Ezy Ebook 7, Tablet 7 ιντσών με Android και ετοιμοπαράδοτο

Αγάπη μου, συρρίκνωσα το iPad! Εντάξει, μην τρελαθούμε πέραν τις εξωτερικές ομοιότητες που βέβαια βγάζουν μάτι! το κινέζικο Ezy Ebook 7 μας αρέσει επειδή φοράει Android (και ελληνικό μενού), έχει θύρα microUSB, κάμερα και 600άρι επεξεργαστή. Είναι 3G, έχει μνήμη 2 GB και η 7άρα οθόνη είναι αφής με ανάλυση 800×480. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τιμή του 277 δολάρια (228 ευρώ) και το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτο.

, Ezy Ebook 7, Tablet 7 ιντσών με Android και ετοιμοπαράδοτο

, Ezy Ebook 7, Tablet 7 ιντσών με Android και ετοιμοπαράδοτο

Ezy Εbook 7
Porcessor : RockChip2808 at 600Mhz
RAM: 128MB 800Mhz DDR
7 inch HD LCD screen, 800 x 480
Touch screen with icon or menu drag features and auto rotation.
Broadband Internet access, 802.11a/b/g Wi-Fi wireless lan.
3G module (WCDMA/TDSCDMA/EVDO) optional.
Camera integrated
Storage: nand flash 2GB
2 x mini USB port
SD card slot support capacity up to micro 32GB
HD movie playback 1020x720p
Integrated Stereo speaker
Integrated microphone
Audio in/out put
Weight: 0.16kg include battery
Languages: Arabic, Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Duct, English, Espanol, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Norwegian Bokmal, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Swedish, Tagalog, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Chinese(Traditional), Chinese (Simplify).

Το βρήκαμε εδώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Πολύ καλό για την τιμή του, αλλά με τίποτα δεν ανταγωνίζεται την ταχύτητα του iPad όσο ελαφρύ και αν είναι το Android.

Alan

Αν βγάλει και κάτι αντίστοιχο για PC η Google τότε θα είναι πραγματική μάχη. Μπουχαχαχαχα(σατανκό γέλιο)…

enigma

Όταν λέμε κάτι αντίστοιχο για pc, εννοούμε σαν τα winOS-MacOs;;;Αν ναι για τα pc ετοιμάζεται το Chrome Os και αν είναι καλό μάλλον θα σταματήσω να παιδεύομαι με τις πειρατικές κόπιες των windows :p

Petr@n

Πολύ καλά χαρακτηριστικά για τέτοια τιμή!

lazkov

Ετσι περιμένουν να κοντράρουν την πρωτοπόρο(apple) με τέτοια κονσερβοκούτια κινέζικα?
Αλήθεια το Android που το είχα και σε εκτίμηση γνωρίζει ότι θα μπει εκεί μέσα?
Τι να πω, κρίμα για την google.

TheMasterGr

@lazkov φιλε εισαι τελειως λαθος.δηλαδη επειδης ειναι κινεζικο πρεπει να ειναι και ‘κονσερβοκουτι’? και γαιτι να κοντραρουν την apple… υπαρχουν ενα σωρο συσκευες tablet pc πριν βγει το ipad.οκ καλη μαρκα η apple αλλα οχι κι ετσι. σε πληροφορω και τα κινεζικα μαι χαρα απλως ολοι μαθαμε οτι τα κινεζικα δεν ειναι καλα επειδης ειναι φτηνά. δηλαδη οι αλλες μαρκες που σε κατακλεβουν πουλωντας 10-20 φορες την τιμη παραγωγης και μην πειτε οτι τα απραλεω γιατι ετσι ειναι θελετε δεν θελετε

Fadasma

lazkov: Και το iphone Κινέζοι το φτιάχνουν και αυτοκτονούν κιόλας από την πίεση που δέχονται από το Steve-άκο για να γίνουν πιο παραγωγικοί. Ρίξε μια ματιά να δεις τι γίνεται στη Foxconn.
Καλό το συγκεκριμένο γκατζετάκι και αν είχε το 3G μέσα στην τιμή και όχι optional θα ήταν πολύ ανταγωνιστικό.

Spyroscesarsc

@Iazkov, αν θες συσκευή εμπνευσμένη από κονσερβοκούτι, η καλύτερη λύση είναι το iphone4! 🙂

Καλή συσκευή αλλά η γνώμη μου γιά τα tablets δεν αλλάζει! Πολύ ελαφρύ όμως…

RED_ODIN-7-

Βρε παιδια αφου τα tablet ειναι τις μοδας γιατη δεν κανουν και κανενα με με Nvidia ION 😛

lazkov

@TheMasterGr αδερφέ πες μου μια συσκευή tablet pc που κυκλοφορεί στο εμπόριο διότι προφανώς έχω χάσει επεισόδια,εκτός αν αναφέρεσαι σε project.
@Fadasma Εσένα περίμενα για να ενημερωθώ που φτιάχνεται το iPhone και για τις αυτοκτονίες των κινέζων λόγω Steve,να σαι καλά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
@Spyroscesarsc αν θεωρείς ότι το iPhone 4 είναι συσκευή εμπνευσμένη από κονσερβοκούτι τότε δεν μπορώ παρά να θαυμάσω το γούστο σου και την αισθητική σου.

Spyroscesarsc

@lazkov Ποιό είναι άλλο θέμα θέμα? Το tablet του άρθρου είναι made in china αλλά χωρίς αυτοκτονίες “στο ενεργητικό του”. Το ipad είναι made in china και No1 στις αυτοκτονίες κατασκευαστών.
Κονσερβοκούτι έχει δει ποτέ? Αν δεν έχεις, πέστο! Μην ντρέπεσαι! Τα πιό πολλά κονσερβοκούτια είναι ή στρογγυλά ή σαν αυτά που περιέχουν corn-beef. Επιπλέον, ψάξε στο google μία κλασσική κονσέρβα, Τράτα ας πούμε! Κι αν, υπάρχει άλλο κινητό πέραν του iphone4 που να της μοιάζει τόσο, θα πάω να γίνω καλόγερος!

