαθμιση τοτε μιλαμε για μεγαλη κοροιδια για να μη πω αλλους χαρακτηρισμους, εαν αυτοι εχουν βγαλει τριαντα μοντελα σε ενα χρονο και το θεωρουν παλιο τι να πω πολυ απλα θα φανε ακυρο για μελλοντικες αγορες, εχει και αλλου πορτοκαλιες η μηλιες…….αναμενω.

Αργύρης

Κανένα νέο από το ΧΟΟΜ2, ακόμα περιμένω αναβάθμιση.

Anastasios Spanodimitriou

Απ οτι διαβαζω το tf300 γινεται χειροτερο μετα την αναβαθμιση. Δεν ξερω για το συγκεκριμενο αλλα η Asus τελεθταια με εχει απογοητευσει μαλλον την εχουν κατα δει. Ριξτε τους ολοι μαυρο να δουν μετα απο που θα βρουν εσοδα…

ΝΙΚΟΣ

παιδια το asus infinity tf700 πότε θα έρθει επιτέλους στην Ελλάδα.Ξέρει κανείς από που μπορώ να το αγοράσω χωρίς ρίσκο και σε καλή τιμή!

Kostas

euaggelos71

βαλε την απο xda 🙂

Nick priftis

Παιδια και εγω εχω την ιδια ερωτηση με το νικο ποσο θα κανει η καθε εκδοση μαζι και με το dock ; παντως εχω δει στο skroutz τιμες αλλα δε διευκρινιζει αν ειναι με dock ή οχι

euaggelos71

Kostas ευχαριστώ πολύ 🙂

ΣΙΦΗΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ WIFI ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Γ. Μπώκο

Η αναβάθμιση σε Jelly Bean καθιστά άχρηστο το keyboard dock για τα ελληνικά μια και δεν μπορεί να τονίσει σωστά. Βάζει πρώτα τον τόνο και στην επόμενη θέση το φωνήεν, π.χ. ´ η. Η Asus δεν το διορθώνει, ενώ είναι απολύτως αδύνατο να κάνεις downgrade στο ICS που δούλευε σωστά.

kyriakos

παιδιά το πήρα αυτή την στιγμή στα χέρια μου για το ασύρματο είμαι απίστευτα ευχαριστημένος και στενοχωριόμουν μην έκανα λάθος που το πήρα, έχω ενα λάπτοπ 4 χρόνια και έχει καλύτερο σήμα πίνει εκέι που δεν πιάνει το λάπτοπ , φίλε Μπώκο λές να μήν το κάνω αναβάθμιση δηλαδή να το αφήσω όπως έχει?

Γ. Μπώκο

Όπως έχει, ασυζητητί! Το Jelly Bean είναι, για την ώρα, πρόχειρη και βιαστική δουλειά με λάθη. Με την αναβάθμιση καταστρέφειςωτο μηχάνημα, εκτός αν δεν γράφεις τίποτα στα ελληνικά!

kyriakos

Δυστιχώς μου εγίνε μόνο χωρίς να το θέλω και είμαι σχετικά γνώστης στα ανδροιντ απο σονυ που έχω, εγινε ασυρματα και ξαφνικά, δεν έχω θέμα με τα ελληνικά αλλά κολλάει…
γίνετε να το κάνω όπως ήτανε, γνωρίζεις σε ευχαριστώ πολύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.