Βitmore Tab 88, Android tablet 8 ιντσών από τη Forthnet [αποκλειστικό]

Οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώθηκαν. Η Infoquest ανακοινώνει το πρώτο της 8ιντσο Android Tablet που ακούει το όνομα Βitmore Tab 88 και θα διατίθεται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Forthnet. To Βitmore Tab 88 θα βρίσκεται στα 137 καταστήματα της Forthnet από αυτή Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και θα διατίθεται με έκπτωση σε νέους και υφιστάμενους πελάτες του ομίλου Forthnet.

Συγκεκριμένα νέοι πελάτες και υφιστάμενοι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν ανανένωση της συνδρομής τους (12 μήνες) θα μπορέσουν να αποκτήσουν το Βitmore Tab 88 με τιμή 159,90 ευρώ.

Όλοι οι υπόλοιποι που θέλετε να το αποκτήσετε σκέτο χωρίς καμία δέσμευση προς της Forthnet θα το βρείτε με τιμή 229,90 ευρώ.

Το Βitmore Tab 88 τρέχει Android 2.3 Gingerbread με ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο και υποστηρίζει Flash player.

Βitmore Tab 88
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: Rockchip 2918 (Cortex A8) 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
Οθόνη: 8 ιντσών, 800×480 pixels, 4:3, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 2 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, micro USB, micro HDMI
Μπαταρία: 5000 mAh
Διαστάσεις: ? χλστ.
Βάρος: ? γρ.

, Βitmore Tab 88, Android tablet 8 ιντσών από τη Forthnet [αποκλειστικό]

, Βitmore Tab 88, Android tablet 8 ιντσών από τη Forthnet [αποκλειστικό]

, Βitmore Tab 88, Android tablet 8 ιντσών από τη Forthnet [αποκλειστικό]

, Βitmore Tab 88, Android tablet 8 ιντσών από τη Forthnet [αποκλειστικό]

, Βitmore Tab 88, Android tablet 8 ιντσών από τη Forthnet [αποκλειστικό]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cool

Γνωρίζουμε αυτονομία ή αν αναπαράγει HD videos?

XtR

Τα λεγα εγω σε άλλο post… 🙂
Θέλουμε Hands On!

pk

1)android market θα μπαινει?
2)σε αυτα τα λεφτα γιατι να μην παρει καποιος ενα επωνυμο πχ archos?γιατι με cortex a8 με το ζορι θα παιζει αν παιζει angry birds

Νιάνιος Ρωμανός

Στα 199 θα ήταν πολύ καλύτερο deal.

Κωνσταντίνος

Τι σόι όνομα είναι το ‘bitmore’ και τη συσχετισμούς έχει με τη forthnet και γενικά με τον όμιλο;;;

Χρήστος Κ.

Εκείνο που βλέπω πάνω τέρμα δεξιά είναι καμερούλα ή κάποιο G-Sensor?

djore

https://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

djore

Και πέρα απο την πλάκα όταν το ARCHOS 80 g9 κάνει 250 ευρώ πως δικαιολογεί τα 230 ευρώ που ζητά αυτό το Tablet ?

DarkPain

@pk
1.Αν προσεξεις λεει SlideMe Market οποτε λογικα δεν υποστηριζει το android market!!!
2.Ειναι μια πολυ ευλογη απορια…. υποτιθετε επρεπε να ειναι ποιο οικονομικο για τα χαρακτηριστικα που διαθετει!!

Με τα ιδια χαρακτηριστικα και καλυτερα,(με Bluetooth,GPS ) μπορεις να βρεις ενα σωρο κινεζικα tablets με 150 ευρω και λιγοτερα(το εχω ψαξει).
Η μονη σημαντικη διαφορα ειναι οτι δεν θα εχεις 2 χρονια εγγυηση απο Ελληνικο καταστημα!!
Την ελληνικη γλωσσα και πληκτρολογιο οπως ειναι γνωστο μπορεις να τα βαλεις και εσυ,αν και μερικοι ψιλοχαλιουνται οταν δεν τα εχει ενσωματωμενα!!!

Δεν λεω οτι ειναι κακο να παιρνεις κινεζικα tablets αλλα εμενα προσωπικα με χαλαει η αναλυση που εχουν τα περισσοτερα και η μπαταρια,αν και αυτο για να λεμε την αληθεια εχει σχετικα καλη μπαταρια!!!
Με ενα hands on απο τον Mr.Techblog πιστευω θα λυθουν αρκετες αποριες μερικων σχετικα με την επεξεργαστικη ισχυ και αναλυση οθονης!

V.Them

με 200 ευρο υπαρχουν και καλυτερα made in china :/

Solon

Καλή κίνηση αλλά 230 ευρώ είναι πολλά για 8άρι με αυτά τα χαρακτηριστικά και χωρίς GPS. Πάνω από 200 δεν αξίζει. Πάντως είναι ποιο προσαρμοσμένο στις αγοραστικές δυνατότητες του Έλληνα σήμερα από το πανάκριβο tablet που παρουσίασε το Πλαίσιο.

Diamantius

Και μετά από 3 μήνες, συνεχίζω να πιστεύω ότι το HP Touchpad μου είναι το καλύτερο value for money στα tablets… Διπύρηνο 1,5GHz, 1 GB RAM, 10-inch IPS panel, 16 GB Storage, τρέχει Gingerbread 2.3.7 (CM7) και σε 2 μήνες περίπου ICS, dual boot με WebOS και όλα αυτά με 209 ευρώ. Και είναι HP, όχι no-name.

naxiand

ευχαριστω αλλα δεν θα παρω το ιδιο και καλυτερο https://www.amazon.de/Lenovo-Tablet-PC-Speicher-Android-schwarz/dp/B00603IAHG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322674555&sr=8-1
Lenovo A1….για κοροιδα ψαχνουν……

REDODIN7

Πεταμενα λεφτα χωρις καθολου καλα χαρακτιριστικα και μπορει να ειναι σε πολυ καλη τιμη αλλα οι συνδρομητες σκανε και ενα σωρο λεφτα καθε μηνα.
Αν θελουν να συξησουν τους συνδρομητες ας ρυξουν τις τιμες οχι να πανε να μας πιασουν κοροιδα.

Gymakos N.

https://www.youtube.com/watch?v=zNfp2XzY7hE&feature=related

……και οχι απλα πολλα…με τετοιες ελειψεις που μονο καραμπηνατα ασχετοι θα παραβλεψουν!!!!!!!!!!!!!!αλλα για τις κυριες που θελουν να μαγηρεβουν παραληλα με τα πρωιναδικα…..μια χαρα θαναι πανω στον παγκο της κουζινας με Αντεννα webtv stream δια μεσω wifi…..και στο νεροχυτη να πεσει ουτε καν που θα νιαστει κανεις….η κυρια Forthnet συγουρα εχει τη δυναμη να προσφερει τουλαχιστον ενα Archos 70 των 8gb…..ειδικα στην τιμη που εχει ειδη φτασει….και θαβγενε και ακομα πιο οικονομικο……αλλα…!?!?!?!?!?

alekos

κωσταρα καταρχας respect για το αποκλειστικο. κατα δευτερο εγω δεν θα πήγαινα forthnet με δολομα το tablet, δεν τσιμπαει. αν ειμουνα συνδρομητης ισως και να εδινα 160 εθρο.

Argiris

Αυτα ειναι για την μαζα.Εμεις θελουμε εργαλειο με τουλαχιστον 1024*600,επεξεργαστη 1,2, βαρος κατω απο 450gr. Το βαρος ολοι το ξεχνανε;Κωστα κριτικη κανουμε.Εμεις οι απαιτητικοι τους κανουμε να φερνουν καλυτερα εργαλεια. Αυτοι δεν θα ειχανε κανενα προβλημα να πουλανε resistive,600αρηδες,και τουβλα 700gr. Το θεμα ειναι να μην λες μετα απο 1μηνα τι ηλιθιο εργαλειο πηρα.

fnsgr

Δεν είμαι φαν των tablet {όχι ότι θα με χάλαγε να έχω ένα} και από την άλλη είμαι συνδρομητής της forthnet. Με τέτοια όμως χαρακτηριστικά {και ειδικά σε αυτήν την τιμή} νομίζω πως είναι κάτι που απλά θα προσπεράσω. Νομίζω -με κάθε καλή διάθεση- πως μπορεί να προσφέρει ως εταιρία καλύτερα πράγματα σε ανταγωνιστικές τιμές και αυτό μου φαίνεται κάπως σαν “αρπαχτή”.

