Crypto Passepartout 70 R8, Tablet με οθόνη 7″, Android 2.3 και 149 ευρώ

Θα μπορούσε να είναι ένα από τα best value for money tablet, αλλά η οθόνη resistive πέφτει κατακόρυφα στην προτίμησή μας. Είναι το Crypto Passepartout 70 R8, κοστίζει 149 ευρώ και έρχεται με οθόνη 7 ιντσών 800×480 pixels, Android 2.3 Gingerbread, επεξεργαστή 800MHz, μνήμη RAM 256MB και ενσωματωμένη μνήμη 8GB. Δέχεται κάρτες μνήμης micro SD και διαθέτει Wi-Fi και έξοδο mini HDMI.

update: Παιδιά πήγα και το είδα σε κατάστημα Saturn. Δεν αξίζει, η οθόνη καταλαβαίνει ότι θέλει. Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο με την προεγκατεστημένη εφαρμογή Anysoft keyboard. Δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο.

, Crypto Passepartout 70 R8, Tablet με οθόνη 7″, Android 2.3 και 149 ευρώ

Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, με 149 ευρώ ίσως και να μην με χάλαγε να το έχω “πασπαρτού” όπως είναι και το όνομά του και να περιφέρεται μεταξύ κομοδίνου και τραπεζάκι σαλονιού.

, Crypto Passepartout 70 R8, Tablet με οθόνη 7″, Android 2.3 και 149 ευρώ

Kudos to oineas25

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

146 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos Galatis

Τα Crypto ειναι Ελληνικής κατασκευής ε? Κάποτε είχα ένα modem 51 kbps το πιο γρήγορο εκείνης της εποχής !!

zak91

Έχω 2 συσκευές crypto, ενα tv tuner κι ένα gps και ειμαι και απο τα 2 αρκετα ικανοποιημενος (ειδικά το gps τα σπαει για 80ε που το είχα παρει) οπότε δε θα δισταζα να πάρω και ταπλετ crypto. Θα το προτιμουσα σιγουρα απο τα κινεζικα που κυκλοφορουν σ’ αυτα τα χρηματα μιας και τα παιδια στην crypto κανουν πολυ καλη προσπαθεια και πρεπει να στηριζουμε εγχωρια προϊόντα.

Tryfonas Alexopoulos

Πολύ καλό για τα λεφτά του!!!

Sotos73

Για τα λεφτά του είναι super μπορείς να το πάρεις παραλία και να μην το λυπασαι!!!!

dr.TZEF

Φιλοι μου υπαρχει καλυτερη προταση στα χρηματα αυτα,ARCHOS ARNOVA 8 με 2.2 πλεον Android….
https://www.youtube.com/watch?v=8c5QgXfAcNQ

dr.TZEF

https://www.skroutz.gr/s/328139/Archos-Arnova-8-4GB.html
Κανονικα με βαζει,εκτος και αν εκανα κατι λαθος στο copy paste προηγουμενος Κωστα.

bill21

αν ισχυει οντως η τιμη αυτη το αγορασα ηδη.διοτι ουτε κ εμενα με χαλαει να εχω ενα ταμπλετακι διαθεσιμο στο σπιτι!!!!

alex

Resistive? No thanks,ας ήταν λίγο ακριβότερο και είχε Capacitive..

Ax0R7aG0z

@Nikos Galatis

Δεν είναι ελληνικής κατασκευής, είναι κινέζικα ΟΕΜ με branding Crypto

KostasMi

κράζουμε τα Ελληνικα brands και μετά βγαίνουμε στις πλατείες και κλαίμε

θανάσης

να ρώτησω κάτι το arnova 8 έχει capacitive οθόνη

stelios2510

συνδεετε με 3G σημα….

Ανδρεας Τ

flash μέσα στο ιντερνετ παιζει???

pkporto

ρε παιδια με 180€ αγοραζεις το archos 70 με capacitive οθονη και 2 χρονια εγγυηση, και με 225€ το archos 101. https://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=12190

djore

To arnova μπορείτε να το βρήτε και με 99 αλλα και πάλι δεν αξίζουν αυτά . Πολύ εκνευρηστηκά στην χρήση και αργά σαν χελόνες . Αν ειναι να δώσεται 150 ευρώ πάρτε ενα μεταχηρησμένο Archos 70 ή φιλάξτε χρήματα και δωστε 200 για καινούργιο … Οτι δήποτε κάτω από Cortex A8 απλά ταλαιπορία …

billy

η οθονη του γιατι δεν ειναι καλη?τι ειναι resistive?

george

Aπο ebay πηρα με 10.2 οθονη resistive επεξεργαστη 1.1ghz ram512 και μνημη 16γιγα+8γιγακαρτα με τα ιδια λεφτα

thannasis

Ξερουμε αν θα παρει καποια 3αρα εκδοση? 3.1 η 3.2?

praktorakos

παιδιά το αγόρασα γιατί για τα λεφτά του μου φάνηκε ενδιαφέρον.
Προς το παρόν όλα οκ…
Πληκτρολόγιο Ελληνικό έχει προεγκατεστημένο γιατί κάπου πιο πάνω αναφέρθηκε εσφαλμένα το αντίθετο…

praktorakos

Καλημερα cVlachakis…
μήπως απλά ήταν επιλεγμένο το default πληκτρολόγιο του android? γιατί σε αυτό που πήρα εγώ έτσι ήταν. Απλά πρέπει να διαλέξεις το Anysoft keyboard που έχει μέσα….
πρέπει να πας Settings –> Language&Keyboard–>Διαλέγεις το Anysoft Keyboard…μετα οταν πας να δουλέψεις το πληκτρολόγιο εχει πανω δεξια ένα κουμπί ->ABC-> όπου και αλλάζεις γλώσσα.
Πάντως από ότι είδα το Ελληνικό πληκτρολόγιο το έχουν ανεβάσει και στην σελίδα της Crypto….
Φιλικά….