*>:>>

Ειδικα η super tuna can ειναι το iPhone 4 στα αρχικα του σχεδια. 🙂
(Στην αναζητηση γραψτε super tuna can και θα το βρειτε στην πρωτη εικονα)

*>:>>

Απ’οτι ακουσα ο αγαπημενος αριθμος του Steve ειναι το 4 το οποιο στα γιαπωνεζικα(και κινεζικα) σημαινει θανατος ή αυτοκτονια.Πρεπει να ανησυχουμε??

enigma

Δεν είμαι οπαδός της apple αλλά όχι και άσχημο το iphone…Λιτή, απλή σχεδίαση. Τώρα όσον αφορά τους Κινέζους απλά αν κρίνω από τον χώρο τςν αυτοκινήτων κατασκευάζουν 1000 κομμάτια για την εταιρία και παράνομα βγάζουν άλλες 500κόπιες δικές τους, τα νούμερα τυχαία αλλά σαν παράδειγμα ισχύει με τα jeep. Και ο λόγος που δεν στοιχίζουν τπτ είναι γιατί εκμεταλεύονται τις περισσότερς φορές το R&D των εταιριών που στα ηλεκτρονικά ιδίως είναι και το μεγαλύτερο κόστος.

Πάντως για μένα τα tablet εξακολουθούν να είναι άχρηστα…ένα netbook των 200euro τους ρίχνει σε επιδόσεις και με 500-600euro απλά κάνεις παπάδες….

giatros

@lazkov : Kαι η apple κινέζικη είναι…. ακόμα να το πάρεις είδηση??? 100% MADE IN CHINA!

Erotokritos

@giatros made in china, αλλα designed in california. λολ. εγω παντως, μιας και δεν μου τρεχουνε να παω να δωσω 700-1000ε να παω να παρω το ipad, γιατι κακα τα ψεμματα, αν τα ειχα θα το ειχα παρει και ας κραζετε, αυτο, θα το επαιρνα. ετσι μονο και μονο για να πω οτι εχω και ενα τετοιο gadget.

giannis

Γενικά πιστεύω πως το android είναι ιδανικό για tablets(για αυτή την άχρηστη κατηγορία κατα τη γνώμη μου) αλλά το συγκεκριμένο δεν με πείθει καθόλου.Πιστέυω πως σύντομα θα δώ πολύ πιό αξιόλογες λύσεις και οικονομικότερες

Erotokritos

καλα αυτο που λες ειναι σιγουρο. τωρα ξεκινησε αυτη η “μοδα” και αφου οι κατασκευαστες βλεπουν οτι πουλαει, θα βγαζουνε με το τσουβαλι. Πιστευω σε κανα 2 χρονια θα υπαρχουν απειρες προτασεις για ολα τα πορτοφολια.

makhs

Μονο απο το Ιντερνετ μπορουμε να το αγοσασουμε?? δεν υπαρχει καποιο καταστημα στην ελλαδα??

makhs

Μόνο πληροφοριακά αναφέρω οτι η Apple δέχθηκε μήνυση απο την εν λόγω κινέζικη εταιρεία διότι τα σχέδια του ipad είναι αντίγραφα του αντίστοιχου κινέζικου.. Το θέμα αποσιωπήθηκε γρήγορα και δεν μαθεύτηκε. Οπότε μπορούμε να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα για την εφευρετικότητα τουλάχιστον των Κινέζων..

Alan

Για τους κινέζους καλό θα ήταν να μην λέμε χωρίς να ξέρουμε, ούτε εγώ ξέρω…., γιατί κάπου είχα διαβασεί πως η Sharp βγάζει φοβερά κινητά στην Κίνα. Το ότι κάποια εταιρία δεν βγάζει προϊόντα στην Ελλάδα δεν πάει να πει πως δεν είναι και καλή. Και συμφωνώ απολύτως με τον TheMasterGr.

makhs

Οπως τονισα.. δεν μιλησα για ποιότητα αλλα για εφευρετικότητα… που ειναι και κατι οχι και τοσο ασημαντο.. και στο κατω κατω ολα εκει φτιαχνοναι… και καπου πανω αναφερατε κατι για σχεδιαση.. όταν λοιπόν το περίφημο ipad υπάρχουν φήμες οτι είναι αντίγραφο των Κινέζων τότε αυτό πρέπει να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για τις ”μεγάλες” εταιρείες και για αυτά που μας πουλάνε.. και σε τι τιμές.. Άρα τι έμεινε.. και σχεδίασή και κατασκευή στην Κίνα.. Δεν πρέπει αν υπερεκτιμούμε τίποτα.. ούτε μεγάλες ούτε τις Κινέζικες σε καμία περίπτωση.. και να μην βγάζουμε γενικά συμπεράσματα για τις τιμές.. που προφανώς είναι πρόωρες.. αν αλλάξει η κατάσταση και η Κίνα μπει δυναμικά στο παιχνίδι προφανώς θα αλλάξει και συμπεριφορά. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που έχουν ειπωθεί στα παραπάνω σχόλια.

Μιναρδ'ος Γιωργος

Παιδια το αγορασα και εχω μετανιωσει με λιγο υπομονη θα κυκλοφορησουν επωνυμα και καλα
προιοντα

makhs

τι προβληματα εβγαλε? ον λαιν το αγορασες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;