ASUS Transformer TF101, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Εδώ και μερικές ώρες και οι Έλληνες κάτοχοι του tablet ASUS Transformer TF101 (TechblogTV) αναβάθμισαν σε Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Το Transformer είναι το πρώτο Android Tablet που αναβαθμίστηκε σε αυτή την έκδοση και τώρα πλέον εκκεκρεμή η αναβάθμιση και για το Motorola Xoom.

Μαθαίνω ότι η αναβάθμιση εμφανίζεται κατόπιν χειροκίνητου ελέγχου. Εσείς αναβαθμιστήκατε;

, ASUS Transformer TF101, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

, ASUS Transformer TF101, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Kudos to petnikol, xristos_j, tasos19sp,

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Το όλο θέμα είναι αν διορθώθηκαν τα bugs του browser. Τουλάχιστον για μένα. Αρχικά φαίνεται να είναι εντάξει αλλά μου εμφανίζεται το πρόβλημα μετά από αρκετή ώρα surfing στο 3.2.1 οπότε θα πρέπει αύριο να εκφέρω άποψη υστέρα από αρκετό surfing.

Ben

Και κατευθείαν στο Market για κατέβασμα του Chrome beta!!!

Teo

Αντε με το καλο και στο iconia μας !!!

euaggelos71

Υπαρχει εμφανης διαφορα, δεν κανει τα σπασιματα στις σελιδες που εκανε πριν, αν και εχω δυο θεματακια και η βοηθεια δεκτη καθως δεν εχω και πολλες γνωσεις, πρωτον δεν ενημερωνεται ο καιρος και δευτερον οταν μπαινω στο live beting μου εμφανιζει ενα μπλε κυβο με ερωτηματικο και οχι τα γεγονοτα που παιζουν εκεινη τη στιγμη.

tolism

Το ελαβα και εγώ (με χειροκίνητο έλεγχο). Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα.

Petnikol87

Παιδιά δεν είναι εξαιρετικά πιο γρήγορο από πριν???Εμένα μου φαίνεται ότι πάει σφαίρα σε σχέση με πριν…ωραίες νέες γραμματοσειρές…ΟΛΑ SUPER!!!

Χάρης Ζαχαρής

Και σε μενα η διαφορα σε ταχύτητα ειναι σημαντική, ενω ευτυχώς ο browser έχει αισθητή διαφορά! Πολυ ποιο smooth το browsing!!

Panagiotis - Volos

Και εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση τελείως αυτόματα. Καλώς μας ήρθε. Μπράβο Asus.

Tasos Spanos

Για τον chrome τι λέτε; Στο market δεν τον βρίσκω.

Ben

@Tasos Spanos
Έχεις δίκιο. Δεν είναι διαθέσιμος για Greece. https://goo.gl/6ARvc
Συνεπώς κατεβάζεις το .apk για sideloading από εδώ:
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1485473

nikos_galaxy s2

Και εμείς με το samsung galaxy tab 10.1v έχουμε την 3.0.1 ακόμα!!! Χαχα

Σπύρος

@euagellos71 σχετικά με τον κύβο (αν δεν το έχεις ήδη βρει) , θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση του adobe flash player από το market, για να έχεις την έκδοση που καλύπτει το ics. Όσο για τον καιρό, σ’ εμένα το ανανεώνει κανονικά (και πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το honeycomb).

GiannisWST

Μπραβο στην asus για τις αναβαθμισεις της!

Αν παρω ταμπλετα android θα ειναι asus μονο για αυτο! Συνολικα προσφερει καλυτερο πακετο τιμης αποδοσης υποστηριξης απο αλλες εταιριες και αυτο μετραει στις μερες μας. Η samsung ξεχναει γρηγορα τους καταναλωτες… δυστυχως και κοιταει να βγαλει νεες ταμπλετες.

Petnikol87

Μερικες νέες βελτιώσεις,μου αρέσει υπερβολικά ο τρόπος που φεύγουν οι ενημερώσεις από το status bar,και από το multitask,το web browsing και πιστεύω θα συμφωνήσετε όλοι σε αυτό είναι πραγματικά απόλαυση και στον μαμα browser αλλα και στον opera που χρησιμοποιώ εγω…οι σελίδες εχω την αίσθηση ότι φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα από πριν,η ανταπόκριση του πληκτρολογίου είναι πολύ πιο καλη από πριν,οταν θες να διορθώσεις μια λέξη επιτέλους οταν πιάνεις τον ειδικό κερσορα ζουμαρει πανω στην λέξη και τον τοποθετείς με αριστη ακρίβεια στο σημείο που θες,ωραίες ρυθμίσεις στην κάμερα,βελτιωμένα widget της Asus,και ειδικά του καιρού οταν το μεγαλώσεις βγάζει και πρόβλεψη άλλον ημερών,νομιζω πριν δεν υπήρχε….βρήκε κανεις πως βάζουμε να ξεκλειδώνει το ταμπλετμε την μούρη μας;;