xorxe

καλησπέρα.
με υποτιτλους τι παίζει; υποστηρίζει ξεχωριστά αρχεία;

crypto

Αγαπητοί συνάδελφοι στην τεχνολογία. Ήταν πάγια πολιτική της εταιρίας Crypto μέχρι τώρα, να μην απαντά σε σχόλια που εμφανίζονται στο Internet για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι ότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του ελεύθερα (η οποία είναι σεβαστή) και ο δεύτερος είναι ότι θα χρειαζόμαστε πολλά resources για να απαντήσουμε σε όλα τα σχόλια, σε όλο τον χώρο του Internet. Επίσης θεωρούμε ότι κύρια δουλειά μας είναι να βγάζουμε σωστά προϊόντα, που να μιλούν από μόνα τους για το έργο μας, παρά να αναλωνόμαστε σε ατέρμονες συζητήσεις. Επειδή όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση αισθανόμαστε μεγάλη πίκρα και αδικία για κάποιες απόψεις που έχουν εκφρασθεί εδώ, θα θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. Κατ’ αρχήν να πω ότι το Passepartout 70 R8 είναι προϊόν έρευνας 10 μηνών και δεν είναι απλά ένα κινέζικο προϊόν που του βάλαμε το όνομα Crypto. Εξάλλου ποτέ δεν κάνουμε απλά κάτι τέτοιο σαν εταιρία. Εδώ για όσους δεν γνωρίζουν θα ήθελα να πω ότι η εταιρία Κρύπτο ξεκίνησε το 1984 σαν ερευνητική και βιοτεχνική εταιρία , με σχεδίαση και κατασκευή αναλογικών modems, όπου όλες οι διαδικασίες γίνονταν in-house και περιελάμβαναν, σχεδίαση κυκλωματικού, σχεδίαση πλακετών, σχεδίαση μεταλλικού… Συνέχεια »

Septagram

Κώστα , επειδή θέλω να το αγοράσω υπάρχει περίπτωση να δούμε κανένα Hands On;

Septagram

Έγινε ρε τσάκαλε , θα περάσω από Multirama Περιστερίου να δώ τι λέει.

pistofid

Παραδέχομαι και επικροτώ την παρέμβαση της Crypto! Δεν με ενδιαφέρει αν το tablet της έχει capacitive ή resistive. Ούτε με ενδιαφέρει αν τα χαρακτηριστικά του αξίζουν ή δεν επαρκούν για κάποιους. Μου φαίνεται ότι μας διαφεύγουν κάποια ουσιαστικά στοιχεία. Αρκετοί κατέθεσαν την ικανοποίησή τους με παλαιότερα προϊόντα της εταιρίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να πραγματοποιείται κάποια συναρμολόγηση/κατασκευή στην Κίνα, ωστόσο αυτό δεν κάνει τα προϊόντα τσάντες Gucci με κολλημένη στάμπα! Ούτε αναιρεί την επιχειρηματική/ερευνητική/αναπτυξιακή δράση που υπάρχει πίσω από αυτά τα tablets. Ας σταθούμε επιτέλους και λίγο στο πλευρό της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Εννοείται ότι οι μεγάλες εταιρείες θα έχουν καλύτερο υλικό και λογισμικό…. καθώς ο ισχυρότερος με τον τζίρο που εξασφαλίζει (από εμάς τους gadgetmaniacs).. μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει στον ανταγωνισμό. Ας λάβουμε επιτέλους υπόψη μας και την συνιστώσα του Ελληνικού προϊόντος… σε όποιο ποσοστό και αν είναι αυτό (…βάζει σε μερικούς Έλληνες ψωμί στο τραπέζι τους!). Εννοείται ότι δεν λέω σε κανέναν να τρέξει να αγοράσει με γνώμονα μόνο αυτή την οπτική. Απλά επιτέλους να βάλουμε άλλη μια παράμετρο στην μελέτη/ανάλυση που κάνει ο καθένας μας στο μυαλό του για την αξιολόγηση ενός προϊόντος. Είμαστε πραγματικά global clients σε διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα και μια τεράστια γκάμα… Συνέχεια »

Lakis

Καποιος που το εχει αγορασει μπορει να μας πει αν τελικα υπαρχει προσβαση στις εφαρμογες του Αndroid Μarket?

Ευχαριστω.

Septagram

Πήγα να το αγοράσω και το είχαν εξαφανίσει ( μέχρι και το εκθεσιακό είχαν πάρει ).

xionomiaou

Απο οτι εχω ψαξει ειναι απο τα ελαχιστα (.. το μονο βασικα)που τρεχουν 2.3 και εχουν τετοια τιμουλα..
κυριως το θελω για κανα παιχνιδακι, για internet browsing, youtube και για αναπαραγωγη ταινιων dvdrip, 720p avi, mkv, mp4 κτλ…..απο οτι βλεπω στις προδιαγραφες τα υποστηριζει μεχρι 1080p και με srt υποτιτλους…

ελπιζω να υποστηριζει Android Market κανονικα..

+1 και στην επισημη παρεμβαση της Crypto η οποια ειναι τουλαχιστο παρουσα στο After Sales οσο αφορα τα προιοντα της…

Προσωπικα ψηνομαι πολυ αγρια να το αγορασω..

LG Optimus gt540

Lakis

Δεν διαβασες προσεκτικα.

1. Δεν παιζει Youtube , αναφερθηκε πιο πανω γιατι.
2. Δεν εχει Android Market .

Nikolaos papad

Παιδιά, καλημέρα.
Μόλις σήμερα το πήρα.Στην αρχή, λόγω και ipad απογοητεύτηκα. Αλλά όταν συνηθίζεις στην οθόνη και μαθαίνεις τα κόλπα της έχει μεγάλη πλάκα. Τώρα, σχετικά με την ταχύτητα νομίζω ότι το ζητούμενο είναι το value for money και εκεί τα πάει πολύ καλά.
Μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα που έχω βρει είναι ότι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται από το android market αλλά μπορεί και να φταίει το ότι είμαι καινούριος στο android. Αν κανείς βετεράνος μπορεί να βοηθήσει, θα ήμουν ευγνώμων.

Γιαννης

μου αρεσειιιι πολυ! μαλλον θα παω να το παρω μιας και θελω να μπω χαλαρα στα tablets!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ

Καλησπέρα και απο εμένα , έχω αγοράσει το αναφερόμενο tablet και οι εντυπώσεις μου δεν είναι πολύ καλές. Εκτός του ότι είναι αργό μου βγάζει συνέχεια προβλήματα όπως δεν παίζει τα βίντεο απο το youtube ,ούτε ταινίες και βίντεο που του μεταφέρω απο το pc σε μορφή mp4 , ενώ δεν υπάρχει η εφαρμογή market για να κατεβάζεις εφαρμογές . Μήπως γνωρίζει κανείς την επίλυση των προβλημάτων αυτών ? Ευχαριστώ !!!

Nikolaos papad

Φίλε, Βασίλη

το τάμπλετ που έχω εγώ στα χέρια μου παίζει τα πάντα. Κι όσο το μαθαίνω ακόμα καλύτερα. Ξαναθυμίζω, ότι έχω κι ένα ipad. Νομίζω, ότι η αναλογία τιμής και αξίας δίνει πολύ υψηλό δείκτη. Το πρόβλημα όμως με android market παραμένει. Έχω στείλει ερώτημα στην crypto. Όταν μου απαντήσουν θα σας πω.
Αυτά

xionomiaou

αναμενω και γω την απαντηση της crypto
..παντως εαν βρεθει λυση και γι το android market νομιζω θα λυθουν και ολα τα προβληματα αναπαραγωγης ταινιων με καποιον αλλο media player που θα κατεβει απο το market..

