Dell Latitude 10, Windows 8 Pro tablet με αποσπώμενη μπαταρία [video]

Το Dell Latitude 10 είναι ένα tablet με Windows 8 Pro και επαγγελματικό προσανατολισμό. Ενσωματώνει οθόνη αφής LCD IPS 10.1 ινστών με Gorilla Glass, σασί από μαγνήσιο, διπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z2760 και μνήμη RAM 2GB. Η τιμή του ξεκινάει από τα 789 ευρώ και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να το δείτε πως αλληλεπιδρά με την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών.

Dell Latitude 10
Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows 8 Pro
Επεξεργαστής: Intel Atom Z2760 (Clover Trail) διπύρηνος
GPU: Intel integrated graphics
Μνήμη RAM: 2GB
Οθόνη: 10.1 ίντσες, LCD IPS, 1366×768 pixels, capacitive με Stylus
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 128GB SSD
Κάρτα μνήμης: SD
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: έως 10 ώρες αυτονομία
Διαστάσεις: 274x177x10.5 χλστ.
Βάρος: 710 γρ.

, Dell Latitude 10, Windows 8 Pro tablet με αποσπώμενη μπαταρία [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oρέστης

ειμαι ερωτευμενος! <3 μεχρι τωρα αυτο το tablet με εχει συνεπαρει πιο πολυ απ ολα!

Solon

Αυτά είναι νέα. Ταμπλέτα x86, με δυνατότητες laptop, full windows8 και βάρος στα 700 γρμ.!!! Θα το ήθελα στα 600 γρ. αλλά και έτσι καλό είναι. Ωστόσο είναι αλμυρό το συγκεκριμένο. 800 ευρώ είναι πολλά λεφτά για ταμπλέτα. Ελπίζω πάντως πως σύντομα θα δούμε φθηνότερες υλοποιήσεις με τον φοβερό Atom Z2760. Οι κινέζοι να είναι καλά.

Nick Sfac

Κρίμα που δεν θα έρθουν στην Ελλάδα… :'(

Ηλίας

Είμαι ανάμεσα σε αυτό, στο Acer W700 και στο Samsung Ativ Smart PC. Το Samsung θα έχει το πενάκι ενσωματωμένο, τα άλλα δύο θα μπορούν με αγορά ενός πενακίου να κάνουν ότι και το Samsung;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.