CHUWI V99, Διπύρηνο Android tablet με οθόνη Retina

Ζηλεύετε την λαμπερή και πλούσια σε εικονοστοιχεία οθόνη Retina του iPad 3 & iPad 4; Βρίσκετε ανιαρό το λειτουργικό σύστημα iOS 6 και θέλετε να παίξετε με τις custom ROM’s του Android; Το CHUWI V99 δημιουργήθηκε για εσάς, με οθόνη 9.7 ιντσών Retina ανάλυσης 2048×1536 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz και μνήμη RAM 1GB. Το V99 τρέχει Android 4.1.1 Jelly Bean και διαθέτει δύο κάμερες.

Αν σας αρέσει μπορείτε να το βρείτε εδώ με 290$ (περίπου 226 ευρώ).

CHUWI V99
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Rockchip RK3066 1.6GHz διπύρηνος
GPU: Mali-400 MP4
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 9.7 ίντσες, LCD Retina, 2048×1536 pixels
Κάμερα: 2 Megapixel, Όχι LED flash
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, Bluetooth 2.0, micro USB
Μπαταρία: 10000 mAh
Διαστάσεις: 272.2×187.3×9.8 χλστ.
Βάρος: 643 γρ.

, CHUWI V99, Διπύρηνο Android tablet με οθόνη Retina

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Κλαίω με την ανάλυση και την τιμή!! Καταραμένο Xperia Tablet έπρεπε να έχει καλύτερη οθόνη!!

Γιώργος

Ωραία τιμή!!!!! Και πάλι θα προτιμήσω το Google Nexus 10 λόγω updates + 2 GB RAM !!!!!

Peris

@Γιώργος Μη ξεχνάς και το Gorilla Glass Glonass 2. Μεγάάάλο προτέρημα!

Nikolas

Πάντως απ´οτι βλέπω στο motion game δεν ανταποκρίνεται πολυ καλα… Πρέπεινα το γειρει αρκετά.

ηλιας

δεν εχει τελωνιο?

HarryGR

Μην εντυπωσιάζεστε τόσο πολύ από την οθόνη. Το Rockchip RK3066 που φοράει υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 1920×1080 άρα γίνεται upscale από το LCD panel στην ανάλυση της Retina. Επίσης δεν υπάρχουν android εφαρμογές που έχουν φτιαχτεί για τόσο μεγάλες αναλύσεις και λόγω του resize ίσως φαίνονται χάλια. Άλλο μεγάλο πρόβλημα θα είναι η αυτονομία αφού η Retina με τον τόσο μεγάλο αριθμό pixels είναι πολύ ενεργοβόρα. Τέλος, η απόδοση στα παιχνίδια σίγουρα θα είναι μειωμένη λόγω πάλι της μεγάλης ανάλυσης και παρόλο που η τετραπύρηνη Mali 400 MP4 είναι αρκετά δυνατή, σίγουρα δεν είναι σαν το PowerVR SGX543MP4 του ipad 3. Γενικά για κινέζικα tablets, ένα από τα πιο αξιόπιστα sites για αγορά, επειδή παίζουν αρκετοί απατεώνες εκεί έξω, είναι το ipadalternative.com και μέσω singpost δεν περνάει τελώνειο. Αν περάσετε μια βόλτα από myphone.gr, θα δείτε ότι οι περισσότερι από εκεί ψωνίζουν. Και από αξιόλογα κινέζικα tablets που είναι τρομερά value for money, δείτε τα Pipo MAX M1, Cube U30GT, Window N101,

mixalis

με ποιο τροπο δε περναει τελωνειο?ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.