Βασιλη σου επαιξε κανονικα avi mkv mp4?
μηπως δοκιμασες κανενα 720p?
τα πηγε καλα και στα μεγαλα αρχεια?

θανος

παιδια με ενδιαφερει πολυ το ταμπλετ αυτο. Εφαρμογες για το android δεν γινεται να κατεβουν και απο το internet; Απο μπαταρια εσεις που το εχετε τι λεει αντεχει η πρεπει να ειμαι με εναν ανταπτορα στο χερι συνεχεια;

xionomiaou

αν παντως δεν υποστηριζει την εφαρμογη του android market μπορει καποιος να βαζει τις εφαρμογες στην SD card και να τις κανει εγκατασταση απο κει..

νταξει λιγο μπακαλιστικοςκαι ξενερωτος τροπος αλλα εαν κανει αυτα που υποσχεται στην αναπαραγωγη αρχειων 720p με ελληνικους υποτιτλους srt, χαλαλι

btw εφτασε και σε αλλα μαγαζακια εκτος απο τα κεντρικα και η τιμη του χαληλωσε ακομα ποιο πολυ..πολυ καλο 😉

τελικα youtube videos παιζει ρε παιδια?ολα ok?

michalisv

Αμα μπεις απο το crypto στο https://market.android.com/ δεν κατεβαζει εφαρμογες κατευθειαν?

Nikolaos papad

Δυστυχώς όχι michalisv. Δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Και δυστυχώς από το support που έστειλα αίτημα τηρούν σιγή ιχθύως. Οπότε. μάλλον… δεν το βλέπω. Και είναι πρόβλημα γιατί πχ, το adobe reader μόνο από εκεί μπορείς να το βρεις.

xionomiaou

φιλε Νικολαος με την αναπαραγωγη videos και μαλιστα HD videos πως τα παει?

τα αναπαραγει σωστα και χωρις προβληματα?

*παντως ππλλες εφαρμογες απο το Market οπως καο το adobe reader τις εχω σωζμενες στην SDcard μου οποτε λειτουργικα μικρο το κακο….απλα σιγουρα χανεται η ομορφια του browsing εφαρμογων στο Market

YiaXa

Οσον αφορα το θεμα applications , η crypto εχει στη σχετικη σελιδα για το passepartout αυτο: https://www.crypto.gr/gr/manuals/Android_Application_Installation_Guide_V1.pdf
Θα βοηθήσει πολλούς αρχάριους με το θέμα Android.

Nikos

Kαλησπέρα. Πράγματι η πρόταση της crypto είναι δελεαστική καθώς δεν είναι και η μόνη εταιρεία που δεν υποστηρίζει android market (βλέπε Archos). Ομολογώ οτι η οθόνη δεν με πολυενοχλεί, pda είχα και το έχω συνηθίσει. Μετά απο ψάξιμο βρήκα μια λύση για το android market που όμως δεν μπορώ να τη δοκιμάσω γιατί δεν έχω αγοράσει το προιόν! Παρακαλώ όσοι το έχετε αγοράσει και θέλετε δοκιμάστε να το κάνετε και αν πιάσει ενημερώστε και τους υπόλοιπους οτι υπάρχει λύση. Από το browser του crypto σας στη διεύθυνση http://www.Appslib.com κατεβάστε το Appslib και κάντε install. Στη συνέχεια ”τρέξτε” το εικονίδιο ”marketplace” και κατεβάστε την εφαρμογή ”arctools” και κάντε install. Μετά ”τρέξτε” την εφαρμογή arctools και κάντε install πρώτα το Default apps&market v… και μετά τις άλλες εφαρμογές (google maps κ.α). Αφού τα κάνετε αυτά τρέξτε το android market και είναι έτοιμο και λογικά με την καινούρια version κι όλας! Λογικά δεν διατρέχετε κίνδυνο αν αποτύχει το πείραμα γιατί δεν είναι παρά μια application μόνο και όχι update λειτουργικού συστήματος! Να σημειωθεί εδώ οτι αν δεν ”κατέβει” η καινούρια version του marketplace (Default apps&market v…) τότε απλά πηγαίνετε πάλι στο arctools αφού έχετε τελειώσει με την εγκατάσταση της παλιάς και κατεβάζετε κατά… Συνέχεια »

thanos

πηγα multirama και το επιασα στα χερια μου 3 φορες αυτη την βδομαδα, η οθονη μου φανηκε πολυ ωραια καθως εχω συνηθισει απο την resistive του κινητου μου, ωραιο design και αρκετα ελαφρια ταμπλετα μαλλον με βλεπω να το αγοραζω τελικα.

Nikos Papad

Προσωπικά, ευχαριστώ όλους όσους συμβάλλουν με λύσεις. Όντως τις ταινίες hd τις παίζει χωρίς προβλήματα. Υπότιτλους δεν κατάφερα να προσθέσω, νομίζω ότι έχει να κάνει και με player.Θα δοκιμάσω τις λύσεις και θα τα πούμε.
Νίκος

thanos

θα παω αυριο να το παρω… θα γραψω εντυπωσεις 🙂

xionomiaou

@Nikos Papad
οι υποτιτλοι ειναι θεμα player απο οτι ξερω και
γω..

ισως αν καποιος δοκιμασει να σωσει το srt αντι για ANSI σε UTF~8 και χρησιμοππιησει το Vital player ή το Mobo player(με τους Codec) να τους εμφανιζει μια χαρουλα…

στο κινητο μου LG GT540 μου ετσι κανω και τους εμφανιζει κανονικα..;)
στο Mobo Player μαλιστα μπορεις να επιλεξεις και μεγεθος υποτιτλων κτλ κτλ

θανος

Παιδια η ταμπλετα τα σπαει! Με αυτην σας γραφω 🙂 και ειιναι και κουκλα!

