Fuhu, τρελό 65″ tablet με 4K οθόνη, Tegra X1, 4GB RAM [CES 2015]

Αν τα 6ιντσα smartphones όπως το Nexus 6 ή τα 12ιντσα tablets όπως το Samsung Galaxy Note Pro, σας φαίνονται μεγάλα, το νέο tablet της Fuhu θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Στην έκθεση CES 2015 που πραγματοποιείται στο Las Vegas, η Fuhu παρουσίασε tablets με οθόνη από 32 ίντσες και φτάνουν μέχρι και τις 65 ίντσες.

Υπάρχουν επίσης και εκδόσεις με οθόνη 43 και 55 ιντσών. Οι “μικρές” εκδόσεις (32 και 43 ίντσες) έχουν ανάλυση 1080×1920 pixels, Tegra K1 επεξεργαστή 2GB RAM, 2 Megapixel κάμερα και από άποψη συνδεσιμότητας φέρνουν HDMI, Bluetooth, Wi-Fi και NFC.

Ωστόσο, τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τα βρίσκουμε στα δυο μεγαλύτερα μοντέλα με οθόνες 55 και 65 ίντσες. Έρχονται με octa-core Nvidia Tegra X1, 256-core Maxwell GPU, 4GB RAM και 4K οθόνες.
Οι τιμές τους όμως είναι εξίσου “εντυπωσιακές” καθώς για όποιον θέλει να τα αγοράσει θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το μοντέλο των 55 ιντσών είναι στα 2.499 δολάρια ενώ η γιγάντια έκδοση των 65 ιντσών είναι στα 4.000 δολάρια.

fuhu 65 inch tablet, Fuhu, τρελό 65″ tablet με 4K οθόνη, Tegra X1, 4GB RAM [CES 2015]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Δεν βάζετε και έναν mpg4 αποκωδικοποιητή να γίνει και tv.

anonis

Τι αποτυχία είναι αυτή;
Ούτε κάποιος που έχει λεφτά για πέταμα δεν θα αγόραζε.

DIREFEAR

@vasilist Μονο αποκωδικοποιητη;Θελω και bluray,και hi-fi και καθε συσκευη εικονας και ηχου ενσωματωμενη πανω του.Με τετοιο μεγεθος που εχει,ΟΛΑ ΧΩΡΑΝΕ!!!

Τελος,με τετοια οθονη,θα μπορουν να παιζουν ταυτοχρονα 4 ατομα multiplayer touch game,στην ιδια οθονη.Για σκεφτειτε το…;)

jonjon

Κώστα βάλτο σε κλήρωση!

Prideous

Λογικά ο σκοπός που κυκλοφόρησαν τέτοιο πράγμα είναι για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση
Όπως βλεπουμε και στη φωτογραφία το χρησιμοποιούν μικρά παιδιά
Σε μεγάλες χώρες και σε μεγάλα σχολεία στο μέλλον αντί για τους παραδοσιακούς πίνακες ακόμα και στην θέση τον διαδραστικών πινάκων θα υπάρχουν τέτοια μεγάλα “tablet” όπου θα κάνουν το μάθημα πιο ενδιαφέρον ….

pavlos

Ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος prideous αυτά δεν θα είναι για τα τραπέζια της καφετέριας

ubisap

Επίσης θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε πολλά γραφεία και χώρους συνεδριάσεων εταιριών…

Sot11

Εγώ πάντως θα το έπαιρνα και θα έβγαινα έξω… Έτσι για να δω τις αντιδράσεις του κόσμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business CES CES 2015 Samsung

Samsung: Κέρδισε 35 βραβεία καινοτομίας [CES 2017]

Για τη χρονιά που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, η Samsung είχε κάποιες ατυχίες, όμως ο τεχνολογικός κολοσσός πήρε πολύ καλά νέα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κέρδισε 35 βραβεία καινοτομίας στα CES 2017 Innovation Awards.

Business CES 2015

CES 2016: Το Techblog πάει Λας Βέγκας

Αρχές Ιανουαρίου 2016 και η καρδιά της παγκόσμιας τεχνολογίας θα χτυπάει στο Las Vegas. Το Techblog πάει Vegas και θα παρακολουθήσει από κοντά την CES 2016 την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της Αμερικής από 6 έως και 9 Ιανουαρίου!

Gear CES 2015

Delsey, η βαλίτσα που φορτίζει το κινητό και προβλέπει τον καιρό

Κατά τη διάρκεια της CES 2015, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Las Vegas, μεταξύ άλλων είδαμε και πολύ ενδιαφέροντα gadgets όπως το έξυπνο scooter από πρώην στελέχη της HTC αλλά και τις λάμπες που ενισχύουν το σήμα του WiFi και αντιλαμβάνονται αν κάποιος ανεπιθύμητος βρίσκεται στον χώρο μας.

News CES 2015 LG LG Android Smartphones

LG G Flex 2, στα 599 ευρώ η τιμή του στη Γερμανία

Ένα από τα smartphones που τράβηξαν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2015 ήταν το LG G Flex 2 με την κυρτή εύκαμπτη οθόνη και το Self Healing στην πίσω πλευρά για να διορθώνει τις γρατζουνιές από την καθημερινή χρήση. Το LG G Fex 2 έρχεται βελτιωμένο συγκριτικά με τον προκάτοχό του, έχει […]