BlackBerry PlayBook OS 2.0, Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος BlackBerry PlayBook OS 2.0 για το ομώνυμο μοντέλο tablet είναι από χθες διαθέσιμο για download. Η νέα έκδοση φέρνει μια βελτιωμένη εμπειρία tablet, που επιτρέπει στους χρήστες να ζήσουν κάθε στιγμή στο μέγιστο, χρησιμοποιώντας τη συσκευή τους BlackBerry PlayBook με νέους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – στη δουλειά αλλά και στον ελεύθερο χρόνο τους.

, BlackBerry PlayBook OS 2.0, Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών του νέου BlackBerry PlayBook OS 2.0 περιλαμβάνονται και τα εξής:
• Ολοκληρωμένο πρόγραμμα email client με ισχυρό ενιαίο inbox: Με το BlackBerry PlayBook OS 2.0 έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ένα ενιαίο inbox που συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλα τα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών από Facebook, LinkedIn και Twitter, καθώς και των προσωπικών και επαγγελματικών email.
• Δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από τα social network στο ημερολόγιο και τις επαφές σας: Το ενσωματωμένο ημερολόγιο αντλεί πληροφορίες από τα social network και τις καθιστά διαθέσιμες οπουδήποτε και οποτεδήποτε τις χρειάζονται οι χρήστες. Οι κάρτες επαφών εμπλουτίζονται δυναμικά με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από το Facebook, το Twitter και το LinkedIn, για να δημιουργήσουν μια ενιαία άποψη των επαφών.
• Ανανεωμένη εφαρμογή BlackBerry Bridge: Η εφαρμογή BlackBerry Bridge είναι μια μοναδική εφαρμογή που προσφέρει σύνδεση Bluetooth ανάμεσα στο BlackBerry PlayBook και βασικές εφαρμογές του BlackBerry smartphone (μεταξύ των οποίων το BBM, το email, οι επαφές, το ημερολόγιο και ο browser, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το περιεχόμενο στη μεγαλύτερη οθόνη της ταμπλέτας. Με το BlackBerry PlayBook OS 2.0, είναι ευκολότερο και γρηγορότερο από ποτέ να παίρνετε αρχεία, ιστοσελίδες, email και φωτογραφίες που εμφανίζονται στο BlackBerry smartphone σας και να τα βλέπετε στο BlackBerry PlayBook σας, για βελτιωμένη εμπειρία επισκόπησης και επεξεργασίας. Η νέα εφαρμογή BlackBerry Bridge προσφέρει επίσης τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, που επιτρέπει σε ένα BlackBerry smartphone να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για το BlackBerry PlayBook.
• Μεγαλύτερη παραγωγικότητα εν κινήσει: Οι ανανεωμένες λειτουργίες επεξεργασίας αρχείων, η νέα εφαρμογή Print To Go και η αυξημένη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης των επιχειρησιακών δεδομένων μέσω του BlackBerry Balance επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιούν στο μέγιστο το BlackBerry PlayBook τους καθημερινά. Επιπλέον, ένα ανανεωμένο εικονικό πληκτρολόγιο με δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης και πρόβλεψης για το πώς θα ολοκληρωθεί η επόμενη λέξη μαθαίνει τον τρόπο που πληκτρολογούν οι χρήστες και επιτρέπει ταχύτερη και ακριβέστερη πληκτρολόγηση.
• Νέες εφαρμογές και περιεχόμενο: Χιλιάδες νέες εφαρμογές προστίθενται στο BlackBerry App World (μεταξύ των οποίων και μια σειρά εφαρμογών Android® που θα «τρέχουν» στο BlackBerry PlayBook). Χθες παρουσιάστηκε επίσης και ένα νέο Video Store . Βελτιωμένες δυνατότητες web browsing είναι επίσης διαθέσιμες με το BlackBerry PlayBook OS 2.0.

Σε συνδυασμό με την παρουσίαση του BlackBerry PlayBook OS 2.0, η RIM προχώρησε επίσης με μία πρώτη παρουσίαση του BlackBerry Mobile Fusion, που περιλαμβάνει υποστήριξη για τη διαχείριση των BlackBerry PlayBook tablets και BlackBerry smartphones εντός μιας επιχείρησης.

Η πλήρης παρουσίαση του BlackBerry Mobile Fusion (με δυνατότητες διαχείρισης συσκευών iOS και Android) προγραμματίζεται για το τέλος Μαρτίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Mobile Fusion, επισκεφθείτε το www.blackberry.com/mobilefusion.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Αποτι καταλαβα Usb OTG δεν του βαλαν..

Σάκης

Ο λαός απαιτεί hands on by cvlahakis!

Konstantinos

+1 Στον σάκη

Giwrgos

αφου το εχεις πανω στο γραφειο σου το ατιμο,δωσε βιντεο στο λαο!

Κωνσταντινος

Πες τα ρε Γιωργο…

SAKIS

+1 στον Γιώργο

Κώστας Βλαχάκης

Κατάλαβα….. Κατόπιν λαϊκής απαίτησης 😉
Ok όχι άμεσα γιατί φεύγω την Κυριακή για MWC.

Σπύρος

ακομα περιμενουμε το review οι υποψηφιοι αγοραστες!!!καλιο αργα παρα ποτε,αναμενουμε :))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.