ASUS ZenPad S 8.0: Ανακοινώθηκε με 4GB RAM και θύρα USB-C

Το ASUS ZenPad S 8.0 ανακοινώθηκε επίσημα ως το νέο κομψό και παράλληλα δυνατό Android tabet. Έρχεται μεταλλική κατασκευή, πάχος μόλις 6.6 χιλιοστά και βάρος 298 γραμμάρια. Έχει οθόνη 8 ιντσών IPS, 2048×1536 pixels (324 ppi), aspect ratio 4:3 και αναλογία οθόνης συσκευής στο 73.75% με αποτέλεσμα τα αρκετά λεπτά περιθώρια.

Το νέο tablet της Asus έχει 64-bit επεξεργαστή Intel Atom Z3580, μνήμη RAM 4GB, μπροστινά ηχεία, προαιρετικό Z Stylus και USB Type-C connector.

Επιπλέον, υπάρχει ένα απλό ZenPad 8.0 με Atom x3 και παρόμοιο design με το ZenPad S 8.0. Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, γνωρίζουμε ότι θα συνοδεύεται από κάποια ενδιαφέροντα αξεσουάρ όπως το Zen Clutch, Zen Case, Audio Cover που προσθέτει 5.1 surround sound και την Power Case που επεκτείνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 15 ώρες.

Την τριάδα συμπληρώνει το low-end Asus ZenPad 7.0 με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, ένα μεγαλύτερο μοντέλο στις 10.1 ίντσες που συνοδεύεται από προαιρετικό πληκτρολόγιο.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τιμή και διαθεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης: ASUS ZenFone Selfie: Επίσημα με οθόνη 5.5″, 13 Megapixel selfie κάμερα

ASUS ZenPad S 8.0: Ανακοινώθηκε με 4GB RAM και θύρα USB-C, ASUS ZenPad S 8.0: Ανακοινώθηκε με 4GB RAM και θύρα USB-C

ASUS ZenPad S 8.0: Ανακοινώθηκε με 4GB RAM και θύρα USB-C, ASUS ZenPad S 8.0: Ανακοινώθηκε με 4GB RAM και θύρα USB-C

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Παππας

Τι παίζει με την Asus και τα software updates? Υπάρχει υποστήριξη; Υπάρχει ταχύτητα;

Άγγελος

Τρομερά τα tablet μπραβο στην Asus !👍🏼

Agnostos13

Το usb-c τεινει να γινει ο αντικαταστατης του micro-usb (αραγε και του lightning;)! Για να δουμε…

Αntonis

@Γιωργος Παππας έχω εδω και μερικές μέρες στη κατοχή μου το zenfone 2 ze551ml και ήδη έχει δώσει μια ενημέρωση με πολλές και σημάντικες διορθώσεις. Και πριν απο αυτή είχε ηδη δώσει τρεις ακόμα αν θυμάμαι καλα απο ότι είχα διαβάσει. Προς ώρας η γενική εικόνα όλων ειναι πως η Asus κάνει πολυ καλή δουλειά στην υποστηριξη των καινουργιων τις συσκευών. Βεβαία περιμένουμε να δούμε αν αυτο θα συνεχιστεί!

Αλέξανδρος

Μπράβο στην Asus φοβερό εργαλείο και επιτέλους μπόλικη ram για να ανοίγεις όσα προγράμματα γουστάρεις χωρίς να στα κόβει ο LMK ( ram manager ας πούμε ) του android.
Επίσης και το βύσμα type c αν κάνει ότι υπόσχετε ( να δίνει ρεύμα αλλά να μεταφέρει και δεδομένα απροβλημάτιστα π.χ. να συνδέεις οθόνη ταυτόχρονα με πληκρολόγιο και σκληρό δίσκο ) θα είναι φοβερή εξέλιξη από τα σημερινά micro- usb βύσματα.

Darth

@Γιωργος Παππας λάθος ερώτηση κάνεις………. τι να τα κάνεις τα software update που ακόμη και στα nexus είναι προβληματικά και κάνουν αρκετές εκδώσεις μεχρι να στρώσουν (οκ αν εχεις έναν ψιχααναγασμο και θελεις να εχεις τελευταιο soft τοτε μεσα)………….. η σωστή ερώτηση πρέπει να λέει………. κατά πόσο απροβλιματιστες είναι rom της asus……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.