Bill Gates, Τα Windows 8 Tablets θα αντικαταστήσουν τα desktop computers

Βρε, καλώς το παιδί… (τρόπος του λέγειν!). Καιρό είχαμε να μάθουμε νέα του και τώρα τον βλέπουμε να κάνει με άνεση την πρόβλεψη ότι τα Windows 8 Tablets με το Metro User Interface θα έρθουν να αντικαταστήσουν τα desktop computers μας. Τι να πούμε, κάτι θα ξέρει, δεν μπορεί να τα λέει έτσι…

Ο Bill Gates στηρίζει την απόφαση της Microsoft να φτιάξει το δικό της tablet, κάτι που φαίνεται να υποστηρίζει και η Google με το Nexus 7. O Bill Gates βλέπει το μέλλον γεμάτο ταμπλέτες με λειτουργικό σύστημα Windows 8, τα οποία και θα αντικαταστήσουν όλα τα παραδοσιακά PC. Την άποψή του αυτή τη βασίζει και στο γεγονός ότι τα All-In-One PCs δείχνουν να τα πηγαίνουν καλά στο καταναλωτικό κοινό, άρα οι άνθρωποι είναι πλέον εξοικειωμένοι με το χειρισμό της αφής στο PC τους.

Χαρακτηριστικά ο Gates δηλώνει: “Μπορείς να έχεις τα πάντα σε ένα tablet, όλα τα στοιχεία που αγαπά κανείς σε ένα PC, σε μία συσκευή. Αυτό πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει τα πράγματα”.

Εντάξει, Bill, ό,τι πεις. Σου χαλάμε εμείς χατίρι;

, Bill Gates, Τα Windows 8 Tablets θα αντικαταστήσουν τα desktop computers

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tainia

βλακείες λέει ο Billάκος!!!! πως θα υιοθετήσει ο κόσμος τα Tablet όταν κοστίζουν όσο ένα desktop PC αλλά μπορούν να κάνουν λιγότερα πράγματα;;; (βέβαια περί ορέξεως….)

DELAS

και εγώ πως θα κάνω overclock στο teblet?πως θα βάλω υδρόψυξη?πως θα βάλω 2 κάρτες γραφικών με SLI??ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

venisk

Bill πιάσε το tablet να σε παίξω online ένα maxpayne 3 να γελάσουμε λίγο με την αφή και το tablet pc που ΩΧ! δεν το σηκώνει..φτου…

Γιώργος

ρε τον βασιλακη τον πορτα προβλεψεις !!! αυτο το ειχα σκευτη και εγω αφου θα μπορουν να τρεξουν τα παντα αφου τρεχουν windows !!

nikos

Δεν είναι απίθανο αυτό που λέει…..Τα τελευταία χρονια η αναπτύξει των desktop δεν είναι η ίδια όπως ήταν πριν 10 χρονια,και δεν είναι γιατί δεν μπορούν να τα βελτιώσουν, είναι γιατί έχουν πέσει αλλου τα χρήματα και η δουλειά!Αν τα desktop μείνουν στάσιμα και τα tablet αναπτυσονται με τους ιδιους ρυθμούς η και μεγαλύτερους σε λίγα χρονια θα βλέπουμε desktop όπως βλέπουμε τώρα τα κασετόφωνα :P!

Αντώνης Τ.

Αυτό να το πει στους προγραμματιστές, στους γραφίστες και ότι άλλο τεχνικό υπάρχει που δεν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΦΗ και τα ΠΛΑΚΙΔΙΑ (Ιδίως όταν έχεις δεκάδες εφαρμογές φορτωμένες)… ξέρετε, κάποιος πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με τον παραδοσιακό τρόπο για να κάνει τους άλλους να έχουν αυτά τα καλούδια.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ STARTUP MENU!!!

alex

Απόλυτο δίκιο έχει. Και σίγουρα μετά από κανά δύο χρόνια δεν θα υπάρχουν οθόνες αφής για τα all in one αλλα θα τα χειρίζεσαι από απόσταση (σαν kinetic).
Πάντος δεν καταλαβαίνω την ειρωνία του Κα’ι’μακάμη για έναν τύπο που το λειτουργικό του κρατάει κάπου 30 χρόνια και το χρησιμοποιούν ενεργά το 90% του πληθυσμού της Γης.

George

Συμφωνώ με venisk !!!!

Konstantinos

Ίσως σε καμιά 15αριά χρόνια να τα ξαναπούμε. Άμεσα ούτε καν.

