Νέα γενιά ConnectMe tablets από τη Forthnet

Μετά την εμπορική επιτυχία του πολύ προσιτού Android tablet των 69,90 ευρώ τα καταστήματα Forthnet ετοιμάζονται να διαθέσουν στην ελληνική αγορά τρία νέα μοντέλα Connect Me tablets. Πάρτε χαρτί και μολύβι να σημειώσετε τα specs και ετοιμαστείτε για κυκλοφορία περί τα μέσα Απριλίου.

• ConnectMe TS-707: All Winner A13 μονοπύρηνος 1,2 GΗz, Google Play, USB Host, Android 4.0.4. Τιμή κάτω από 100 ευρώ.

• ConnectMe TS-722: Android 4.1.1 Jelly Bean, διπύρηνος Rockchip 3066 1,6 GΗz, 1GB RAM , 8GB αποθηκευτικός χώρος, Bluetooth, Google Play, 2 κάμερες, mini HDMI. Τιμή περίπου 150 ευρώ.

• ConnectMe TS7D-19: Τηλεόραση DVB-T MPEG-4 με EPG και δυνατότητα εγγραφής του τηλεοπτικού προγράμματος. Ενσωματωμένο GPS, 1GB RAM. Τιμή λίγο πάνω από τα 150 ευρώ.

Connect Me tablets, Νέα γενιά ConnectMe tablets από τη Forthnet

Connect Me tablets, Νέα γενιά ConnectMe tablets από τη Forthnet

Connect Me tablets, Νέα γενιά ConnectMe tablets από τη Forthnet

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikosBazinga

ολα 7ιντσα θα ειναι;;

kostis

Καλο το dual core αλλα πανακριβο…..το βρισκω με την μιση τιμη και με εγγυηση απο εξω….

nikosb

Εχω το intenso 814το πηρα 125ευρω απο το πλαισιο και ειναι ενα παρα πολυ καλο ταμπλετακι.Το προβλημα μου ειναι,αν μπορει καποιος να με βοηθηση ,ειναι οτι εχει εξοδο HDMI micro και μπορω να το συνδεω με την τηλεοραση.Συνδεθηκα κανα 2 φορες και δουλεβε μια χαρα και μεσω του application hdmi Switch αλλαζα τα πιξελ της εικονας (720 1080). Την τριτη φορα που το χρησιμοποιησα εβαλα και εβγαλα το καλωδιο το hdmi οταν ηταν σε λειτουργια το ταμπλετ και η τηλεοραση και ανακαλυψα οτι μετα το HDMI switch αυτο το application που εχει το android μου γραφει,οταν το παω να το πατησω για να συνδεσω το ταμπλετ με την τηλεοραση, εχει μηδεν KB σαν ογκος και μρω πια να το συνδεσω δηλαδη σαν να σβηστηκε η εφαρμογη και ν λειτουργει και ποια το ταμπλετ μου ειναι αχρηστο οταν θελω να το συνδεσω.Εψαξα μεσω του Google play μηπως καταφερω να ξανα εγκαταστησω την εφαρμογη αλλα ν υπαρχη πουθενα.Ειμαι σε απογνωση γιατι μν μπορω να συνδεω πια το ταμπλετακι μου με τη τηλεοραση.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ειμαι ευγνωμων.Ευχαριστω

nikosm10

@kostis

Δωσε και σε μας κανα λινκ……

iosif1980

Όχι με rockchip όμως που είναι εφάμιλλος του dual core exynos και σίγουρα χωρίς play που έχει αυτό

keysmith

το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ (αυτό με την tv, GPS) είχε φέρει το eshop προ μηνών σε ένα crazy sundays. Το είχε και 10€ φτηνότερα από το listprice της jaga (το είχε και η jaga). Θέλω να πω δεν είναι και πολύ καινούρια ιστορία. Αυτό με την TV, GPS μπορεί να το έπαιρνα αν δεν ήταν 800Χ η οθόνη αλλά να ήταν 1024 ίσως. Μια χαρά θα ήταν για ταξιδάκια (θα είχε και την TV για όπου έπιανε).