Tasos Spanos

Σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα. Πιστεύω μην μας ξεχάσει τώρα. Chrome θα περιμένω λίγο. Ο μαμά με ικανοποιεί. Ο Opera μου φαίνεται τα δείχνει λίγο ψεύτικα. Nokia φάση. Ο Dolphin είναι καλός αλλά δεν με ικανοποιεί. Πάντα μ άρεσε η φιλοσοφία να δουλεύω αυτά που έχει όχι να ψάχνω εναλλακτική. Φυσικά να είναι καλά.

ερμης

Παιδιά είναι απεχτο το 4.0 ….

Kats

Ξεκλειδωμα με τη μουρη δεν εχει.κατα τα αλλα εξαιρετικη αναβαθμηση.μπραβο στην asus…

ΓΙΩΡΓΟς

Αυτά είναι! Πολύ καλό το update , σαφώς πιο γρήγορο κ πιο streamlined ειδικά στον browser και μόλις μια μέρα μετά τις ΗΠΑ. Μπραβο στην Asus!!

nikos

Και γω μόλις τώρα εγινε το update στο transformer mou.

Γρηγόρης

Εγώ πάντως έχω την αίσθηση πως το ταμπλετ λειτουργεί λίγο πιο αργά πλέον. Δεν ξέρω για ποιό λόγο αλλά έχω την αίσθηση πως λειτουργεί πιο αργά. Λες και του έπεσε βαριά η αναβάθμιση.

Vasilis_G

Το ASUS ου όσο ήταν Honeycomb το αγαπούσα πολύ…Σήμερα με ICS 4.0 ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ….
Πάει σφαίρα πλέον εμφανέστατη διαφορά με πρίν …HAIL TO ASUS !!!

kostis

εκανα και εγω το update….
βελτιωμενο smooth στο περιβαλον εργασιας. στο σερφαρισμα επειδη εχω και αλλους browsers περα απο τον μαμισιο (dolphin – boat – opera) σαφως και ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα! παρατηρησα οτι στο πληκτρολογιο οτι δεν εμφανιζεται πλεον η επιβεβαιωση οταν πατας ενα πληκτρο η γρηγορη προεσκοπιση δηλαδη. ολα καλα λοιπον προς το παρον.

Ερμής

Παιδια, πριν αλλα και μετα το 4.0 εχω ενα πρόβλημα..Οταν κανω αναστολη λειτουργίας (οχι τερματισμό) το tablet ανοιγει μονο του και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα κλείνει…ξερει κανείς γιατι το κανει αυτό και αν μπορω απο τις ρυθμίσεις να το διορθώσω???
Αντιμετωπίζετε και εσεις το ιδιο πρόβλημα???
Ευχαριστώ!!!

Tasos Spanos

Έχετε παρατηρήσει τυχαία reboot της συσκευής η power off; Επίσης crash του browser και bugs τύπου λευκή οθόνη η κλείσιμο του browser; Επίσης reboot του launcher; Μερικά από αυτά που συμβαίνουν σε μένα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τόσο καιρό τι έφτιαχναν.

Μελετης Χριστοπουλος

καλησπερα
εμενα δεν την παιρνει την αναβαθμιση και εχω τ TF101.
προσπαθησα και χειροκινητα αλλα τιποτα..
τι πιστευετε?

Ευχαριστω

Kats

Θα μπεις στο σαιτ της asus και θα την κατεβασεις απο κει φιλε νου..

Μελετης Χριστοπουλος

μπηκα στο site αλλα εχει μονο την παλια αναβαθμιση που την εχω περασμενη στο pad V8.6.5.21

τι πιστευετε?

Ερμής

Ποια micro sd card 32Gb ειναι κατάλληλη για το tablet???

Ερμής

Παιδια, πριν αλλα και μετα το 4.0 εχω ενα πρόβλημα..Οταν κανω αναστολη λειτουργίας (οχι τερματισμό) το tablet ανοιγει μονο του και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα κλείνει… ξερει κανείς γιατι το κανει αυτό και αν μπορω απο τις ρυθμίσεις να το διορθώσω??? Αντιμετωπίζετε και εσεις το ιδιο πρόβλημα??? Ευχαριστώ!!!

JohnnyX

Ολοι σχεδον εχουν προβλημα
Το ICS στο TF101 ….προς θεου οσοι σκοπευουν να το κανουν….να ΜΗΝ το κανουν..πολλα bugs..freezes..battery drains κτλ κτλ..τραγικα προβληματα…αναμενεται fix

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.