thanos

mini review:
θετικα: λεπτη, αρκετα ελαφρια ταμπλετα που μπορεις να την παρεις παντου. συνδεσιμοτητα ιντερνετ παρα πολυ καλη βρηκε περισοτερα δικτυα wifi αποτι το λαπτοπ μου! βιντεο 1080 δεν δοκιμασα ακομη τα κανονικα ομως που ειδα ηταν πολυ ομορφα, η οθονη ειναι πολυ καλη για αυτη τη δουλεια. Το anysoft πληκτρολογιο πολυ πιο ευχρηστο κατ’εμε απο το default του android. το μαρκετ δεν το εψαξα καθολου για να πω την αληθεια, applications βρηκα παρα πολλες σε διαφορα site ή απλως κανωντας search για .apk στον γουγλη. παιχνιδια δεν δοκιμασα πολλα το angry birds παντως το τρεχει αριστα και εχει πολυ πλακα να παιζεις. Η οθονη αν εχετε συνηθισει απο capacitive πχ iphone ισως να σας εκνευρισει λιγο στην αρχη αλλα μετα απο λιγο την συνηθιζεις και ειναι πολυ ευχαριστη στην χρηση της (ειναι και πιο ακριβης, ειδικα αν εχετε και κανενα πενακι διαθεσιμο ή χρησιμοποιειτε το νυχι σας)
αρνητικα: το ελληνικο πληκτρολογιο ναι μεν παρεχεται μαζι με την συσκευη αλλα πρεπει να το εγκαταστησεις ο ιδιος, δεν ειναι κατι τρομερα αρνητικο αλλα θα προτιμουσα να ηταν προεγκαταστημενο.

thanos

btw παιζει μια χαρα youtube! 🙂

Konstantinos

Γεια παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το arnova 10…

θα έδινα ένα 50αρι ακόμα για capasitive. αλλά δυστυχώς το αρνόβα έχει ρεζίστιβ.
καμιά άλλη πρόταση γύρω στα 150?

Stelios

Το περιμένω πως και πως…η Crypto είναι πολύ εντάξει σαν εταιρεία παίδες , αν λάβουμε υπ´όψιν μας οι παλαιότεροι , modem, cameras, και αρκετά άλλα που μας συνόδευαν και ακόμα μας διευκολύνουν στην καθημερινότητα μας.
Τιμή άψογη για tablet…εχει ότι χρειάζεται και πάνω απ´όλα αν χρειαστεί το after sales της εταιρείας βάση παλαιότερης εμπειρίας τα σπάει!!!!
Άντε και σύντομα κύριοι της Crypto με την υπέρβαση

Γιάννης Δ.

Η παρέμβαση του εκπροσώπου της CRYPTO ήταν σημαντική, αλλά σε ένα σημείο με μπέρδεψε, και συγκεκριμένα στο σημείο που αναφέρει την αδυναμία αναπαραγωγής flash. Και ερωτώ : ο λόγος που δεν παίζει flash είναι λόγω μη ισχυρού επεξεργαστή ή η συγκεκριμένη έκδοση του android δεν υποστηρίζει flash? Και γιατί κάποιοι φίλοι ανέφεραν οτι παίζει κανονικά flash ?

thanos

να διευκρινισω πως φλας δεν πρεπει να τρεχει οπως ειπε και ο εκπροσωπος, youtube παιζει μεσω εφαρμογης (οπως ακριβως δηλαδη και στο ipad) ενα θεμα που με μπερδεψε ειναι πως η crypto στο site της λεει πως εχει 2 χρονια εγγυηση ενω στα multirama επεμεναν για 1. στο κουτι ομως ειχε ενα χαρτι που εγραφε με μεγαλα γραμματα 2 χρονια εγγυηση επισημα! με δουλευαν στα multirama? ο eshop παντως και αυτος 2 χρονια εγγυηση γραφει.

Γιάννης Δ.

Ok, flash λοιπόν δεν παίζει, όσοι βλέπουν youtube το βλέπουν μέσω application για android και όχι μεσω http://www.youtube.com. Το ερώτημα μου παραμένει, flash δεν παίζει λόγω αδύναμίας του επεξεργαστή ή επειδή δεν το υποστηριζει η συγκεκριμένη έκδοση του android ?
Σχετικά με την εγγύηση, στην θέση σου θα πίστευα αυτό που μου λέει ο κατασκευαστής και οχι οτι αβάσιμο μου λέει ο κάθε πωλητής

Roulis

Παιδια ευτυχως πηγα το ειδα απο κοντα και δεν το παρηγγειλα απο το internet γιατι θα εκλαιγα τα λεφτα μου. Η οθονη του και συγνωμη που θα το πω ετσι ωμα ειναι αχριστη. Ολα τα υπολοιπα χαρακτιριστικα μπορει να ειναι ιδανικα αλλα τι να το κανεις αν δεν μπορεις να σερφαρεις ή να το χρησιμοποιησης χωρις να σου σπασει τα νευρα αυτη η οθόνη που οντως καταλαβαινει οτι θελει. Δοκιμαζα για αρκετη ωρα διαφορα αλλα tablets μεχρι 250 ευρο και το μονο που κατα την αποψη μου αξιζει ειναι το ZTE V9. Αν και resistive οθονη συμπεριφεροταν ακομα καλυτερα και απο το Archos 70 που εχει capacitive οθονη. Και τελικα κατελιξα σ’αυτο. Αυτο που εχω να προτεινω απλα ειναι πατε να το δοκιμασετε απο κοντα και θα καταλαβετε.

Roulis

Aπαντηση για τον Γιαννη: ναι flash δεν παιζει λογο επεξεργαστή. Και απ’οτι ξερω tablets με υποστηρηξη flash ειναι λιγο τσιμπιμενα σε τιμη.. Youtube παντως βλεπεις μεσω εφαρμογης.
Παρακατω μια λιστα με tablets που υποστιρηζουν adobe flash..
https://www.adobe.com/flashplatform/certified_devices/tablets.html

Γιάννης Δ.

Ευχαριστώ Roulis

βαγγεκης

το συγκεκριμενο tablet το εχω αγορασει εδω και δυο εβδομαδες οποτε σας γραφω αναλυτικα την αποψη μου….η οθονη του αν την δουλεψετε απλως με το χερι δεν αντιδρα σωστα αν χρησιμοποιησετε πενακι ειναι απολυτα ακριβεις στο επακρο μπορω να πω το μονο μειον ειναι οτι σε εντονο φωτισμο ειναι καπως δυσαναγνωστη….υποστιριζει κανονικα flash player και αναπαραγει οποιοδηποτε βιντεακι απο το you tube με εξαιρετικη ανεση….απο ταχυτητα δεν εχω παραπονο(ειναι πιο γρηγορο απο το zte blade που εχω) και το wifi δουλευει καλυτερα και απο τα δυο λαπτοπ μου…η εγκατασταση εφαρμογων ειναι παιχνιδακι και δεν λεει οχι σε τιποτα(οπως και η ευρεση apk ειναι παρα πολυ απλη) οποτε το android market δεν ειναι και τοσο χρησιμο…δεν τρωει κολληματα ευτυχως…παιζει οποιο αρχειο avi και αν εχω βαλει αναγνωριζοντας εξωτερικους υποτιτλους και βγαζει και αρκετα καλη εικονα με το mini hdmi…απο κατασκευη για τα 150Ε ειναι αρκετα καλο(οχι τελειο) αλλα μπροστα στο Archos Arnova 10 που εχει androind 2.1(ενταξει εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα εχει 4gb μνημη εναντι 8 gb του crypto) και σε καποια αλλα tablet που αναβαινεις αρκετα ωστε να παρεις κατι ισαξιο πιστευω οτι η crypto με το Passepartout 70 R8 εκανε καλη δουλιτσα…..τα κανει ολα και συμφερει….εχει και android 2.3… Συνέχεια »

