Crystal Audio Tab 72-2, Android tablet με τιμή 59,99 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Crystal Audio Tab 72-2 με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή RockChip RK3026 1GHz, μνήμη RAM 512 MB, κάμερα VGA, μπαταρία 2200 mAh και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2 Jelly Bean.

Το Crystal Audio Tab 72-2 δεν έχει πρόσβαση στο Google Play έχει όμως 32 δημοφιλείς προεγκατεστημένες εφαρμογές και η τιμή του είναι 59,99 ευρώ.

Crystal Audio Tab 72-2, Crystal Audio Tab 72-2, Android tablet με τιμή 59,99 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makismali7

Ουτε με δέκα ευρώ δεν το παιρνα…

Darth

ούτε στον εχθρό

Paris L

ΠΟΤΕ! μακριά.

chris

Χαχά! Λυπάμαι αυτούς που θα το αγοράσουν και μετά θα βρίζουν τα κινέζικα προϊόντα!

GUADANAMO

θα κλαψουν μανουλεs…!!!

LEFOSSAX

Μην το κρίνεται για την γιαγιά μου να βλέπει τουρκικά μια χαρά δεν είναι Κώστα ?

sokel

αν έχετε να πετάξετε 59 ευρώ μην τα δώσετε σε κάτι που δεν κάνει τίποτα οτιδήποτε με κάτω από 1γιγα μνήμη είναι ένα άχρηστο τούβλο από αυτά που βάζεις πάνω σε χαρτιά για να μην τα παίρνει ο αέρας

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ρε παλληκάρια… get a life… ξεκολλήστε. Τα φτηνά ταμπλετάκια είναι μια χαρά για σερφάρισμα, κάνα βιντεάκι και FB, twiter. Πριν βγουν αυτά, με 60€ δεν έπαιρνες ούτε ψηφιακή κορνίζα, τώρα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Βέβαια εσείς που τα χλευάζετε, ή φραγκάτοι είστε και τα ακουμπάτε κανονικά 800€ η ταμπλέτα ή βαρεμένοι.

manolito

…και γιατι να μην το πάρω απο το αμαζον και το ε-μπει με 39 ευρω ή απευθειας απο τον κινεζο με 35 ευρω? Γιατι ο έλληνας θελει να βγαλει χρήμα έτσι απλά, με το νταβατζιλικι του!!

tirokeftes

Εγώ λίγο που είχα ‘παίξει’ με την προηγούμενη ταμπλέτα αυτής της εταιρίας μια χαρά ήταν… και με το παραπάνω για την κατηγορία της τιμής του. Μία οικονομική ταμπλέτα είναι που απευθύνετε σε χρήστες που θέλουν να κάνουν τα βασικά πράγματα! Δεν είναι και iPad 😛
Σχόλια του στυλ δεν δίνω ούτε 10 ευρώ… δηλαδή τι παίρνεις ρε φίλε με 10 ευρώ?
Ή σχόλια του στυλ γιατί να μην την πάρω απο ebay με 30 ευρώ?…. για τον ίδιο λόγο που δίνεις 60 ευρώ για να πάρεις παπούτσια από ένα μαγαζί της περιοχής σου και δεν δίνεις 30 για να τα πάρεις απτο ebay 😛 ΑΛΛΑ κυρίως επειδή αν πάθει κάτι δεν το στέλνεις Κίνα (δηλαδή τρεχαγυρευόπουλος) αλλά το service βρίσκεται στη χώρα σου!

ronny

πηρα για τον πατερα μοθ ακριβως το ιδιο απο κινα με 37ε περιπου… για τα λεφτα του πραγματικα ειναι καλο και εχει και google play… για youtube και εφημεριδεσ που διαβαζει ο πατερας που πραγματικα ειναι μια χαρα, ως εκει ομως…. αλλα πραγματικα με τοσα λεφτα δεν παιρνεις ουτε παιχνιδι.

manolis

η αλήθεια είναι πριν ενάμιση χρόνο πήγαινε Κωτσόβολο και έβλεπες τέτοιες μούφες με 89€…
60€ δεν είναι λίγα αλλά ούτε και πολλά για ένα entry level ταμπλετάκι…

όταν η τιμή τους προσεγγίσει τα 39€ θα είναι ακόμη πιο τίμια…
σιγά σιγά θα γίνει και αυτό.

Πρόπερσυ είχαν 89€, πέρυσι μια εταιρία τα κατέβασε στα 69€ φέτος 59€ και πάει λέγοντας…
όσο υπάρχει ανταγωνισμός οι τιμές θα πέφτουν…
αρκεί οι καταναλωτές να επιβραβεύουν τον φθηνότερο στην εγχώρια αγορα…

Δεν γίνεται να πηγαίνεις να βλέπεις το δείγμα live στο κατάστημα του Χ και μετά να μπαίνεις να το παραγγελνεις απο ebay και να κράζεις οτι στην Ελλάδα ειναι ακριβότερα…
αυτό είναι καφρίλα…

John

Tragic Tab ή Epic Fail Tab ή Moufa Tab θα έπρεπε να λέγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.