Tony Cool

Δεν ειναι και καμμια τρελη προβλεψη αν σκεφτουμε οτι και σημερα με ενα tablet των 200 ευρω μπορουμε να το κανουμε.Hdmi στο μονιτορ,ασυρματο mouse/keyboard,usb otg για σκληρο/φλασακια…ετοιμο και μια χαρουλα.Οκ,δεν θα παιξουμε crysis και skyrim αλλα για τις αναγκες του μεγαλυτερου ποσοστου των users ειναι υπερ-αρκετο.Φανταστειτε σε λιγα χρονια δηλαδη.Οπως ειπε και ο nikos πιο πανω τα desktop και τα laptop μετρανε αντιστροφα.

Γιώργος

Φτάνει λοιπόν ένα απόγευμα και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι μάζεψα ευρώ-ευρώ τα πολυπόθητα 200 ευρώ και περιμένω την ώρα και την στιγμή να μπώ στα site των καταστημάτων, (να βρώ τον ssd, την κάρτα γραφικών, κ.α.), να βρώ κλασικά το καλύτερο προϊόν με συντελεστή απόδοσης-τιμής, να το παραγγείλω και να περιμένω μέχρι να έρθει, να ανοίξω το κουτί μου, να τοποθετήσω γεμάτος χαρά το part που αγόρασα και στη συνέχεια να δοκιμάσω τις επιδόσεις του στην οθονάρα μου!!! Επιδόσεις που αν έχεις ένα ακριβό σύστημα είναι χιλιάδες χιλιόμετρα καλύτερες από τα tablets! Αν ο κατα τ’άλλα συμπαθέστατος Μπιλάκος θεωρεί ότι τα tablet μπορεί κάποια στιγμή να αντικαταστήσουν τα desktop pc χαμηλού κόστους και επιδόσεων τα οποία οι χρήστες τα χρησιμοποιούν μόνο για facebook, twiter, hotmail, να δούν ένα παρακμιακό βιντεάκι στο youtube, να ακούσουν ένα τραγουδάκι της Adele και να γράψουν μια εργασία για τον Αριστοτέλη στο office τότε μπορεί να έχει και δίκιο. Για τους επαγγελματίες και τους pc gamers θα τον στενοχωρήσω λίγο αλλά δυστυχώς για αυτόν ονειρεύεται για τους άλλους χωρίς τους άλλους…!!!

Nick

Αν υποθεσουμε ότι αναφέρεται στη μάζα που χρησιμοποιεί τα pc του για κανένα social media, κανενα flash παιχνιδάκι, κανένα youtube άντε και καμιά εφαρμογή office, ίσως και να έχει δίκιο (εφόσον βέβαια τα win8 και τα tablets αποδείχτούν όπως θέλουνε να τα παρουσιάζουν)

Άντε έλα πείσε έμενα τώρα ότι θα μπορώ να τρέχω matlab, cubase και photoshop από το ταμπλετ:P

georgekab

Και max payne 3 που θα παίζουμε;Στο tablet 😛

Wednesday

Όλοι όσοι λέτε που θα παίζετε max payne, που θα τρέχει το photoshop και άλλα χαζά έχετε δει τα χαρακτηριστικά του surface? Το ότι συνδέονται οθόνες-ποντίκια-πληκτρολόγια πανεύκολα σε μια τέτοια συσκευή έχει περάσει από το μυαλό σας;

Και δεν χρειάζεται να μιλήσω και για τα πλεονεκτήματα της οθόνης αφής σε πολλά προγράμματα γραφικών-σχεδίασης-μουσικής κτλ και το γεγονός ότι για να συνεχίσεις αλλού τη δουλειά σου, να κάνεις μια παρουσίασηζ κτλ, παίρνεις απλά το tablet των 900 γραμμαρίων (το οποίο θα έχει ότι χαρακτηριστικά έχει και ένα αρκετά δυνατό pc) και φεύγεις…

Nick

@Wednesday

Θα tablets θα είναι εφοδιασμένα και με quadro κάρτες γραφικών ή asio κάρτες ήχου ή slots να του φοράς A/D converters κάθε λογής? Δεν νομίζω…
Για κάποια πράματα θες desktop. Κάποτε…ίσως να υπάρχουν τα κατάλληλα docks ή συνδέσεις που θα σου επιτρέπουν να έχεις ένα tablet για να κάνεις τα πάντα. Ίσως είναι στα win10, στα win15 ή στα win55. Στα win8 πάντως όχι

Μανώλης

@Wednesday και γιατί ενώ έχεις την επιλογή για 24″ οθόνη να πρέπει να συνδέσεις πληκτρολόγια/Mouse/κτλ σε μια οθονούλα δείγμα 10″;;;;;;

Haduuken!

