BlackBerry PlayΒook με συνδεσιμότητα 4G και επεξεργαστή 1.5 GHz στις 31 Ιουλίου;

To καναδικό site τεχνολογικής ενημέρωσης Mobile Syrup έχει βγάλει μία φήμη για επικείμενη παρουσίαση ενός αναβαθμισμένου BlackBerry PlayΒook, το οποίο θα μπορεί να λειτουργεί σε δίκτυα LTE και θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5 GHz.

H ταμπλέτα είχε κάνει την εμφάνισή της στο Mobile World Congress του 2011, αλλά ποτέ της δεν κυκλοφόρησε επίσημα. Οι πρώτες πληροφορίες ότι θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τον Καναδά, αρχής γενομένης από την 31η Ιουλίου 2012. Η τιμή του θα είναι στον Καναδά περίπου 550 δολάρια.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα έχει οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1024 x 600, επεξεργαστή διπύρηνο 1.5GHz, 4G LTE (και HSPA+), BlackBerry PlayBook OS 2.0, 1GB RAM, πίσω κάμερα 5 megapixels, που θα τραβά βίντεο 1080p HD και στο μπροστινό μέρος μία κάμερα 3 Megapixels. H μπαταρία του θα είναι με 4800 mAh battery και η εσωτερική του μνήμη θα φτάνει τα 32GB. Οι διαστάσεις του θα είναι 130 x 193 x 9.7 χιλιοστά και το βάρος του 425 γραμμάρια.

, BlackBerry PlayΒook με συνδεσιμότητα 4G και επεξεργαστή 1.5 GHz στις 31 Ιουλίου;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
greeceandroid

Έχω το “παλιό” playbook, και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αλλά ρε παιδιά, αν κάνει 550$ στον Καναδά, εδώ θα έρθει στα 600++ ευρώ. Για 7ιντσο tablet πολλά είναι.
Μάλλον θα μείνω με το παλιό 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets BlackBerry PlayBook

BlackBerry PlayBook, Δεν θα αναβαθμιστεί σε BlackBerry 10 OS

Στεναχωρήθηκα. Το αγαπημένο tablet BlackBerry PlayBook που έχω “παρκάρει” εδώ και μήνες στο κομοδίνο μου και το χρησιμοποιώ το βράδυ ξαπνωμένος αν θέλω να δω κάτι σε μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του κινητού μου… διαβάζω τώρα στο Engadget ότι τα σχέδια άλλαξαν και δεν θα λάβει αναβάθμιση στην νέα έκδοση BlackBerry 10 όπως αρχικά είχαμε […]

Software Blackberry BlackBerry 10 BlackBerry PlayBook

BlackBerry PlayBook, Θα αναβαθμιστεί στην έκδοση BlackBerry 10

Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει πάντως ήταν κάτι που είχε κυκλοφορήσει έντονα, ότι δηλαδή το tablet BlackBerry Playbook (μοντέλο 2011) θα αναβαθμιστεί στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 που ανακοινώθηκε εχθές μέσα από τα δύο νέα smartphones BlackBerry Z10 και BlackBerry Q10. Σε δηλώσεις του ο Thorsten Heins επικεφαλής της BlackBerry επιβεβαίωσε […]

Smartphones Blackberry BlackBerry OS 10 BlackBerry Z10

BlackBerry Z10, Ποζάρει σε λευκό χρώμα

Αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο μεγάλο event της RIM για την επίσημη ανακοίνωση της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος BlackBerry OS 10. Ένα από τα πρώτα μοντέλα smartphones θα είναι και το Ζ10 με οθόνη 4.2 ιντσών HD που έχουμε δει να ποζάρει σε μαύρο “κακό” χρώμα. Σήμερα, μια μέρα πριν τις ανακοινώσεις το […]

Smartphones Blackberry BlackBerry 10 BlackBerry Smartphones

BlackBerry 10, Παράταση των προγραμμάτων ανάπτυξης εφαρμογών

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του BlackBerry 10 η RIM φαίνεται να έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους developers εφαρμογών. Η εταιρεία έχει διεξάγει αρκετά events όπου καλεί τους ενδιαφερόμενους να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους στη νέα πλατφόρμα, με πάνω από 15 χιλ. εφαρμογές να περιμένουν τη σχετική έγκριση από την εταιρεία.