ASUS Windows 8 tablets, Τα δύο πρώτα μοντέλα την άνοιξη του 2012

Την Πέμπτη 9 Νομεβρίου θα ανακοινωθεί το τετραπύρηνο tablet ASUS Transformer Prime με τον επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 Kal-El. Η ASUS όμως εκτός από το λειτουργικό Android αγαπάει και τα αναμενόμενα Windows 8. Από εσωτερικό έγγραφο προκύπτει ότι την άνοιξη του επόμενου έτους 2012 θα παρουσιάσει τα πρώτα δύο μοντέλα Windows 8 tablets.

Οι φίλοι του Android μπορείτε να κρατήσετε από αυτό εδώ το έγγραφο ότι εκτός από το Transformer Prime περιμένουμε δύο ακόμα Android tablets τους πρώτους μήνες του νέου έτους.

, ASUS Windows 8 tablets, Τα δύο πρώτα μοντέλα την άνοιξη του 2012

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis Tsagkarakis

μέχρι την άνοιξη του 2012??? ζήτω που καήκαμε..!!!! προβλέπω ότι το 90% των καταναλωτών που έχουν αποφασίσει να πάρουν tablet ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να περιμένουν μέχρι τότε και θα έχουν προμηθευτεί ένα Android ή έστω ένα iPad..!!!

panos

και τωρα νεο διλημμα… τρανσφορμερ πριμε η τα αλλα δυο android ταμπλετς… ? γτ η ασους οτι βγαζει σχεδονπαντα γραφει… αλλα κατι μ λεει πως το πριμε θα κανει θραυση.. ιδιαιτερα αν η τιμη ειναι στα πλαισια του πρωτου τρανσφορμερ….

Kostas

Καλά ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως;;;
Δε βλέπετε ότι γράφει Q3 του 2012. Που την είδατε την άνοιξη;;;;;
Από φθινόπωρο και βλέπουμε…

kostis

πιστευω πως με το prime η asus θα προκαλεσει πολυ μεγαλη αισθηση!

GTAR13

Το PRIME θα είναι η αρχή του τέλους για το ipad.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Αργούν εκνευριστικά πολύ…

bec

Καλό το tetra 3 και πιο δυνατό απο τους core 2 duo αλλά δεν είναι αρχιτεκτονική arm;Τα windows 8 θα τρέχουν σε arm CPUs οι παλιές καλές εφαρμογές των 7 θα μπορούν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Tablets ASUS ASUS Android Tablets ASUS Tablets

Asus ZenPad 3S 10: Επίσημα αντίπαλος του Pad Air με οθόνη 9.7″ [IFA 2016]

Εν όψει της IFA 2016 που ξεκινά την Παρασκευή στο Βερολίνο και θα διαρκέσει μέχρι 7 Σεπτεμβρίου, η Asus πραγματοποίησε press event όπου και ανακοίνωσε το νέο Asus ZenWatch 3, αλλά δεν ήταν το μόνο νέο προϊόν που είχε να μας δείξει σήμερα.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News ASUS ASUS Tablets

Asus Transformer Book T100HA & Flip TP200SA: Tα οικονομικά convertibles

Για όσους θέλουν κάτι πιο παραγωγικό από ένα απλό tablet, αλλά κάτι μικρότερο από ένα κανονικό laptop, η Asus ανακοίνωσε επίσημα δυο νέα convertibles. Μιλάμε για τα Asus Transformer Book T100HA και Asus Transformer Book Flip TP200SA, τα οποία έρχονται σε οικονομικές τιμές που ξεκινούν από 299 δολάρια και 349 δολάρια, αντίστοιχα.