Τον μπιλλυ πότε θα τον αντικαταστήσουν με έναν άνθρωπο της προκοπής ?

Βαγγέλης

Hey haters o Billys ειναι διάνοια, εχει χρήματα άξια κερδισμένα και έχει ιδρύματα που βοηθουν παιδάκια οσο εσείς τον κράζετε. Επίσης εχει προσφέρει τα μέγιστα για να γράφετε τώρα εσεις απο οποιαδήποτε συσκευή. Δεν έχει άδικο για την πλειοψηφία των χρηστών. Απο την στιγμή που τα Windows 8 θα είναι και για desktops, laptops και για κινητά. Η MS θα ξανα ανέβει στον θρόνο της επειτα απο κάποια χρόνια σχετικής απουσίας. Τώρα σχετικά με τις επιδόσεις (οπως gaming, επεξεργασία κτλ) σκεφτήκατε οτι πάμε για cloud? Remote processing? Εκει πάνε όλα. Στο σχετικά άμεσο μέλλον και πρίν καν γεράσουμε απλά θα κρατάμε μια οθόνη με σχεδόν μηδενική επεξεργαστική ισχύ. Έστω ομως οτι μένουμε ως έχει. Το μόνο που υπολείπεται για τα tablets ειναι περιφερειακά. Όμως ήδη τα docks είναι γεγονός. Πας σπίτι το καρφώνεις στο dock και βλέπεις απο την οθονάρα σου, πληκτρολογείς και κλικάρεις απο τα κλασσικά περιφερειακά. Για πηγαίνετε πίσω στο οχι μακρυνό παρελθόν, στο 2002 οταν τα λαπτοπ ειχαν 3.000€, 1εκ δραχμές. Ποιος φανταζόταν τότε οτι θα μπορούσαν να γίνουν desktop replacement με 2 GPU, 2 δισκους, απειρη ram. Και δεν συμμαζεύεται; Πολλά άτομα εδω μέσα ίσως είναι αρκετά μικρά αλλα η τεχνολογία ΠΑΝΤΑ θα σε εκπλήσσει με… Συνέχεια »

Panos7GR

Ακριβώς ότι ακριβώς ήθελα να πω, για το cloud και remote processing, μόλις διάβασα τα σχόλια των προηγούμενων είπε ο Βαγγέλης! +1000 στα λεγόμενα σου!!! Μην ξεχνάτε πως είμαστε στην αρχή της cloud εποχής που τα πάντα θα συνδέονται μεταξύ τους… Δεν ξέρω αν κουρκουτιασε και δεν ξέρει τι λέει ο Billy για τα περιβόητα tablets του κι πως να μπορείς να παίξεις Max Payne, αλλά εγώ σαν gamer ήδη μπορώ να παίξω παιχνίδια PS3 & XBOX360, χωρίς να έχω κονσόλα, απλά με μόνο μια σύνδεση στο Internet! Κι αν μπορώ με το OnLive να κάνω το κάνω αυτό ήδη, με ταμπλέτες της πλάκας (iPad & Android) που έχουμε σήμερα για φαντάσου στο άμεσο μέλλον τι θα μπορώ… Επίσης για όσους έχουν απορία πως μπορείς να παίξεις με οθόνη αφής, απλά αν έχεις Android συσκευή κατέβασε το Sixaxis Controller (με την προϋπόθεση να είσαι root) και παίζεις άνετα από το χειριστήριο του PS3 σου. Ανοίξτε το μυαλό σας και μην κρίνετε κάτι χωρίς να σκεφτείτε σφαιρικά. Η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα που όλα είναι πιθανά! Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι! Εγώ πιστεύω πως πολύ καλά τα λέει ο Bill Gates και μπράβο του που συνεχίζει να είναι διορατικος, εν αντίθεση με… Συνέχεια »

giorgos

Συμφωνω με βαγγελης και Panos7GR. Για να το λεει αυτο κατι θα γνωριζει περισσοτερο απο εμας.
Τα PC ειναι μονο για παιδακια καμενα και για τυπους που θελουν να το παιξουν καποιοι εχοντας ενα καλο pc. Ειδαμε τι μπορει να κανει η nvidia και η qualcomm μεσα σε 4 χρονια που βγαζουν επεξεργαστες για tablet. Μαλιστα ο επομενος επεξεργστης της Nvidia ο tegra 4 θα ειναι οκταπυρινος με καρτα γραφικων geforce που θα εχει 32 ή 64 shaders. σε πολλες εταιριες ηδη δουλευουν με tablet οποτε μην μιλατε αν δεν ξερετε. Το cloud ειναι ενα απο τα χρησιμοτερα μεσα αποθηκευσης και ειναι ακομα στην αρχη. Σε λιγα χρονια τα tablet θα ειναι ενα σημαντικο μερος της ζωης μας

Haduuken!