Dw

μου φαινεται και εμενα ενδιαφερον οπως το βλεπω το μονο που δεν εχω καταλαβει αν και διαβασα ολα τα σχολια αλλα παρατηρησα διαφορετικες αποψεις ειναι αν υποστηριζει flash . Δηλαδη αν παμε να του εγκαταστησουμε σε .apk το τελευταιο flash το παιρνει ;

Γιάννης Δ.

Παραπάνω δηλώθηκε οτι λόγω επεξεργαστη εν υποστηρίζει φλας. Όμως αναφέρθηκε οτι βίντεο youtube παίζει κανονικότατα μέσω εγκατεστημένης ειδικής εφαρμογής. Όπως και να έχει, για τα λεφτά του (130+) είναι άπαιχτο. ¨οσοι θέλουν να τα έχουν όλα σην μέγιστη ποιότητα ας σκάσουν 3+ φορές τα λεφτά που κάνει το κρύπτο.

Αγγελος

Καλησπέρα,
σήμερα βρηκα στα Media Markt αυτη την συσκευή και την θεωρώ ιδανική στην λύση του carputer που σκέφτομαι να φτιάξω… Αλλά το μόνο μου θέμα είναι αν μπορεί να πάρει εξωτερική κεραία gps και αν υπάρχει και το κατάλληλο λογισμικό για να το χρησιμοποιώ σαν gps στο αμάξι.
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει παρακαλώ.

λεο7

ΜΠΡΑΒΟ στην κρύπτο είναι μα ελληνική εταιρεία (πριν λίγο το ανακάλυψα) και η τιμή για το τάμπλετ της είναι πολύ καλή με αυτά που προσφέρει.ναι σίγουρα αυτά των μεγάλων εταιρειών είναι καλύτερα ποιοτικά όμως πιστεύω πως η ελληνικά αγορά δεν είναι στις προτεραιότητες τους.η apple τον τελευταίο χρόνο θυμήθηκε πως υπάρχει και αυτή η χώρα και οι άλλες βάζουν το ελληνικό πληκτρολόγιο όποτε το θυμούνται με ελάχιστες εξαιρέσεις.έλεος με την ξενομανία μας πια χρειάζεται μια αλλαγή νοοτροπίας και και θα αρχίσω από το εαυτό μου πρώτα αγοράζοντας το τάμπλετ της.οι δυνατότητες του είναι ικανοποιητικές τα λεφτά λίγα και άλλωστε περισσότερο θα μετάνιωνα για τα 500άρια και τα 400άρια που θα έσκαγα για τα άλλα που έχουν τα προβληματάκια τους παρά για το 150άρι.

Aggela

Η ιδέα που είπε ο Νίκος για το AppsLib δεν δουλεύει ούτε κατα διάνοια καθως όταν τρέχω την εφαρμογή αφού την έχω εγκαταστήσει επιτυχώς βγάζει σφάλμα πως η συσκευή δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Κατά τα άλλα η συσκευή αυτή είναι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της. Επίσης υπάρχει το Slide me market με εφαρμογή ώς μαρκετ (σαν το android market) που έχει πολλά ενδιαφέροντα applications. Χρειάζεται ένα κόλπο κατα κάποιο τρόπο για να κοροϊδέψει κάποιος το android market πως είναι καποια άλλη συμβατή συσκευή. Πούλησα το psp μου για να το πάρω και δεν το χω μετανιώσει.

Nikos

Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του Crypto Passepartout 70 R8 από το Σεπτέμβριο. Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχω εγκαταστήσει το flash player (τελευταία έκδοση 11.0) και τρέχει μέχρι ώρας ικανοποιητικά και δίχως προβλήματα! Site που πρίν δεν άνοιγε και δε μπορούσα να δω φωτογραφίες και βιντεάκια τώρα μπόρω και δίχως αλλαγη στην ταχύτητα μάλιστα! Σας προτρέπω να το δοκιμάσετε δίχως φόβο! Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε και το adobe air καθώς κι αυτό τρέχει τέλεια. Ομολογώ οτι η ιδέα μου για το apps lib, που έγραψα πιο πάνω, δεν είναι σωστη, όμως μπορείτε να κατεβαζετε κατ’ευθείαν εφαρμογες και να τις κανετε και εγκατάσταση από το tablet μέσω του pandaApp που λειτουργεί σαν το apps lib και είναι το ίδιο καλό και πλούσιο σε εφαρμογές! Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο blog! Καλές γιορτές!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ KRYPTO PASSEPARTOUT 70 R8.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ…ΣΤΟ SKYPE ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΚΛΕΙΝΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΑΝΟΙΓΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ FACEBOOK.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ – Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ- ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ- ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ SE EXPERIA ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ANDROID ΣΥΣΚΕΥΕΣ.Υ.Γ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Γιαννης

Κριμα να σου κανει τετοια θεματα. Πιθανον οι αλλοι χρηστες να μην τα εχουν προσεξει γιατι δεν χρησιμοποιουν ουτε skype ουτε επιχειρησαν αναβαθμιση. Υπαρχει ομως πιθανοτητα το δικο σου να εχει προβλημα.Είμαι σιγουρος οτι αν στειλεις mail στην εταιρια (ελληνικη ειναι) θα σε κατατοπισουν, οπως κατατοπισαν και εμενα καποτε με ενα περιφερειακο που ειχα θεμα.