Πανος Σομπολος

τι κιτς κεραια ειναι αυτη? αλλα περι ορεξεως
Οι φιλοι που εχουν παρει το πρωτο,να μας που αν πρεπει να ασχοληθουμε με τα μοντελα σαν επιλογη ….καλυτερη αποψη απο του χρηστη πιστευω δεν υπαρχει

ΜΑΝΩΛΗΣ

Εχω το πρωτο…καταρχην ηξερα οτι δεν μπορει να ειναι τελειο με 69ε….τα βασικα τα κανει μια χαρα.Δηλ. σερφαρισμα, καμια ταινιουλα (mkv+υποτιτλους) και απλα παιχιδακια (εχω κολλησει με το zombie evil). AΛΛΑ… μονιμα στην πριζα λογω τις γελοιας του μπαταριας, που σε game κρατα 45΄ και χάλια χάλια χάλια χάλια φωτεινότητα! οποτε για πρωτη επαφη με tablet αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω…τίμια προταση…αλλα ο συμβιβασμος που κανεις στην αρχή γρήγορα περνάει!

balddevil

Ότι πληρώνεις παίρνεις .. Αυτος είναι ο νόμος της αγοράς …

Lefteris Nt

Έχω και εγώ το πρώτο connect των 69 Ευρώ . Για κάποιον που δεν είχε επαφή με tablet άλλη φορά , το μηχάνημα είναι μια χαρά για τα λεφτά του . Για entry level tablet τα αξίζει και με το παραπάνω , παρόλα τα τυχόν προβλήματά του . Έπειτα σου ανοίγει η όρεξη και ψάχνεσαι για κάτι παραπάνω . Με βλέπω σε λίγο καιρό να ψάχνω για κάτι καλύτερο , και να μένει αυτό για τον μικρό γιό να παίζει 🙂

Πανος Σομπολος

Ευχαριστω παιδια πολυ κατατοπιστικοί!

Γερασιμος

ειναι Google certified? ‘η λιγο “Google”

Manthos

Ο/Η nikosb λέει: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013 στις 14:36 Εχω το intenso 814το πηρα 125ευρω απο το πλαισιο και ειναι ενα παρα πολυ καλο ταμπλετακι.Το προβλημα μου ειναι,αν μπορει καποιος να με βοηθηση ,ειναι οτι εχει εξοδο HDMI micro και μπορω να το συνδεω με την τηλεοραση.Συνδεθηκα κανα 2 φορες και δουλεβε μια χαρα και μεσω του application hdmi Switch αλλαζα τα πιξελ της εικονας (720 1080). Την τριτη φορα που το χρησιμοποιησα εβαλα και εβγαλα το καλωδιο το hdmi οταν ηταν σε λειτουργια το ταμπλετ και η τηλεοραση και ανακαλυψα οτι μετα το HDMI switch αυτο το application που εχει το android μου γραφει,οταν το παω να το πατησω για να συνδεσω το ταμπλετ με την τηλεοραση, εχει μηδεν KB σαν ογκος και μρω πια να το συνδεσω δηλαδη σαν να σβηστηκε η εφαρμογη και ν λειτουργει και ποια το ταμπλετ μου ειναι αχρηστο οταν θελω να το συνδεσω.Εψαξα μεσω του Google play μηπως καταφερω να ξανα εγκαταστησω την εφαρμογη αλλα ν υπαρχη πουθενα.Ειμαι σε απογνωση γιατι μν μπορω να συνδεω πια το ταμπλετακι μου με τη τηλεοραση.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ειμαι ευγνωμων.Ευχαριστω Απλα κανε reset to ταμπλετακι..θα το ξαναβγαλει το προγραμμα γιατι εχει περαστεί από… Συνέχεια »

Nikosb

@Manthos

Μάνθο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την βοήθεια,θα το προσπαθήσω το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.