Ε ψιτ παιδιά εγώ έχω άλλη άποψη, ο μπιλλυς είναι ένα σπαστικό γκήκι ο οποίος έχοντας φτωχές ιδέες αλλά την μονομανία του έσπρωξε το καροτσάκι του παίζοντας ίσως πιο βρώμικα από όλους τους άλλους μαζί, σκότωσε εν τω γενέσθαι ότι παρουσιάστηκε και ήταν πολλά υποσχόμενο , αντικαθιστώντας το με έναν άτυχο κλώνο χωρίς έμπνευση , πούλησε όλους τους “συμμάχους” του, και έπνιξε στο πηγάδι ένα σωρό εναλλακτικές που θα μας είχαν φτάσει σε αλλά μήκη και πλάτη τωρα γιατί δεν τις καταλάβαινε το τίμιο “τζίνιους” .
Όσον αφορά το “κλάουντ” το ευαγγελίζεται η ΙΒΜ από το 1955 ,σιγά τα αβγά! το ακούω χρόνια. Οσω ζω υπάρχει αλλά το οικονομικό μοντέλο τείνει προς τά’κει (Α ΜΠΑ ΤΙ ΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΟΧΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΌ > ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο Κ*ΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΌΪΔΑ ΔΗΛΑΔΗ! )
Και πλάκα-πλάκα ο μέσος καταναλωτής πρόβατο είναι , και ούτω καθ’εξής . Οποιος πιστεύει ότι το ταβλετ είναι το νέο πισσί , ότι ο μπιλλυ είναι μεσσίας , και ότι θα ζει πια σε ένα σύννεφο όπου θα τον πουλάνε και θα τον αγοράζουνε και αυτό είναι χαράς ευαγγέλιο να φέρει επιχηρήματα .

Neffely

Λέει ο Γιώργος το PC είναι για τύπους καμένους και παιδάκια.Αγαπητέ εάν μου δώσεις λύση στο πως θα τρέχω το PIC Simulator to Matlab και ανοιχτά τα social media και κανά παρακμή video στο youtube ή να έχω μια ταινία να παίζει σε ένα μηχάνημα και εάν κουραστώ να ανοίγω και ένα game να παίζω ΧΩΡΙΣ να κολάω και να μπορώ να τα βλέπω ταυτόχρονα όλα αυτά σε ξεχωριστές οθόνες τότε θα πάρω failtablet.Μέχρι τότε PC επειδή είμαι καμένος και εσύ δεν μπορείς να είσαι και δυστυχώς για εσάς φθονείται τον κόσμο που έχει την δυνατότητα να καψαλίζεται γιατί πολύ απλά θέλετε και εσείς. Αλλά με το tablet που αγοράσατε δεν μπορείτε οπότε μην μας ενοχλείται δεν σας ενοχλούμε.

Βαγγέλης

@ Ηaduuken: Θα με ενδιέφερε ιστορικά τι έχει σταματήσει ο Gates γιατι δεν το έχω ψάξει τόσο. Σιγουρα αν έβλεπε κάτι να ξεφευγει και μπορούσε να το σταματήσει προς οφελος της εταιρείας του, ναι θα το έκανε. Οι επιχειρήσεις κοιτάζουν πάντα το προσωπικό τους συμφέρον.

@Neffely: Προσωπικά δεν διαφωνώ, είμαι φαν του desktop. Ουτε καν laptop για τις βαριές δουλειες που περιγράφεις. Όμως στο άμεσο μέλλον τα λαπτοπ θα αντικατασταθούν απο tablets. Οπότε άμεσα επηρεάζεται η όλη βιομηχανία. Πιστευω οτι κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσει η εικόνα και θα παραμείνουν, κινητά, tablet, desktop και μόνο. Μελλοντικά δεν μπορώ να γνωρίζω.