λευτερης

Εχω εδω και 15 μερες ενα passepartout 70 c124 το χω παλεψει πολυ το θεμα android market και δεν γινεται τιποτα. τεραστιο πληγμα για την κρυπτο. Απλα κανεις 10 φορες πιο πολυ ωρα να βρεις κατι λογω του android market. Πολλα apps δεν υπαρχουν αλλου.
Γενικα θα σας ελεγα μεχρι να μπει android market απλα πηγαιντε σε αλλη λυση, μαλιστα το προτιμησα γιατι ειναι ελληνικο προιον, αλλ δεν ανεχομαι κατι zte η quicksilver να εχουν android market και να μην εχει η crypto απλα ντροπη

stelaras

καλησπέρα παιδιά.ψάχνω ένα φθηνό τάμπλετ και είδα το κρύπτο πασσπαρτου.δεν είμαι και τόσο σχετικός γι αυτό χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια.μου φάνηκε μια πολύ καλή ιδέα ομως δεν θέλω να πετάξω τα λεφτά μου.οπότε έχω ορισμένες ερωτήσεις:

1ον:τι γίνεται με την ανάγνωση ψηφιακών βιβλίων;όλα καλά ή παρουσιάζει προβλήματα;

2ον:έχει θύρα usb?για να μπορώ να μεταφέρω καμία ταινία.

3ον: είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να περάσει τις διακοπές του βλέποντας καμιά ταινία, ακούγοντας μουσική και παίζοντας κανένα απλό παιχνιδάκι;

αυτά θα με βοηθούσε μια απάντηση ευχαριστώ

Nikos

Καλησπέρα και πάλι, χρόνια πολλά με υγεία! Σας γράφω αυτή τη φορά για να απαντήσω σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα σας. Όσο αφορά το θέμα του skype θα ήθελα να ενημερώσω τον κ. Δημήτρη οτι πράγματι δεν συνεργάζετε με camera αλλά δεν φταίει το tablet γι αυτό, ούτε το skype στο galaxy που έχω υποστηρίζει camera. Για το facebook δοκίμασε να κατεβάσεις το flash player και μετά τρέξε πάλι το facebook (αφου κάνεις ένα restart). Οσο αφορά το android market ξαναλέω οτι δεν το τρέχει (όπως κι άλλες συσκευές βέβαια, δεν είναι κατακριτέο αυτό), αλλά έχετε πάντα τη λύση που λέγεται pandaApp for android που είναι εξίσου εύκολη εφαρμογή και διαθέτει πάρα πολλές android εφαρμογές για να κατεβάσετε. Για την ανάγνωση βιβλίων δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κ. stelaras, θύρα usb εχει αλλα είναι mini usb οχι κανονική, βολεύει πιο πόλυ, εμένα τουλάχιστον, να μεταφέρω αρχεία μέσω της mini sd που διαθέτει. Παρακαλώ να μην ξεχνάμε οτι πρόκειτε για ένα από τα πιο οικονομικά tablet της αγοράς συνεπώς ας μην έχουμε και υπερβολικές απαιτήσεις (βλέπε κάμερα και οθόνη), παρόλα αυτά αν το διαμορφώσετε στα μέτρα σας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ακριβά tablet, βγάζει δουλειά και με το παραπάνω.… Συνέχεια »

kotsokk

Το φλας δουλευει μια χαρα καθως η adobe αλλαξε τις παιτησεις του arm και αυτο εχει 11 οποτε το σηκωνει μια χαρα!Στο δικό μου το κατεβασα και δουλευει κανονικα!Οπως,ειπε και ο φιλος πιο πάνω το pandaApp ιναι το καλυτερο!Αντιμετωπιζω προβλημα και μετα τρια player που βάζω μου ζητα να κατεβασω το ARMv6 VFP

νταφινο

καλησπερα και απο μενα,εχω εγω το ταμπλετ αλλα μου εσπασε η οθονη,αξιζει να το κανω και αν ναι ποσο θα μου βγει?

kotsokk

Δεν ξέρω αμα η οθονη του φτιαχνεται…..Την έσπσες ή απλώς ράγισε,ανήγει;

Γιαννης

Ολες οι συσκευές επισκευάζονται. Το αν αξιζει η οχι εξαρταται απο το αν θα το φτιαξεις μονος σου ή θα το πας σε τεχνικό, και ασφαλως εξαρταται απο το κοστος της οθονης. Αν ειναι να μην το κανεις μονος σου , μην το φτιαξεις καθολου, θα σε γδαρουν (να υπενθυμισω οτι το e-shop.gr προ ημερων το πουλουσε 99€). Συνηθως η αντικατασταση οθονης ειναι μια λεπτη αλλα βατη διαδικασια για καποιον που πιανουν τα χερια του εστω και λιγο. Ψαξε να βρεις με τι αλλες ονομασιες κυκλοφορει στο εξωτερικο (ειπαμε οτι ειναι rebranded) , και βρες βιντεακια-οδηγους αποσυναρμολογησης. Μετα βρες στο ebay ή που αλλου νομιζεις ποσο κοστιζει η οθονη σαν ανταλλακτικό. Δες την ολη διαδκασια σαν μια ευκαιρία πειραματισμου και εξοικιωσης με επισκευές ηλεκτρονικων. Καλη επιτυχια

ANTONIOS

ΕΧΩ ΤΟ CRYPTO PASSEPARTOUR 70 C124 θα ήθελα να γράψει κάποιος πώς και αό που να κατεβάζω apps εφαρμογες με το market adroint δεν μπορώ σε άλλα μαρκετ ρτι πρέπει να κάνω ακριβώς?

kotsokk
ANTONIOS

thanks..! kotsokk

kotsokk

Δν μας ειπες κλ το ταμπ;

kotsokk

Πως να βγαλω την υγρασια απο την οθονη;

kotsokk

Θα παει πολυ το μαλλι;

Clenardo

παιδεία έχει δοκιμάσει κανείς αν γίνετε root η αν είναι ήδη rooted .
thnx

ANTONIOS

To Tabletaki το πέζει ο γιός μου από τις 20 Δεκεβρίου και είναι για τα λεφτά του πρώτο
1. Ταχύτητα πολή καλή
2. Γραφικά καλά
3. Οθόνη καλή απλα λίγο περισσότερη προσπάθεια για να τις περιστροφές 360 μοιρες θέλει
4. Εφαρμογές όπως SKYPE, youtube, Facebook….γρήγορες πολή καλές
5.To broswer δεν μου έχει κολλήσει πουθενά διαβάζει τα πάντα…
6.Εξυπηρέτηση από την CRYPTO ;άμεση και ουσιαστική…απλά δεν το περίμενα μπράβο!!
Στα μείον δεν υποστηρίζει προς το παρόν Αndroid Μarket , δεν έχει 3G , GPS.
Η θύρα usb δεν υποστηρίζει πληκτρολόγειο , και συσκευές εισόδου flashakia κai εξωτρικα cd αλλά μόνο μεταφορά αρχείων από και πρός υπολογιστή.
Γενικά για τα λεφτά του νομίζω αξίζει και με το παραπάνω!!
Ευχαριστώ τον kotsokk για το PandaApp…

kotsokk

Εμενα,το root δν μου πετυχε!Υποψιαζομαι οτι εκανα λάθος κατι στην διαδικασία της αντιγραφης!Αυριο θα το παρω την Κρυπτο για το θεμα της οθονης που μαλλον υπερθαιρμενεται γιαυτο και το προβλημα;Πιστευω θα το φταιξουν ή θα το αλλάξουν!