Αν ήθελε να τραβήξει νέους συνδρομητές θα μπορούσε να το δίνει ΔΩΡΕΑΝ με κάθε νέα 12μηνη συνδρομή. Έτσι, μάλιστα!

συμφωνώ κι εγώ να το δώσει αν όχι δωρεάν έστω 100 ευρώ το πάρα πολύ με κάθε νέα σύνδεση…

Τα χαρακτηριστικά είναι ΟΚ, η αυτονομία όμως είναι για τα μπάζα σε σχέση με κάποιες άλλες συσκευές…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Απο αυτονομια πρεπει να ειναι πολυ καλο… απο αναλυση οθονης αστα να πανε…

V.Them

Αν θελανε το βαζανε σε 24μηνο συμβολαιο forthnet ή 12μηνο forthnet & Nova δωρεαν. Καποιοι θα τσιμπαγανε… Aλλα σε αυτα ειναι της αρπαχτης…

gamecube

εντάξει, αν το πάρεις με συνδυασμό τη forthnet πιστεύω πως αξίζει.
το καλο είναι πως ξεκίνησε η forthnet να μπαίνει στο κόσμο του φορητού internet και πιστεύω πως θα δούμε και άλλες οικονομικές λύσεις στο τομέα αυτό

V.Them

Ξερει κανεις αν η forthnet το εχει live στα καταστηματα ωστε να το δουλεψουμε λιγο να δουμε τι λεει?

songless_bird

Για ολους αυτους που λενε μαπα τα χαρακτηριστικα σε αυτη την τιμη. Μπορει καποιος να μου παραθεσει καποιο αλλο tablet εστω και κινεζικο στα 160€(μαζι με τα εξοδα αποστολης) για να αγορασω. Ημουν ετοιμος να το παρω για δωρο, αλλα με προβληματισατε.

V.Them

Για τα 230 δεν λεει αλλα αν θες να δωσεις 160 και δεν διατιθεσε να δωσεις εστω και κατι λιγο παραπανω ειναι μια χαρα δεν θα βρεις καλυτερο, κατα την γνωμη μου. Αν ομως το συζητας για καμια 200αρια ευρω ή 200 και κατι ψιλα τοτε ναι υπαρχουν και καλυτερα…

Γνωμη μου.

V.Them

Live στην Forthnet δεν το βρηκα, οι ιδιοι παντως λενε πως ειναι φοβερο εργαλειο.

Επισης ειπανε πως δεν εχουνε οδηγιες για παλιους συνδρομητες αλλα μονο για νεες συνδεσεις και περιμενουνε μηπως τους πουν κατι απο την εταιρεια…

Dimitris

στο καταστημα του ηρακλειου κρητης δεν υπαρχει live το tablet.

V.Them

Σε κανενα δεν υπαρχει live, δυστυχως…

_in_techblog

ρε παιδια ειχα σκοπο να το αγορασω αυτην την εβδομαδα αλλα με κανατε να το ξανασκεφτω.τι μου προτεινετε για ταμπλετ μεχρι 250€ ;;; αξιζει αυτο; ή να σκεφτω τπτ αλλο;

XtR

Μου είπαν από κατάστημα Forthnet πως τον Φεβρουάριο θα αναβαθμιστεί το Bitmore σε ICS 4.0…

george

Αν κανετε αναζητηση στο google γραφωντας google play στο bitmore tab θα βρειτε οδηγο για να περασετε το google play (android market) στο tablet

teo

Ποτε θα γινει η αναβαθμιση?

sammy

Καλησπερα εχει βρει κανεις καποθα custom rom που να δουλευει στο bitmore ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.