MpRoU

Όλοι εσείς που πέσατε με τα μούτρα να υπερασπιστείτε τον Gates λες και σας χάρισε μια ντουζίνα ταμπλετ στο καθένα, είμαι πολυ περίεργος αν όντως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπολογιστή για να κάνετε ιδιαίτερη εργασία που απαιτεί ειδικευμένο υλικό και λογισμικό.

Δεν λέω ότι δεν θα γίνει κάποια στιγμή αυτό. (και θέλω πολύ να γίνει). Απλά λέω ότι δεν θα γίνει τόσο γρήγορα και εύκολα όσο περιγράφει ο Gates για να ανεβάσει τα hypes και να πουλήσει τίιποτα παραπάνω το μαγαζί του.

@giorgos
Ειλικρινά, ελπίζω, ότι έγραψες να ήταν σαρκαστικό και απλά να μην πιάσαμε το χιούμορ σου.

Lefteris

Παιδιά…. ο Bill Gates όντως έχει δημιουργήσει ένα πασίγνωστο και διαχρονικό λειτουργικό….. όμως αυτά δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη… εδωπέρα στα windows 7 και ακόμα σου βγαίνει μπλε οθόνη και θέλουνε και tablet…. μέχρι και την παρουσίαση του surface που είδα σε μια φάση κόλησε και αλλάξανε tablet για να συνεχιστεί η παρουσίαση… μπροστά στην μούρη μας μας κοροιδεύουν…. η αλήθεια είναι μία…. ότι η Apple έχει το καλύτερο λειτουργικό (μαζί με τους καλύτερους υπολογιστές) και το καλύτερο tablet……

Βαγγέλης

Οπα Λευτέρη χαλάρωσε. Το καλύτερο λειτουργικό είναι το Linux αμα θες να τα πάρουμε απο την αρχή. Μην μας λες τωρα fanboyσμους. Παραδέχθηκε πλεον και επίσημα η πολυαγαπημένη Apple, οτι το λειτουργικό της μπορεί να κολήσει ιους. Μην αλλάζεις θέμα και μην απλώνεις.

Γιωργος Ε.

Μη συγκρινετε ενα μη παραθυρικο περιβαλλον οπως το Linux, με ενα εγγενες παραθυρικο που ειναι τα windows. Εκτος αν θελετε να συγκρινουμε X Windows με microsoft Windows, οπου η microsoft νικα πανηγυρικα.

Dimitris

Mac OS X

Αν δεν έχεις δουλέψει Mac Δεν ξέρεις τι θα πει λειτουργικό…

Και μην μου αμολάτε κοτσάνες ότι είναι ακριβά και κάτι τέτοια που ακούω συχνά…

Μιλάμε για λειτουργικό όχι για την τσέπη του καθενός…

Μεταχειρισμένα υπάρχουν πολλά…

Panos7GR

Ενα θέμα γιατί πρεπει πάντα να καταλήγει Apple vs Όλοι οι αλλοι;;;; Τι μανία σας έχει πιάσει… Εδώ μιλάμε για δηλώσεις σχετικά με των μέλλων των tablets!

@ MpRoU: Επειδή λογικά μέσα σε αυτούς που υπερασπίστηκαν τον Gates θα έβαλες κι εμένα, θέλω να σου πω πως ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει κανένας από δαύτους. Εγώ την πραγματικότητα είπα. Δεν έχω ασχοληθεί για το άτομό του, ούτε θέλω να ασχοληθώ και να μάθω τι σόι άνθρωπος είναι. Πάντως για να είναι από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες κάτι σημαίνει, όχι για εμάς τους καταναλωτές αλλά για την βιομηχανία των υπολογιστών. Μπροστά τον κόσμο τον πήγανε οι επιστήμονες και οι ερευνητές, όχι οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!! Εγώ είπα την πραγματικότητα πως ήδη υπάρχει η τεχνολογία και υπηρεσίες, όπως ανέφερα με το OnLive, να τρέξω “βαρια” προγράμματα μέσω Internet. Εννοείται πως από την μία μέρα στην άλλη δεν θα πετάξουμε τα PCs μας και θα είμαστε με tablets, αλλά ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών που δεν έχουν τις απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματίες, θα στραφούν στα tablets. Αργότερα αν (και το τονίζω, ΑΝ, γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο) ωριμάσουν τα tablets ίσως να στραφούν κι οι επαγγελματίες σε αυτά.