Clenardo

@kotsokk μπορείς να μου πεις πια εφαρμογή δοκίμασες για α κανείς root ?
εγώ λέω να δοκιμάσω το SuperOneClick v2.3.3 αλλά φοβάμαι μην brickari …

kotsokk

Το στειλα για service στο e-shop.gr…
@Clenardo https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324617

Clenardo

@kotsokk τελικά εσένα έγινε root με το z4 ;
γιατί σε μένα δεν γίνετε τίποτα…

kotsokk

Δν πετυχε αλλα θα το ξαναδοκιμασω οταν φτιαχτει…Μου λεει πως ειναι μον για αναγνωση, αρα ειναι πειραγμενο locked απο τον κατασκευαστη!

joy

το έχω 5 μέρες τωρα και απο οτι εχω δει ειναι μια χαρα. κανενα προβλημα με την οθονη, ισα ισα πιστευω καλυτερα που ειναι resistive…Αρκετα ευχρηστο και καλη συνδεση σε δικτυα. Πολυ καλη επιλογη για το επιπεδο της τιμης του.

kotsokk

Λοιπον,με ενημερωσαν πως μαλλον θα μου δωσουν καινουργιο!

kotsokk

Απο capacitive στη resistive ειναι στην αρχη δυσκολο ομως μολις την συνηθησεις σε ενοχλει η capacitive!

tsivolas

κυκλοφορει μια θηκη ειδικη για tablets με ενσωματωμενο πληκτρολογιο με θυρα mini usb …επειδη αναφερθηκε οτι δε διαβαζει συσκευες usb υπαρχει περιπτωση να λειτουργει αυτο το πληκτρολογιο στο συγκεκριμενο ταβλετ μιας που εχει θυρα mini usb και δε χρειαζεται μετατροπη με καλωδιο?

kotsokk

Δν το γνωριζω εγω πηρα μετατροπεα μου ρθε τωρα αλλα ρτο ταμπλετ εινια στο σερβις

tsivolas

με rooting λεσ να γινει τπτ? γιατι μου χρειαζεται πολυ ενα πληκτρολογιο γιατι γραφω αρκετα σε word λογω της σχολης!

Clenardo

δοκιμάστε ροοτ με GingerBreak σε μένα δούλεψε απλά θέλει μια κάρτα sd

kotsokk

@Clenardo Μπηκε κανονικα το μαρκετ;

Clenardo

ναι με λίγα bugs βεβαία λειτουργεί .

kotsokk

Bugs στο ταμπλετ ή στο μαρκετ;

Clenardo

στο μαρκετ

kotsokk

η ταχυτητα του ταμπλετ ειναι ιδια;

Clenardo

δεν έχει επιρροή στην ταχύτητα εκτός αν αλλάξεις τπτ mem tweaks

Thanos

@Clenardo Εισαι αρχηγός αγώρασα και εγώ το τάμπλετ και δοκίμαζα να το ρουτάρω αλα τίποτα!! και δέν είχα προσέξει οτι θέλει μια καρτα sd για να ολοκληροθεί το ροοτ και είδα το σχόλειό σου και τώρα δοκιμάζω και ετσι να το ροοτάρω!! θα ποστάρω σε λίγω για αποτελέσματα!!

Thanos

Πόση ώρα σου πήρε μέχρι να ολοκληροθεί το ροοτ??
ακομα περιμένω να ολοκληροθεί!!!

kotsokk

ολοκληρωθηκε;

Clenardo

έχεις βάλει το USB Debugging Enable ;
περίπου 3-4 λεπτά

Thanos

δυστιχος οχι nai ennable το είχα αλα δεν ειχα πανω συνδεδεμενο usb επείσεις έχω πάνω sdcard 128μβ μονο και μονο για το ροοτ και την εχω φορμαρει μεσα απο το ταμπλετ οχι απο το pc!! αλα οτι και να κάνω δεν βλέπω προκοπή!!ισως αν μπορείτε να μου πείτε την εκδοσή του gingerbreak και με ποιό τρόπο εχετε φορμάρει την sdcard!Θέλω πολύ να το ροοτάρο γιατι θέλω να δοκιμάσω κατι tweaks για το hardware και να βάλω το μαρκετ!!

Clenardo

SuperOneClick v2.3.3 χρησιμοποίησα !
βάλε τους driver αυτούς https://www.mediafire.com/?dq90435poaue95z
συνέδεσε το tablet με USB Debugging Enable και φορμαρισμένη κάρτα μνήμης
άνοιξε το πρόγραμμα ως admin
πάτα root περίμενε να τελειώσει 3-5 λεπτά

kotsokk

Παιδες,σημρ με πηραν απο ε-σοπ και με ενημερωσαν οτι επιτελους διαγνωστηκε το προβλημα και το εστιελαν στην κρυπτο μετα απο δυο βδομάες!Ας ελπισουμε να τω παρω σε κανα δυο βδομάδες!

Thanos

Μόλις ολοκλήροσα το ροοτ της συσκευης με το superoneclick πραγματικα σας υπερευχαριστω για την βοηθεια σας!! Ελπείζω να καταφέρω να κάνω αυτα που έχω στο μυαλό μου!!

Thanos

Αν υπάρχει κάποιος που να έχει το zip της ROM απο το τάμπλετ θα του ήμουν ευγνόμων!! Το brickara!!! :'(

Clenardo

@Thanos
πως το brickares ?
στείλε email στην crypto
πρέπει να έχουν link για την ρομ

Thanos

δεν το μπρίκαρα εντελός το μπλόκαρα και εκτός του οτι οι μονεσ εφαρμογές που έμειναν είναι το ιντερνετ και το γιουτιουμπ δεν μπορεί να πάρει καμία εφαρμογή και δέν κάνει και αναγνώριση αρχείων!! πρέπει να μπώ απο το file manager για να ανοίξ ένα αρχείο!!!
Δυστιχός η κρίπτο θέλει 25 εύρο και να το πάω εκει για να μου βάλει ρομ!!

pieros

Καλημέρα, επειδη διαβασα για skype που ανεφερε καποιος φιλος πιο πανω, σε εμενα οι δυο τελευταιες εκδοσεις 2,5 & 2,6 κρασαρουν ποια εκδοση ειναι ενταξει;

Και κατι ακομη τι ειναι ρε παιδια το root? Δεν το κατέχω και πολυ το αθλημα σορυ!!! Και το Μαρκετ μπορει να μπεί;

nckpsal

Καλησπερα μια ερωτηση επειδη σκευτομαι να το αγορασω το crypto τελικα υποστηριζει flash Πλαυερ 10 γιατι εχω διαβασει πολλες αποψεις στα σχολια σας
Ευχαριστω

Thanos

@ pieros Με το ροοτ αποκτας δυκαιοματα διαχειριστει σε ολα τα αρχεια του συστιματος με αυτο τον τροπο μπορεις να επεξργαστεις ακομα και βασικες λειτουργειες του συστιματος η να απεγαταστησεις προγραματα που προηπαρχουν στο συστημα!!!