Tony Cool

Πριν σχολιασω απλα να πω οτι εχω desktop pc που το χρησιμοποιω για games και βαρια προγραμματα και δεν εχω σκοπο να το αντικαταστησω συντομα με κανενα tablet.Ομως αν ολοι εσεις που χρησιμοποιησατε τα ‘εκπληκτικα’ επιχειρηματα τυπου ‘το tablet παιζει max payne,matlab και photoshop?!?’ ειστε αλλου.Πρωτον,οχι,δεν τα παιζει.Αλλα συντομα θα το κανει,και αυτο ειναι και το θεμα του αρθρου,το ΜΕΛΛΟΝ των tablets.Δευτερον αν αυτη τη στιγμη ο καθενας μας αγοραζε το μηχανημα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ταιριαζει στις αναγκες του τοτε το 90% θα επαιρνε tablets και τα desktops με windows θα χτυπαγαν ποσοστα…mac!!!Σε περιπτωση που δεν το ξερετε ηδη οι hardcore pc gamers και αυτοι που δουλευουν απαιτητικα προγραμματα ειμαστε τραγικη μειοψηφια.Εκτος αν πιστευετε οτι χρειαζεται ενα desktop ,που ολα του τα συμπραγκαλα και τα καλωδια πιανουν ενα δωματιο ,για να κοιταξεις την φαρμα σου στο facebook,να βαλεις κανα τραγουδακι να ‘μουρμουραει’ η για να δεις το επεισοδιο του supernatural που μολις κατεβασες.

giorgos

Εδω οπως αναφερθηκεε και παραπανω μιλαμε για το μελλον των ταμπλετ. Νeffely οπως ειδες τα ταμπλετ ειναι ακομα στην αρχη. Εγω δεν τον παω καθολου τον gates αλλα μου αρεσει η γνωμη του και πιστευω πως εχει δικιο. Αν εσυ πιστευεις πως οι υπολογιστες ειναι καλυτεροι απο τα ταμπλετ ειναι δικαωμα σου αλλα μπορω εδω και τωρα αρκετους λογους που θα προτιμουσα ταμπλετ. Αρχικα και το βασικοτερο κατα τη γνωμη ειναι η φορητοτητα και η διαρκεια ζωης της μπαταριας. Επισης ειπατε πως το ios ειναι το καλυτερο λειτουργικο και τα ipad τα καλυτερα ταμπλετ. Συμφωνω πως οντως ειναι ενα πολυ καλο λειτουργικο αλλα το android ειναι καλυτερο οχι γιατι εχει flash player (που πλεον δεν θα υποστηριζεται απο 4.1) ουτε το Bluetooth αλλα το multitasking. Εκει πραγματικα υστερει το ios. Επισης δεν μπορω να εμπιστευτω την apple ως εταιρια οταν τα κινητα της παιρνουν φωτια. Τελος το Mac os ειναι ενα καλο λειτουργικο αλλα πολλα προγραματα δεν το υποστηριζουν αρα καταληγουμε στα windows. Οι Mac ειναι πολυ καλοι υπολογιστες αλλα πολυ ακριβοι οταν με τα μισα λεφτα φτιαχνεις PC με καλυτερο hardware.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Bill Gates Microsoft

Bill Gates: Η AI θα “σκοτώσει” το Google Search και το Amazon όπως τα ξέρουμε

Ο Gates πιστεύει ότι η κορυφαία εταιρεία στην ΑΙ θα δημιουργήσει έναν προσωπικό ψηφιακό βοηθό που θα εκτελεί εργασίες για τους ανθρώπους.

Internet AI Bill Gates ChatGPT

Bill Gates: “Το GPT είναι η πιο σημαντική πρόοδος στην τεχνολογία μετά το 1980”

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates δήλωσε ότι το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης GPT που ανέπτυξε η OpenAI αποτελεί την πιο επαναστατική πρόοδο στην τεχνολογία από το 1980 και μετά.

Business AI Bill Gates featured

Ο Bill Gates παραχώρησε συνέντευξη σε ένα chatbot

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates παραχώρησε συνέντευξη σε ένα chatbot, που τον ρώτησε για τις αλλαγές που θα ήθελε να πραγματοποιήσει στον εργασιακό του χώρο, ενώ του ζήτησε και μία συμβουλή για το νεότερο εαυτό του.

Business AI Bill Gates

Bill Gates: “Το ChatGPT θα αλλάξει τον κόσμο που ξέρουμε”

Ο συνιδρυτής της Microsoft Corporation, Bill Gates δήλωσε ότι το chatbot ChatGPT που αναπτύχθηκε από την OpenAI και χρηματοδοτείται από τη Microsoft, θα αλλάξει τον κόσμο μας.