@nckpsal Υποστηριζει κανονικα flash player αλα δυστιχος οχι με πολυ οικανοποιητικες ταχυτιτες!

kotsokk

Σε μεαν λειτουργουσε κανονικα το φλας 11!

nckpsal

@kotsokk Πως εγκατεστησες το 11??? Γιατι εγω μονο το 10.2 καταφερα να εγκαταστισω. Απο το xda-developers το κατεβασες???

teoxant

παιδια σορρυ αλλα θέλω tablet αλλά παράλληλα δεν σκαμπάζω πολλά…είδα το συγκεκριμένο στο getitnow και μ’αρεσε…. απλά δεν κατάλαβα έχει προεγκατεστημένη κάποια εφαρμογή (όπως πχ το app store) απ’οπου μπορούμε να κατεβάζουμε άλλες εφαρμογές μέσω wifi..?

nckpsal

Οχι δεν εχει προεγκατεστημενο το android market αλλα μπορεις να κατεβασεις τις εφαρμογες απο το ιντερνετ στον υπολογστη σου και απο κει να τις μεταφερεις στο tablet και να τις εγκαταστησεις

teoxant

ευχαριστώ, πως μπορώ να τις περνάω..με καλώδιο? η θέλει μνήμη sd? μνήμη sd 8gb την δέχεται?

nckpsal

Θελει μνημη sd ναι την δεχεται την 8αρα. Της παιρνας με το καλωδιο usb που εχει μαζι

teoxant

δηλαδή τις κατεβάζω απ’το android market (ή όχι?) πχ facebook στο υπολογιστή και μετά συνδέω το καλώδιο και πέραν αυτού πως περνάν στο τάμπλετ? μπορείς να μου πεις εν συντομία την εγκατάσταση (συγνώμη που καταχράζομαι τον χρόνο σου αλλά όπως είπαν δεν σκαμπάζω πολλά και απ’το κατάστημα δν νομίζω να χουν τον χρόνο να μου το εξηγήσουν) !

teoxant

και τι άλλες βασικές εφαρμογές θα χρειαστώ?

nckpsal

Καταρχας ειναι λιγο δυσκολο να βρεις εφαρμογες στο διαδυκτιο για android γιατι δεν μπορεις να το κατεβασεις μεσα απο την σελιδα του android market αλλα υπαρχουν αλλες σελιδες που μπορεις να το κανεις.
Οταν το παρεις εχει οδηγιες στα ελληνικα και σου δειχνει πως κατεβαζεις εφαρμογες και πως τις εγκαθιστας

teoxant

ωραία…..ευχαριστώ πολύ…και κάτι τελευταίο…μπορείς να μου δώσεις κανένα λινκ απ’οπου μπορώ να κατεβάσω τλχστν τις βασικές εφαρμογές για το ταμπλετ?

teoxant

σ’ευχαριστώ πολυ….η βοήθεια σου είναι πολύτιμη…!! στο συγκεκριμένω πατάω καποια ειδική αναζήτηση για το ταμπλετ ή γενικά κατεβάζω τα app για android?

nckpsal

Το δευτερο

kotsokk

Μια αλλη λυση ειανι και να βαλεις καποιο εναλλακτικο μαρκετ!π.χ.Go Market,SlideMe Market

jasmin

Καλησπερα να ρωτησω κατι ξερετε αν υπαρχει καποιο εξειδικευμενο service της crypto στη θεσσαλονικη γιατι μετα απο ενα μηνα χρησης του tablet χαλασε η οθονη!!!! :@@@@!!ευχαριστω εκ των προτερων..:)

kotsokk

Οχι δεν υπαρχει στιελτο μεσω του μαγαζιου που αγορασες!

kotsokk

Τη εννοειτε να φορμάρουμε την microSD?

askert

λοιπον παιδια οσοι δεν εχετε google play κανετε root με το super one click και ψαχνετε και κατεβαζετε το googleplay.apκ και εχετε προσβαση στο market!

angelo

παιδια το πηρα με 69 euro

akis

παιδια τελικα με την καμερα τι γινεται;;; εσεις που το εχετε μπορειτε να κανετε video κληση με καποια εφαρμογη και, αν ναι, με ποια;

ANTONIS

Γειά σας παιδιά που μπορώ να βρώ οθόνη και πόσο κάνει?
γιατί μου έχει σπάσει…

evan

το πηρα προχθες απο ”Κωτσο”.
Αρνειται πεισματικα να συνδεθει στο ιντερνετ. συνεχως λέει ληψη ip και αποσυνδεεται!
καμιά ιδεα παιδες?
δεν εχω βρει πουθενα firmware.
(και πως να το περασω αφου δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Crypto Kaspersky

Αύξηση 40% στο phishing κρυπτονομισμάτων μέσα σε μόλις ένα έτος

Το 2022, τα anti-phishing συστήματα της Kaspersky απέτρεψαν 5 εκατομμύρια επιθέσεις phishing που σχετίζονταν με κρυπτονομίσματα, αριθμός αυξημένος κατά 40% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Business Crypto

Coinbase: Σκέψεις για νέο κύκλο απολύσεων

Η Coinbase φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο κύκλο περικοπών θέσεων εργασίας εάν καταστεί απαραίτητο για να βελτιωθεί η οικονομική απόδοση της εταιρείας, δήλωσε η CFO Alesia Haas.

Internet Crypto Hackers

Το 50% των χρηστών κρυπτονομισμάτων έχει πέσει θύμα cyber attack

Σε δύσκολη κατάσταση, με την απειλή στον κυβερνοχώρο να είναι διαρκώς ενεργή βρίσκονται οι χρήστες των κρυπτονομισμάτων, που συχνά πέφτουν θύματα επιθέσεων από χάκερς.

Business Bitcoin Crypto

Crypto.com: Μαζικές απολύσεις προσωπικού

Το φιάσκο της FTX φαίνεται να επηρεάζει και άλλες εταιρίες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com που σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού.